Inloggning- Hur man loggar in Tiktok med användarnamn, telefon, 6 enklaste sätt att logga in på Tiktok-konto på din app

6 enklaste sätt att logga in på Tiktok -konto på din app

Ibland kan du fastna i problem från att glömma vilket e -post -ID du använde för inloggning till Tiktok. Ingen oro eftersom här skulle vägleda dig om hur du återställer ditt Tiktok -lösenord om du inte kan komma ihåg ditt tillhörande e -postmeddelande.

Tiktok Inloggning Den perfekta guiden för videodelningsplattformen för att göra varje andra räkning 2023

Grazan för sociala medier var redan på en högsta tid och mitt i kaoset kom en plattform som förändrade hur människor ser på digital underhållning. Tiktok, en videokormplattform där användare laddar upp videor och konstverk, har gjort vågor i den sociala medievärlden.

Tidigare känd som musikal.Ly, många tyckte att plattformen var en bättre version av Vine, men det visade sig vara något mycket mer än så. .

Massor av användare laddar till och med laddar ner videor från Tiktok för att sätta upp dem på deras WhatsApp och Facebook -berättelser också. Detta borde vara mer än tillräckligt bevis på att Tiktok snabbt tar över världen av sociala medier och underhållning när du är på språng.

Om du är ny på plattformen och vill komma igång med att logga in på ditt konto, välkommen till klubben. .

Olika metoder för att logga in på Tiktok -konto

Varning: . Vi är inte på något sätt associerade med plattformen och all information som vi erbjuder är tillgänglig för allmän användning på tillförlitliga webbplatser.

Medan de flesta användare gillar att komma åt sitt konto genom att ange rätt inloggningsuppgifter, finns det andra sätt att slutföra inloggningsprocessen också. .

Tiktok -inloggning via användarnamn

Användarnamn är unika och ganska enkla att komma ihåg också. De enkla stegen som nämns nedan kan hjälpa användare att logga in på sitt Tiktok -konto via användarnamn.

 • Starta förfarandet genom att klicka på tillämpningen av Tiktok för att starta samma.
 • För nästa steg måste du Klicka på “Me” -knappen från det nedre högra hörnet på skärmen för att välja alternativet “Registrera dig” för att fortsätta vidare.

ME -knappen på hemsidan av Tiktok

 • Därifrån, Klicka på “Logga in” -knappen och Välj alternativet “Telefon/e -post/användarnamn” .

Telefon- eller e -postalternativet för Tiktok

 • Nu måste du helt enkelt skriv användarnamnet och lösenordet I de givna utrymmena som du skapade under registreringsprocessen för Tiktok och Tap ‘Logga in’.

Användarnamn och lösenordsfält

Notera: Om du har flera e -postkonton och inte kommer ihåg det konto som du använde för att registrera dig för plattformen för Tiktok, öppna bara tillämpningen av Gmail och sök efter Tiktok. Välj och öppna posten från Tiktok -teamet så kan du ta reda på det e -postkonto som används för samma.

Tiktok -inloggning via telefonnummer

Det enklaste sättet att logga in på ditt Tiktok -konto är att använda ett mobilnummer. Det bästa med denna metod är att du inte behöver ange någon form av lösenord.

 • Börja med att öppna tillämpningen av Tiktok.
 • När du är på plattformens hemskärm, Klicka på “Me” -knappen som finns i det nedre högra hörnet på din skärm.

Me -knappen på Tiktok -hemsidan

 • Därifrån måste du Klicka på “Registrera dig” alternativ.

 • I nästa fönster riktas du till en ny skärm där du måste klicka på “logga in” knapp som är precis bredvid meddelandet som säger, “Har du redan ett konto?”

Inloggningsalternativet för Tiktok

 • För nästa steg kan du Välj alternativet “Telefon/e -post/användarnamn” Från listan över inloggningsalternativ som dyker upp på skärmen.

 • Nu, Välj alternativet telefonnummer och skriv ditt mobilnummer korrekt tillsammans med rätt landskod innan du går vidare. Klicka på alternativet “Skicka kod” När du har gjort det här.

Alternativet Skicka kod för Tiktok

 • Hoppa över alternativet .
 • När du har gjort samma sak kommer en OTP att skickas till dig och du måste ange OTP i det givna fältet för att slutföra inloggningsprocessen.

OTP -fält för Tiktok

Tiktok -inloggning via Instagram

När ämnet för sociala medieplattformar dyker upp, stannar Instagram överst hela tiden. I likhet med Tiktok erbjuder Instagram också funktioner där användare kan dela korta videor med användning av rullar och berättelser.

. .

