Gå tillbaka hela saken och kom tillbaka med något som stärker skaparna.

När Twitch Streamers växer sitt följande kommer de att vara i bättre position att tjäna pengar på sin kanal. Men hur kan Twitch Streamers få sponsring för sin kanal utan att ha en massiv följd? .

Vi beskriver hur växande Twitch-streamers kan få sponsringsmöjligheter oavsett hur stort deras följande är och vad vi ska göra för att hitta rätt sponsor för en långvarig och lukrativ relation.

Vad är en Twitch -sponsring?

. . .

En Twitch -sponsring är ett partnerskap mellan en Twitch -streamer och ett företag. .

. Här är några vanliga sätt som Twitch Streamers kan arbeta med varumärken för att tjäna pengar:

 1. Affiliate -länkar i beskrivningar
 2. Omnämnande av produkter under strömmen
 3. Försäljningsbannrar i videor
 4. Visar logotyper
 5. Produktsavtal

Vanliga företag som arbetar med Twitch -streamers

. . Emellertid är varje ryckkanal annorlunda, och som ett resultat kan produkter för att främja variera baserat på det skapade innehållet.

Letar efter sponsorer? .

. . Att få små sponsring kan hjälpa dig att få de resurser och kapital som behövs för att växa din Twitch -kanal snabbare.

.

Strömkvalitetsinnehåll

. Även om detta krävs mycket arbete, med att fokusera på kvalitetsinnehåll sätter dig i stånd att få sponsringsmöjligheter. . .

.

. Börja med att uppdatera din Twitch -kanal och fokusera på att skapa kvalitetsinnehåll för dina strömmar.

 • Uppdatera din information och biosektioner
 • Göra kvalitetsgrafik

Var aktiv på sociala konton

Det handlar inte bara om Twitch Channel – sociala medier är också frågor! .

Genom att publicera engagerande innehåll som visar din personlighet både på och utanför strömmen kan du ytterligare engagera dig med din publik medan du når nya målgrupper och utvidgar din räckvidd online. . .

 • .
 • .
 • Instagram – Överväg att lägga till korta videoklipp som inlägg eller berättelser
 • Tiktok – I likhet med Instagram är Tiktok bra för att publicera korta videoklipp.
 • .

.

Få positiv feedback

. Som Twitch Streamer, om din kanal ses positivt av dina prenumeranter, följare och sponsorer, kommer det bara att hjälpa när du pratar med sponsorer.

En del av att hitta en sponsor är att hitta rätt passform för ditt varumärke. För att en sponsring ska lyckas måste partnerskapet vara rätt passform.

 1. Är varumärket pålitligt?
 2. ?
 3. ?
 4. Går produkten/tjänsten eller företaget mot din tro eller personliga varumärken?

Dessa definierande frågor bör ge dig tydlighet om huruvida sponsringsmöjligheten är rätt passform. Det är viktigt att hitta en Twitch -sponsor som är rätt passform för din kanal. Att hitta rätt passform kan leda till en lång och fruktbar relation där båda parter gynnar.

När det finns ömsesidigt intresse med en potentiell sponsor, bör du fokusera på att slå upp sponsorn. .

 1. . .
 2. .
 3. . .
 4. Känn din publik. När det gäller vad en potentiell sponsor vill, försöker de nå en spelare publik? En tusenårspublik? ?
 5. ?
 6. . Håll reda på saker som genomsnittlig tittare, abonnentantal och sociala medier gillar och kommentarer

Utarbeta villkoren för sponsring

När ni båda har kommit överens om att passformen är bra och att du vill gå vidare är det sista steget att skapa sponsringens villkor.

I slutändan kommer sponsorn att komma tillbaka med ett erbjudande för en viss summa pengar, baserat på informationen på din tonhöjd.

 1. : Hur mycket du kommer att få betalt av en sponsor
 2. : Hur ofta sponsring kommer att inträffa på en ryckström

. .

Personlig varumärke. .

. Medan Tiktok är hans huvudsakliga marknadsföringstaktik, har han också en YouTube -kanal på 130 000 följare och är värd för skaparna förenade podcast!

