?,

.”

Raidet

. .

Synopsis

. . En Elite Swat-team är tråkigt under täckningen av förgryningen och tystnaden och har till uppgift att raida det säkra huset för att ta ner den ökända narkotikaherren som driver det. Men när ett chansmöte med en spotter blåser deras täckning och nyheter om deras övergrepp når narkotikaherren, är byggnadens lampor klippta och alla utgångar blockerade. Strandad på sjätte våningen utan väg ut måste enheten kämpa sig igenom stadens värsta för att överleva sitt uppdrag. Starring Indonesian Martial Arts Sensation Iko Uwais.

är utan tvekan bland de bästa kampsportfilmerna som någonsin har gjorts. . . .

.

?

Du kan titta på och strömma raidet på Netflix.

Raidet är en indonesisk film regisserad av Gareth Evans och med Iko Uwais som Yuda och Joe Taslim som Jaka. . För att komma ut kämpar de sig igenom byggnaden när den svärmar med hundratals handlangare.

Med en hög ruttna tomater poäng är raidet en av de mest hyllade actionfilmerna under de senaste åren. Netflix utvecklar till och med en engelskspråkig remake av denna klassiker. Men innan det måste du titta på originalet!

Hur man tittar på raidet och strömmen online

Du måste registrera dig för ett Netflix -konto för att strömma raidet.

För att prenumerera kan du välja en av de fyra planerna som Netflix erbjuder –

  • Standardplan med annonser ($ 6.99 i månaden)
  • Grundläggande plan ($ 9.99 en månad för 1 enhet)
  • .49 i månaden för 2 enheter)
  • Premium ($ 19.99 i månaden för 4 enheter åt gången)

Den officiella sammanfattningen av raidet lyder:

”Fångad i en hyresbyggnad under en raid måste ett SWAT -team kämpa sig ut mot styrkorna av en narkotikaherre som de försökte mörda.”

Vansh är en SEO -bidragande författare för ComingSoon. Hans passion för film och superhjältegenren är det som förvandlade honom till en film/serieanalytiker. På sin fritid kan Vansh hittas skrikande på sin skärm medan han tittar på cricket -matcher eller bingar alla slags strömmande innehåll för att borsta upp sin underhållningskunskap.

Raidet

Om du saknar Game of Thrones Och älskar internationella brottsdrama, detta kommer att vara precis uppe i din gränd, Guv’nah.

Strömma det eller hoppa över det: ‘Extraktion 2’ på Netflix, en rippande actionflick där Chris Hemsworth befinner sig i en annan doozy av en Oner

Av John Serba • 16 juni 2023, 10:20 a.m. ET
Människor kan inte bara extrahera sig själva, vet du.

Strömma det eller hoppa över det: ‘Furies’ på Netflix, en feminist och rasande vietnamesisk action stylegasm från regissör Veronica Ngo

Av John Serba • 23 mars 2023, 6:30 s.m. ET
Det är en lös prequel till 2019 NGO-starrer Furie.

Strömma den eller hoppa över det: ‘The Big 4’ på Netflix, en indonesisk actionfilm fylld till randen med blod och vapen

Av Johnny Loftus • Dec. 16, 2022, 3:00 s.m. ET

Chef för Natten kommer för oss återlämna med The Big 4, Där ett team av Vigilante Assassins återförenas för att släppa loss en runda bonkers Mayhem.

‘Satans slavar’ är en oerhört tillfredsställande skräckfilm som blir ännu mer skrämmande vid ytterligare undersökning

Av Walter Chaw • okt. 25, 2018, 10:30 a.m. ET 195 aktier

Satans slavar är en grundligt modern film om heroism hos en ung kvinna som står fast inför de otänkbara skräcken som lämnats till henne av de människor som.

Netflix Orders Martial Arts Drama ‘Wu Assassins’ i huvudrollen Iko Uwais

Av Joe Otterson, variation • 30 juni 2018, 9:55 a.m. ET

.

Trendar nu

  1. Denna berättelse har delats 6 321 gånger. 6 321

Maury Povich erbjuder att “komma ut från pension” för att hjälpa Matthew McConaughey och Woody Harrelson att avgöra om de är relaterade: “Vi kan göra primetime -DNA”