Det är också därför många användare gillar tanken på att använda Instagram för att logga in på Tiktok. Tänk på att du måste se till att du har ett aktivt Instagram -konto för att detta ska hända. Här är stegen som kan hjälpa dig att göra detsamma;

 • I likhet med andra metoder som har nämnts tidigare, flytta till alternativet “Me” till Välj registreringsalternativ och välj inloggningsalternativet Därifrån, till att börja med.
 • I nästa fönster, ”Alternativ från listan som visas på din skärm.

 • , Skriv dina Instagram -inloggningsuppgifter och För att låta Tiktok få tillgång till din personliga information.

Instagram -inloggningssida för Tiktok

 • Man kan också utnyttja Facebook för att få tillgång till deras Instagram -konto om deras Instagram -konto är kopplat till Facebook.

När du har genomfört dessa enkla steg kan du helt enkelt logga in på Tiktok.

Tiktok -inloggning via Google -konto

. .

Följ stegen nedan för att utnyttja ditt Google -konto

 • .
 • När du har gjort detsamma, Klicka på tillämpningen av Tiktok .
 • Följ stegen som du har följt i alla andra metoder och från listan som visas i det nya fönstret, seLekt alternativet som säger: ”Fortsätt med Google”.

Fortsätt med Google för Tiktok

 • Om du gör det kommer du att öppna ett nytt fönster där du kan se listan över e -postkonton som är tillgängliga på din enhet. Nu, Välj det konto du vill logga in.

Lista över konton som är inloggade i din enhet

Efter detta kan du börja posta eller gilla videor från andra skapare med lätthet.

Tiktok -inloggning via Facebook

Massor av webbplatser och plattformar har gjort det enklare för användare att utnyttja alla förmåner i butiker genom att låta dem logga in med tredjepartsplattformar, och Tiktok är inte annorlunda. Bortsett från att vara ett av de säkraste sätten att logga in på en plattform, sparar den också användaren från problemen med att komma ihåg olika lösenord.

För att toppa allt detta sparar det också mycket tid eftersom användaren inte behöver manuellt ange all personlig information som innehåller födelsedatum, namn, kön osv. Eftersom allt som helt enkelt importeras från det sociala medielättet.

Om du vill uppleva Tiktoks värld med användning av ditt Facebook -konto, känn dig fri att följa stegen som har nämnts nedan;

 • Börja med att klicka på applikationen av Tiktok från hemskärmen på din Android -enhet.
 • Därifrån, Tryck på alternativet “Me” som finns i det nedre hörnet av skärmen.
 • , ?
 • , ”Alternativ från listan som visas på din skärm.

 • .

 • , .

.

Även om inloggningsmetoderna är enkla, stöter användare hela tiden. Låt oss lära oss om några av de viktigaste frågorna och hur man kan övervinna dem utan mycket krångel.

Tiktok fungerar inte? Troliga skäl och lösningar

.

Väntande uppdateringar

Utvecklarna av en applikation släpper regelbundna uppdateringar för att fixa vanliga buggar och problem. . .

. Massor av användare har rapporterat att de kunde komma åt sitt konto efter att ha startat om applikationen, medan vissa också uppgav att omstart av enheten också hjälper.

I vissa fall har användare installerat om själva applikationen och det har slutat med att de kan komma åt sitt konto igen.

Felaktig internetanslutning

Detta är en av de vanligaste frågorna som användare står inför. . .

Tiktok är förbjuden eller begränsad i din region

. .

Kontrollera servrarna från Tiktok

Besök DownDetector för att hålla koll på plattformens servrar och om servrarna är offline, vänta tills de är säkerhetskopierade.

Försök att komma åt Tiktok på en annan enhet

Om du känner att du upplever ett fel kan du försöka komma åt plattformen från en annan enhet eller en annan webbläsare, och om du kan göra det, säkert att säga att det finns ett slags avbrott och din enhet fungerar bra.

Om det hela faller ner och du inte vet hur du blir av med inloggningsfrågan, kontakta helt enkelt hjälp- och supportteamet för Tiktok och informera dem om ditt problem genom att skicka ett feedbackformulär så kommer teamet att komma tillbaka till dig med svar på Dina frågor.

Nu när du vet allt om de olika tiktoken.com-inloggningsmetoder och de problem som du kan möta med plattformen, låt oss flytta till några av de mest populära frågorna om Tiktoks videodelningsplattform.

Hur mycket tid tar det för en att skapa ett konto på Tiktok?

Ans: . . Hoppa över om du inte vill svara på dem och klicka på registreringsalternativet.

När du har gjort det kan du använda e -postkontona eller ditt mobilnummer för att registrera dig för ett Tiktok -konto. .

Bortsett från de vanliga inloggningsmetoderna, finns det något annat sätt att komma åt ett Tiktok -konto?

Ans: Det är inte känt för många, men Twitter kan också användas för att komma åt plattformen för Tiktok. .

?