. Han driver en Tiktok-kampanj där han kreativt blandar olika smaker av Gfuel och betygsätter dem med 1-10 poäng. På YouTube gör Danny produktrecensioner av olika smaker av G-Fuel. Han erbjuder också 10-30% rabatt på Gfuel med kod “Dannyd”.

.

I slutändan

Även om det finns många framgångshistorier som Dannydoritos23, behöver du inte ha ett massivt efterföljande för din ryckström för att bli sponsrad! Som en liten men växande Twitch -streamer kan du bli kompenserad för det värde du tar med till en sponsor för att marknadsföra deras produkt eller tjänst. .

Letar efter sponsorer eller sponsringsmöjligheter?

. Letar efter sponsor skapades för att ansluta människor som letar efter sponsring med företagen som vill sponsra dem.

.

Även om vi regelbundet har sponsringsmöjligheter kan du hitta ännu fler möjligheter (och posta din egen) genom att registrera dig. !

Twitch Subtember Gifted Subs

.

Även om Twitch har cementerat sig som en plattform för de flesta streamers, har det varit många problem från dem med den Amazon-ägda plattformen.

. .

. Nu vill Twitch återuppbygga sitt eget sponsorsystem, men streamers är inte så nöjda.

Twitch Streamers slog ut på det nya sponsorsystemet

.

Detta höjde naturligtvis några ögonbrynen med tanke på att Twitch får ett snitt av prenumerationer ändå, och om de agerar som en mellanhand för att förhandla om dessa affärer med sponsorer, kan de ta en stor bit bort från streamers.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna om esports, spel och mer.

”Även om detta kan göra saker mer strömlinjeformade för vissa människor. Det låter ärligt som att du bara försöker ta ett snitt från sponsrat innehåll, ”sa Escape från Tarkov Star Pestily.

”Nej tack, jag gillar att hantera mina sponsringar och de inkomster jag personligen får från det arbetet själv. söt idé men ”Paladinamber svarade. ?.

Artikeln fortsätter efter AD

Nej tack, jag gillar att hantera mina sponsringar och de inkomster jag personligen får från det arbetet själv �� söt idé dock.

Även om detta kan göra saker mer strömlinjeformade för vissa människor. Det låter ärligt som att du bara försöker ta ett snitt från sponsrat innehåll. Om jag inte felläsar något ..

?

– Steven Spohn (Spawn) (@stevenspohn) 4 april 2023

Rust Streamer Hulte tillade att han var “ärligt bummed” för att se “ingen integritet” runt Twitchs uttalanden för att öka lönen för skapare. “Sponsorer som betalar via begåvade subs säkert låter hemskt för mig,” kommenterade Itmejp.

Livestream Viewership Records: Högsta toppvisare på Twitch & YouTube hela tiden

Med tanke på att systemet för närvarande bara är i en testfas återstår det att se hur långt det kommer i sin nuvarande installation.

Det är dock ganska tydligt att streamers inte är för nöjda med hur det ser ut, särskilt eftersom Kick stimulerar människor att byta plattformar med större underdelningar.

.

Twitch uppdateringar märkes riktlinjer för innehåll

Twitch Streamers skjuter tillbaka mot plattformens nya “märkesinnehållsriktlinjer” som kommer att sätta trånga gränser för hur annonser kan köras på sina kanaler – och åtminstone en framträdande kanal hotar att lämna Twitch helt om de planerade förändringarna inte tappas.

Sidan för nya riktlinjer börjar med en detaljerad uppdelning av vad som gör och inte kvalificerar sig som märkesinnehåll, och när och hur kampanjer och sponsring måste avslöjas. Det finns också lite om ett märkesinnehållsupplysning också, som “gör att du enkelt kan meddela ditt samhälle att din ström innehåller märkesinnehåll.

Saker tar en tur på den andra delen av sidan, där Twitch lägger ut “tillåtna och förbjudna varumärkesformat,” och skär rätt till vad det egentligen handlar om: pengar.

“Vi inser att streamers vill samarbeta med varumärken, men som beskrivs i användarvillkoren upprätthåller vi den exklusiva rätten att sälja, tjäna och visa annonser på Twitch -tjänsterna,” säger sidan. “Detta innebär att du inte får infoga, bädda in eller” bränna in “förinspelade reklamenheter i din livestream.”

