!

Xbox Game Pass Ultimate Tips: Få 2 års åtkomst för smuts billigt

.

.

Vad du behöver veta

 • .
 • .
 • .
 • Omvandlingsfrekvensen är inte längre 1: 1, istället är den nu 3: 2 och avrundas till närmaste dag.

Spel kan vara en dyr hobby med de initiala kostnaderna för att köpa en konsol eller en speldator som är sammansatt av behovet av att köpa spel och ytterligare prenumerationer för åtkomst när det behövs. . .

.99 nu $ 1

.

.

Inte bara konverterade den befintliga tiden, utan den förlorade lite om någon av tiden med en nära 1: 1 omvandlingsfrekvens. Detta gjorde det möjligt för användare att fylla på Xbox Live Gold när det var till försäljning, staplade så mycket som 3 års prenumeration, och sedan betala bara $ 1 mer för att konvertera det till 3 år av det mycket dyrare Game Pass Ultimate.

Early Prime Day -erbjudanden

. .

Tack och lov har $ 1 -affären återvänt, så om du ännu inte har provat Xbox Game Pass Ultimate är detta din chans att göra det till lite rabatt. .

. Om du till exempel har 90 dagars Xbox Live Gold- eller PC -spelpass konverterar du det för $ 1 kommer du att ha 60 dagars Xbox Game Pass Ultimate Time.

Xbox Game Pass Ultimate Tips: Få 2 års åtkomst för smuts billigt

.

Xbox E3 2019 Presskonferensspel Pass Ultimate 2

. Med några smarta drag kan du låsa in 52 procent rabatt på Xbox Game Pass Ultimate i upp till två år.

.

tre . När Xbox Game Pass Ultimate först lanserades upptäckte tidiga adoptörer att om du aktiverade en månad med Game Pass Ultimate på ett konto, konverterade det befintliga Xbox Live Gold och Standard Xbox Game Pass -prenumerationer till Ultimate i en 1: 1 -hastighet. Varje förbetalad tid upp till maximalt tre år fick uppgraderingen.

Men saker har förändrats. . Du betalar nu cirka $ 8.. . PC -spelare drar fortfarande nytta av detta trick.

. .

!- Nyhetsvarningar -!

Microsoft har Sunset Xbox Live Gold (från och med 9/14/2023). . Den goda nyheten är att konverteringskvoten 3: 2 från Xbox Live Gold till Game Pass Ultimate bär över. .

Stjärnfält‘S överhängande frigöring. Du måste betala fullt pris för en månads ultimata för att utlösa konverteringen.

 1. Köp en månad Xbox Game Pass Ultimate

. Processen har också blivit lite mer komplicerad om du har ett befintligt Xbox Game Pass -prenumeration. . .

Notera: . Eftersom det hänvisar till det nu döda 1: 1-konverteringsförhållandet, se denna skriftliga guide för alla andra instruktioner.

Steg 1

Bestäm hur länge du vill ha Xbox Game Pass Ultimate. . . .

. .

 • Om du för närvarande inte har några aktiva Xbox Game Pass -prenumerationer, köp den tid du vill konvertera. .
 • . Alla Xbox Live Gold -koder som du fortfarande har till hands kommer också att konvertera direkt till Game Pass Core. Köp ytterligare tid för prenumerationen (som önskas) före konvertering till ultimat.
 • . . (Ex: Du har två månader kvar av ett förbetalt PC Game Pass -prenumeration. ..
 • . . Beräkna därefter. .
 • Om du redan har ett aktivt Xbox Game Pass Ultimate -prenumeration är det enklaste att låta din nuvarande prenumeration löpa ut, gör det här konverteringstricket. (Det är en Bättre hastighet än när du har ett aktivt ultimat prenumeration, som varierar men kan vara så lite som 81 dagar ultimat i 6 månaders kärna.

Du kan köpa Xbox Game Pass Core Digital -prenumerationskoder från återförsäljare som Newegg och Best Buy. Fler butiker bör följa – precis nu är det tidiga dagar för övergången till Game Pass Core. . Du kan sedan konvertera till ultimata efteråt.

, .

Lägg också till tid i de största möjliga stegen-en 12-månaders kod fungerar mycket billigare per månad än en månad, tre månaders och sex månaders sorter. . . Servrarna låter dig inte aktivera den. .

: Om du köper tre 1-åriga prenumerationer, medan du löser in koderna. Kom ihåg att alla extra freebie -månader du får för att göra det kommer att göra det omöjligt att lösa in den slutliga koden.

. Om det sätter dig över locket ignorerar servrarna det och utför fortfarande konverteringen. .

 • . Det staplar ovanpå vilken mängd Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass -prenumerationstid du konverterar. .

 • . .. (Gör inte det här Om du löser in tre 1-åriga koder-kommer systemet att vägra att låta dig lösa in den slutliga koden eftersom det kommer att sätta dig över gränsen.

. .. . (YMMV, Microsoft har blivit inkonsekvent med detta bonuserbjudande.) Om du får nollbonusmånader, lägg till ytterligare en månad med Game Pass Core till kontot. .

Aktivera dina koder för Xbox Game Pass Core (eller Xbox Live Gold, om du fortfarande har dem). Återigen, som din slutliga påminnelse, om du har tre 1-åriga prenumerationskoder för Xbox Game Pass Core , låt bli hålla med .

Om du använder ett lapptäcke av olika koder, trippelkontrollera din matematik för att vara säker på att du vet hur många gånger (om någon) du behöver gå med på att återkomma fakturering.

HOPPSAN: Hade du tre 1-åriga Game Pass-kärnkoder och gör det av misstag omöjligt att lösa in den slutliga koden? . . .

Aktivera din kod för en månads spelpass ultimat. .

Du kommer att ha två skärmar att passera igenom. . (Som du borde, om du följde steg 2: s instruktioner.

. .

På din Microsoft -kontosida. . Vi föreslår att du stänger av detta, så att du inte blir överraskad när ditt prenumeration löper ut (särskilt om det är två år från och med nu). .

. Happy Gaming!

Redaktörens anmärkning: Den här artikeln publicerades ursprungligen i augusti 2019 men har sedan uppdaterats för att hålla den aktuell. .