Ans: Processen för att ta bort ett konto permanent på Tiktok är ganska enkel. Användare behöver bara se till att de har registrerat sitt mobilnummer för sitt Tiktok -konto.

 • .
 • Därifrån klickar du på de tre horisontella punkterna för att komma åt alternativet “Sekretess och inställningar”.
 • I nästa fönster klickar du på alternativet som säger “Hantera mitt konto”.
 • För nästa steg väljer du bara det konto du vill ta bort.
 • .
 • .

. Om inte, vänta en månad så att ditt konto upphör att existera.

Sociala medieplattformar och videodelningsplattformar ökar, varför Tiktoks plötsliga framgångshistoria är inget överraskande.

. Inloggningsprocessen för denna plattform är ganska enkel och kan göras med användning av andra sociala handtag som Instagram, Facebook, Twitter och Google.

.

! .

Författare:

. . .

Hur man loggar in på Tiktok . . . . . Läs information!

Köp Tiktok -konton | Safe & Verified Tiktok -konto för försäljning

1. Metoder för att logga in på Tiktok -profilen

Innan du räknar ut , Här skulle granska lite om denna framstående sociala plattform. Tiktok ursprung från musikal.. . När du har installerat Tiktok -appen på din mobila enhet kan du utföra följande metoder till .

1.

. .

 • .
 • .
 • Knacka på “Me” i det nedre högra hörnet.
 • .
 • . ?”. .
 • Välj “Använd telefon/e -post/användarnamn”.
 • Välj “Logga in med telefonnummer” och skriv sedan ditt telefonnummer i den visade rutan (Glöm inte att märka din landskod i den här fasen).
 • .
 • Efter detta kan du valfritt välja “Logga in med verifieringskod” eller ange ditt lösenord.
 • . Du måste ange den till .
 • .

.

. . Men du behöver bara utföra ytterligare manipulationer. Om du vill veta detaljer, fortsätt att läsa.

 • .
 • Knacka på “Me” i det nedre högra hörnet.
 • Välj sedan “Registrera dig”.
 • Klicka på “Logga in”.
 • .
 • Skriv sedan användarnamnet och lösenordet du har skapat i fasen för att registrera dig.

 • Om du glömmer ditt lösenord väljer du “Glömt lösenord?.
 • .
 • Sedan skickar Tiktok en länk för en återställning av lösenord via e -post.
 • . .
 • .

Hur man loggar in på Tiktok

 • .
 • . .

.3 inloggning Tiktok med hjälp av Instagram -konto

. . .

Till Genom att använda Instagram måste du ha en Instagram först. Inloggningsförfarandet är inte komplicerat och liknar andra tidigare metoder.

 • Starta Tiktok -appen på din enhet.
 • .
 • .
 • Nu trycker du på “Fortsätt med Instagram”.
 • Ange exakta referenser på ditt Instagram -konto och logga in.
 • .

.

Genomförande Hur man loggar in på Tiktok -konto . Denna metod rekommenderas starkt för användare på grund av dess enkelhet, enkelhet och bekvämlighet. . Om du vill, följ informationen nedan för steg-till-steg-vägledning.

Logga till Tiktok -konto

 • .
 • Välj sedan “Registrera dig”.
 • .
 • Nu trycker du på “Fortsätt med Facebook”.
 • .
 • Ange exakta referenser på ditt Facebook -konto och logga in.
 • .
 • Tillåt tillåtelse så kan du framgångsrikt logga in i Tiktok.

1.

. Ingen oro eftersom här skulle vägleda dig om hur du återställer ditt Tiktok -lösenord om du inte kan komma ihåg ditt tillhörande e -postmeddelande.

 • Starta Gmail -appen på din telefon eller åtkomst till Gmail av webbläsaren.
 • .
 • .
 • Välj “för mig” och nu kommer du att se e -postmeddelandet som du har använt i föregående tid för inloggning till Tiktok.

.

Om du inte kan komma åt ditt Tiktok -konto bör du föredra några skäl som gör att du är låst från inloggning. . Mer allvarligt kan Tiktok också besluta att göra ditt konto otillgängligt eftersom dina aktiviteter strider mot villkoren på plattformen.

. Några vanliga åtgärder som övervägs kränkningar på Tiktok inkluderar att använda bots för att spela dina gillar och vyer, med många olika IP -adresser för att logga in, publicera kränkt innehåll eller skräppost. .

? – Hur göra

3. ?

Om ditt Tiktok -konto är otillgängligt kan upplåsningsprocessen vara annorlunda baserat på orsakerna som gör det låst. .

 • Starta om din enhet : Ibland gör du inget fel men problemet är på din telefon. .
 • . .
 • : Ett annat sätt är att försöka rensa din appcache för att lösa problemet med TIKTOK -konto otillgänglighet. .

Relaterade artiklar:

Hur man loggar in på Tiktok. Nu kan du vara medveten om olika metoder för att komma åt ett Tiktok -konto. . . !

