?,

Demon Slayer säsong 3: Hur man tittar på finalen var som helst

. Här kommer han att träffa Mist Hashira: Muichiro Tokito och Love Hashira: Mitsuri Kanroji. De två Hashira kommer att spela en viktig roll i att slåss mot de nya demonantagonisterna.

Kommer Demon Slayer säsong 3 att strömmas på Hulu?

Demonsklayer Säsong 3 är planerad att premiär på söndagen den 9 april 2023, klockan 11.15 PM JST. Fans är hyped för utgivningen av den efterlängtade säsongen, som kommer att belysa svärdsmedbynbågen, som är täckt av mangan från kapitel 100 till 127.

Demonsklayer Säsong 3 kommer att sändas lokalt på kanaler som BS11, Fuji TV, Gunma TV, Tochigi TV och Tokyo MX. Globalt förväntas säsongen göras tillgänglig på streamingplattformar som Crunchyroll och Funimation. Detta har fått fansen att ifrågasätta om det också kommer att finnas tillgängligt på Hulu.

Varför Demonsklayer

Demon Slayer Perfect Shots

Demonsklayer Säsong 3 har för närvarande mycket hype runt det, med många fans som är angelägna om att lära sig om de plattformar som den nya säsongen kommer att strömmas över hela världen. .

Således kommer den nya säsongen av serien att vara tillgänglig för att strömma på Crunchyroll och funimation när den släpptes den 9 april 2023. Men det är fortfarande kvar att se om den nya säsongen kommer att släppas på streamingtjänsten, Hulu.

. Hittills har inget tillkännagivande om samma sak dykt upp online. .

Demon Slayer Perfect Shots

Det kommer emellertid att vara bättre för fans att följa säsong 3 på streamingplattformar som Crunchyroll och Funimation eftersom det kommer att hjälpa dem att titta på nya avsnitt så snart de tappar, utan att behöva vänta ett par veckor.

säsong 3. Webbplatsen innehåller alla tidigare bågar i anime som inkluderar: oöverträffad beslutsamhet, Mugen Train Arc och Entertainment District Arc. Således är det inte så långtgående att anta att den kommande Swordsmith Village Arc också kommer att finnas tillgänglig på den populära streamingplattformen.

Demonsklayer ?

Demon Slayer Trailer säsong 3

Demon Slayer säsong 3 täcker Swordsmith Village Arc, som sträcker sig från manga kapitel 100 till 127. Det första avsnittet av säsong 3 har redan släppts av Studio Ufotable i filmen, Demon Slayer: Till byn svärdsmeden. .

Den här nya säsongen kommer att se Tanjiro Kamado resa till byn Swordsmiths för att reparera sitt trasiga Nichirin -svärd. . De två Hashira kommer att spela en viktig roll i att slåss mot de nya demonantagonisterna.

På tal om att, som vedergällning för dödsfallen till Upper Rank Six, Daki och Gyutaro, kommer Muzan att skicka en grupp demoner som leds av övre rang fyra: Hantengu och Upper Rank Five: Gyokko. .

! Följ oss här för senaste nyheter och uppdateringar.

‘Demon Slayer’ säsong 3: Hur man tittar på finalen var som helst

Kourtnee täcker TV -streamingtjänster och hemunderhållningsnyheter och recensioner på CNET. Hon arbetade tidigare som underhållningsreporter på Showbiz Cheat Sheet där hon skrev om film, tv, musik, kändisar och streamingplattformar.

  • .

.. Pt

Bär Demon Slayer säsong 3

NY!
Få det lägsta priset på allt

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba säsong 3 lindar upp svärdsmedbyn båge, vilket gör att vi undrar om Tanjiro någonsin kommer att fixa sitt blad. Anime -fans har sett den dåliga Hotaru Haganezuka ta en demonslag medan dimma Hashira (och kärlek) hjälpte svärdsmedarna att avskaffa attacker. !

. . Så här tittar du på det sista avsnittet av Demon Slayer: Swordsmith Village Arc.

När ska man titta på Demon Slayer säsong 3

Efter att ha stängt Entertainment District Arc i manga- och TV -serien, plockade denna svärdsmedhistoria i Demon Slayer där berättelsen slutade och placerade Tanjiro på en väg för att hitta ett mystiskt, forntida vapen medan hans svärd repareras. Avsnitt luft i Japan kl. 11:15.m. JST och fans i USA och 200 andra länder kan strömma serien på Crunchyroll.

Crunchyroll kommer att simulera det sista avsnittet av Demon Slayer säsong 3 på .m. PT (1:45 s.m. I USA med undertexter på engelska, spanska, portugisiska, franska, tyska, italienska, arabiska, ryska och hindi. Det nya avsnittet kommer att Simulcast uteslutande i Nordamerika, Centralamerika, Sydamerika och Europa.

Demon Slayer säsong 3 är exklusivt för Crunchyroll för nu för premiumprenumeranter. . Representanten avslöjade inte när eller om det skulle bli tillgängligt.

Om du vill komma ikapp och inte vill prenumerera på Crunchyroll har Hulu och Netflix tidigare säsonger av showen.

Crunchyroll är hem för tusentals anime-titlar, inklusive simulcasts, on-demand-utgåvor och original. Du kan registrera dig för ett gratis konto för att strömma annonsstödat innehåll på tjänsten. . Anime-fans som vill omedelbar tillgång till nya avsnitt bör dock välja Crunchyrolls grundläggande $ 8 annonsfria premiumabonnemang. .

Hur man tittar på Demon Slayer säsong 3 var som helst med en VPN

. Med en VPN kan du praktiskt taget ändra din plats på din telefon, surfplatta eller bärbar dator för att få tillgång till anime -serien var som helst i världen. Det finns andra goda skäl att använda en VPN för strömning också.

En VPN är det bästa sättet att hindra din Internetleverantör från att strypa dina hastigheter genom att kryptera din trafik. Att använda en VPN är också en bra idé om du reser och befinner dig ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, och du vill lägga till ett extra lager av integritet för dina enheter och inloggningar. .

Du kan använda ett VPN för att strömma innehåll lagligt så länge VPN: er är lagliga i ditt land och du har ett giltigt prenumeration på streamingtjänsten du använder. USA och Kanada är bland de länder där VPN är lagliga, men vi rekommenderar att vi strömmar eller laddar ner innehåll på olagliga torrentplatser. Vi rekommenderar ExpressVPN, men du kan välja en annan leverantör från vår bästa lista som Surfshark eller NordVPN.

Om du letar efter en säker och pålitlig VPN är våra redaktörs val ExpressVPN. . Det är normalt $ 13 per månad, men du kan registrera dig för ExpressVPN och spara 49% – motsvarande $ 6.67 per månad – Om du får ett årligt prenumeration.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti. Läs vår recension av ExpressVPN.

Följ VPN -leverantörens instruktioner för installation och välj ett land där Demon Slayer säsong 3 strömmar på Crunchyroll. Innan Du öppnar strömningsappen, se till att du är ansluten till din VPN med din valda region. . Gå till inställningar och kontrollera dina nätverksanslutningar för att verifiera att du är inloggad och ansluten till ditt VPN -konto. Nu är du redo att öppna Crunchyroll för att strömma.

Om du stöter på problem med streaming, se först till att din VPN är igång på sin krypterade IP -adress. Dubbelkontrollera att du har följt installationsinstruktionerna korrekt och du har valt rätt geografiskt område för visning. . Stäng alla appar och fönster, starta om enheten och ansluta till din VPN först. .

Denna berättelse inkluderade ursprungligen felaktiga tider för nya avsnitt av Demon Slayer som skulle sändas. .m. .. Et).