Sidan förklarar också i grafiskt format vad som är och inte är tillåtet. Detta är okej:

Den nya policyn är ett potentiellt stort problem för många streamers. Många streamers föredrar de typer av sponsrat innehåll som Twitch nu förbjuder eftersom de kan servera annonser till tittarna utan att ge ett snitt till ryckning. För några av de största strömmarna är dessa varumärkesavtal ryggraden i deras inkomst. Gränserna för annonsplacering hotar inte bara att skära in intäktsströmmarna hos enskilda streamers, det kan också tvinga spelevenemang som Evo och spel som är snabba för att ändra hela strömlayouterna.

. Lägg märke till det stora annonsfönstret över botten:

“Detta Twitch -tillkännagivande skulle vara mindre angående om jag hade förtroende för att Twitchs säljteam kunde tillgodose behoven hos en hel planet värt liveevenemang,” tweetade Evo -chef Rick Thiher.

Shylily, som har 1..”

Alex Jebailey, grundare av VD Gaming and Face of the Famed “Jebaited” Emoticon, erbjöd sig att ta en för laget om Twitch gick med på att släppa de nya riktlinjerna:

. “Tack och lov börjar det inte tills VD äger rum så jag kan hedra de sponsorer jag har.”

OTKNETWORK tog en hårdare näsning och sa att det kommer att lämna Twitch direkt om de nya reglerna går igenom. .

. bild.Twitter.com/uql2eebg6hjune 6, 2023

Jag får inte lägga logotyper direkt i OB som är över 3% av skärmstorleken men jag får visa upp produkter på baksidan av min installation.Välkommen till framtiden för streaming. Hur många @logitechg -produkter kan du upptäcka? bild.Twitter.com/rt9frBldjhjune 6, 2023

Som svar på pushbacken erkände Twitch på Twitter att det “missade märket med politiska språket och kommer att skriva om riktlinjerna för att bli tydligare.”

“Dagens uppdatering av märkesinnehåll var alltför bred. Detta skapade förvirring och frustration, och vi ber om ursäkt för det, “Twitch tweetade. “Vi tänker inte begränsa Streamers förmåga att ingå direkta relationer med sponsorer, och vi förstår att detta är en viktig del av hur streamers tjänar intäkter. Vi ville klargöra vår befintliga annonspolicy som var avsedd att förbjuda annonsnätverk från tredje part att sälja brända i video- och visningsannonser på Twitch, vilket är förenligt med andra tjänster.”

Men det verkar inte ha kvävt upprörelsen, som huvuddelen av svar påpekar – helt – att problemet inte är en tydlighet, utan ett av innehåll: riktlinjerna är helt tydliga, och de är dåliga.

Gå tillbaka hela saken och kom tillbaka med något som stärker skaparna.6 juni 2023

“Gå tillbaka hela saken och kom tillbaka med något som stärker skaparna,” tweetade Streamer King Gothalion som svar på Twitchs ursäkt.

Det finns fortfarande gott om tid för Twitch att justera eller vända förändringarna utan att orsaka någon stor störning: de nya reglerna är inte planerade att träda i kraft förrän den 1 juli, “för att säkerställa att streamers har tid att anpassa sig till dessa nya riktlinjer och kommunicera dessa Ändringar med sina sponsorer.”Jag har nått Twitch för kommentarer och kommer att uppdateras om jag får ett svar.

Registrera dig för att få det bästa innehållet i veckan och fantastiska spelavtal, som valts av redaktörerna.

Genom att skicka in din information samtycker du till villkoren och integritetspolicyn och är 16 år eller äldre.

Andy krita

Andy har spelat på datorer från början och börjar som ung med textäventyr och primitiva actionspel på en kassettbaserad TRS80. . Han började skriva videospelnyheter 2007 för eskapisten och lyckades på något sätt undvika att få sparken fram till 2014, då han gick med i de förvarade rankorna från PC Gamer. Han täcker alla aspekter av branschen, från nya spelmeddelanden och patch -anteckningar till lagliga tvister, Twitch Beefs, esports och Henry Cavill. av Henry Cavill.

Dagens Wordle Tips och svar #826: Lördag 23 september

Payday 3 slängde på ånga av spelare som tvingas vänta i serverköer bara för att spela av sig själva