Kör flera Tiktok-konton utan förbud: steg-för-steg-guide

Använda flera Tiktok -konton på en enhet? . Om detta händer kommer ditt innehåll att få färre åsikter och engagemang. Att veta att 30% av världens internetanvändare använder Tiktok, det kan vara ett allvarligt block för ditt företag.

För att undvika att flaggas som ett företagskonto, använd en privat webbläsare som Gologin för att köra flera Tiktok -konton på en enda enhet. Vill veta hur du kan göra det? !

flera Tiktok -konton

Kör flera Tiktok -konton

. Detta kallas flera redovisning. .

Antag till exempel att du är en chef för sociala medier eller varumärkesspecialist i ett reklamföretag. .

När du försöker logga in på flera konton kan Tiktok se att de styrs av bara du. . misslyckas med att verifiera (som du troligen kommer), Tiktok kommer tillfälligt (eller permanent) att förbjuda dina konton och sänka deras framtida förtroende nivå.

Vad är en skuggban på Tiktok?

. ?

En skuggban på Tiktok är när ditt konto är blockerat eller delvis blockerat på appen, Men du ser det inte. Av någon anledning visas ditt innehåll inte längre på sidan “för dig”, som är Tiktoks huvudnyhet.

Tiktok tog bort 50 miljoner videor under de senaste sex månaderna. . Dessa riktlinjer är tyvärr inte så tydliga – precis som på Facebook, Instagram och andra plattformar. .

Varför Tiktok Shadowbans -konton?

. Här är några av saker du inte borde göra:

 • Stötande eller vuxeninnehåll (som nakenhet)
 • Innehåll som kan skada människors känslor eller hatprat
 • Att stjäla och publicera andra människors innehåll i din Tiktok -profil (ditt eget gamla innehåll går också hit)
 • Spamming genom att publicera för många videor samtidigt, följa många människor på en gång – eller till och med gillar dina egna andra konton.

Det vanligaste skälet till Shadowban är låtsas vara någon annan. .

och hantera flera konton utan förbud!

. Om du har loggat in på en kan du inte logga in på en annan på samma gång. .

. .

.

Ladda ner och installera Gologin -appen på din enhet.

Steg 2: När du har installerats, starta appen och kör den redan uppsättning testprofilen.

Steg 3: . . Klicka på knappen “Lägg till profil” för att skapa så många profiler som du behöver. Det finns en tre-profil gräns för evigt fri plan.

: Logga in dina Tiktok -konton och växla helt enkelt mellan Windows för att använda flera konton från din enhet. Tiktok ser inte att det är att du kör dem alla.

! Få tillgång till alla dina Tiktok -konton på ett ställe, vilket gör det lättare att hantera och organisera dem. . Tack vare detta kan de delas med dina partners som arbetar på distans i Gologin -appen.

Ladda ner gologin gratis !

Vad är webbläsarens fingeravtryck?

. Ditt fingeravtryck är en stor lista över systemparametrar som är ganska svår att hantera om du bryr dig om din integritet.

.

Oavsett vad du gör – använd en härdad webbläsare, VPN: er, proxyer eller ett inkognito -läge, Använda webbläsarfingeravtryck.

Hur fungerar andra anti-spårningsmetoder?

Vissa användare prioriterar anti-spårningsmetoder som VPN: er eller proxyservrar för att skydda sina IP-adresser, och i vissa fall är dessa metoder effektiva. Men dina data är osäkra under en enkel VPN eller proxy: dessa är värdelös mot webbläsarfingeravtryck Tiktok använder.

VPN kan skydda din lokala IP -adress, men kan inte hindra att spåra skript från att samla in data via din webbläsare. Proxyservrar kan också klara geolokationskontrollen, men kan ändå inte göra någonting för fingeravtryck.

Under 2019 böter de amerikanska tillsynsmyndigheterna Tiktok $ 5.. . Plattformar som Tiktok är extremt bra på att samla in användardata oavsett vad och Det är din uppgift som användare att skydda dina data från spårning.

. Försök att använda sekretessfokuserade webbläsare som gologin som blockerar spårning på även de mest avancerade webbplatserna.

.

.Skydd mot sofistikerad spårning: . .

2. : Gologins teknik är helt laglig enligt oss och EU -lagar, så att du kan skydda din identitet med att veta att du inte bryter några regler.

3. . Detta kommer att göra det enkelt för ditt team att samarbeta och hantera flera konton problemfri.

När profiler springer och stoppar avbryts inte kontosessioner: de pausar bara och fortsätter. .

Med Gologin kan du skapa och hantera flera TIKTOK -konton på en enda enhet utan risken att bli flaggad som ett företagskonto. !

Ladda ner gologin gratis och hantera flera konton utan förbud!