. . . .

. . .

. På denna nivå kan vi också förvänta oss att det skulle vara extremt snabbt. .

. . .

.. .. .

Det finns en god anledning till att det finns en Audi bland våra 10 exotiska bilar. .

Denna vagn har genomgått RS -processen, vilket innebär att ingen annan variant av A6 avantområdet är mer kraftfullt eller bättre utrustat för att utnyttja och innehålla den kraften. Det åtnjuter 591 hk och 590 lb-ft vridmoment från en två-turboladdad 4…. .

2020 Bentley Continental GT V8

? . . Det finns en 12-cylindrig variant som skulle kvalificera sig som exotisk, men V8: s något lättare vikt över näsan ger mer smidighet, en annan typ av körupplevelse.

. Dessa inkluderar den utsökta handgjorda kabinen med en roterande tresidig skärm som har infotainmentgränssnittet, en trio av mätare eller ett trä ansikte för att matcha resten av strecket.

+

. .. Anledningen till att denna version av Bugatti Chiron kallas 300+ är att den kan nå en galen 304.8 MPH.

. . . Endast 30 exempel kommer att göras.

2020 Ferrari SF90 Stradale

Den här bilen är så ny, färgen är inte riktigt torr. För alla som inte är i Formel One – en form av motorsport där Ferrari har en berömd stamtavla – använder F1 -bilar turboladdade hybriddrivlinjer. En del av den expertisen har migrerat till denna vägbil, en plug-in hybrid och den mest kraftfulla produktionen Ferrari.

Tre elektriska motorer (framhjulen har en vardera; denna Ferrari-superbil är fyrhjulsdrift) och en två-turboladdad 4.0-liter V8 kombinerar för att göra 986 hk. .5 sekunder och topphastigheten är 211 mph. Liksom F1 -bilar har SF90 Stradale många kontroller på rattet. .

En begränsad upplaga av Lamborghinis bästa superbil är också en cabriolet. .

. . Härrörande från denna naturligt aspirerade (desto bättre för ett spännande avgasbrus) 6.. . . . Förvänta dig inte mycket förändring (om någon) från $ 600 000. .

Foto av Lamborghini

Nu vet de flesta som vagt intresserade av bilar om två-dörrarna Mercedes-AMG GT-sportbilar, både i coupe och cabrioletform. .

. . För cirka 162 000 dollar är den här modellen två-turboladdad 4.. ..

Foto av Mercedes-Benz

Det kan tyckas konstigt att ha något nära besläktat med Volvo bland våra 10 bästa exotiska bilar, men Polestar 1 rör sig utanför sådant restriktivt tänkande. Tidigare en Volvo-tuner, nu förvandlad till en diskret högteknologisk markering, har Polestar skapat en storslagen turneringskupé som sin första unika modell.

Detta fordon är en plug-in-hybrid med en förbränningsmotor som är både överladdad och turboladdad, plus en elmotor som kör varje bakhjul. . Kroppen är mestadels kolfiber; Interiören är hem för fint läderklädsel, kristallglasskiftspak och ett Bowers & Wilkins ljudsystem. Polestar gör endast 1 500 enheter till ett pris av $ 156 500 stycken.

Porsches första allelektriska fordon, Taycan är en prestationssedan som är prissatt från en inte obegränsad $ 152 250. Elbilar verkar fortfarande exotiska trots att Tesla -modellen (Taycans rival) har funnits i åtta år.

Men det är inte bara en fråga om att byta ut en bensinmotor för en elmotor och kasta en hög med batterier i bagageutrymmet. Till exempel har Porsche monterat taysan med ett 800-volt elektriskt system (de flesta bilar har 12-volt inställningar). Bland annat förkortar detta laddningstider och förbättrar accelerationen. Den snabbaste taykanen kan blixtlås från stillastående till 60 km / h på endast 2.. . .

Foto av Porsche

Den snabbaste bilen i världen måste vara en av våra tio bästa exotiska bilar. .9 sekunder och utför kvartmilen på endast 8.8 sekunder. .

. . Den faktiska produktionsversionen kommer att säljas någon gång 2020 2020. .

Det finns ingen brist på superbilar och hyperbilar på dagens marknadsplats. . Även om det fortfarande är tidigt på året, rycks redan några imponerande modeller från de bästa biltillverkarna på förbeställningslistor. Till och med några relativt nya exotiska bilar som gör betyget. Här är våra val för de 10 bästa exotiska bilarna som finns tillgängliga idag.

McLaren Speedtail

Det är verkligen en prestation att hitta någon annan lista där en exotisk bil gjord av McLaren inte närmar sig toppen. . Speedtail kommer in på hälen på McLaren F1, som också var en ganska prestigefylld modell från biltillverkaren. . McLaren Limited denna produktion körs till 106 enheter, som alla redan har sålts. .

McLaren Speedtail - Hybrid Hyper -GT

Ferrari SF90 Stradale

. . .

Porsche slår sina egna skivor med 911 GT3. Under Nurburgring Endurance Series-loppet slog 911 GT3 den tidigare GT-modellens varvtid med 17 sekunder och lappade hela 13 mil, 120 hörnspår på under sju minuter. 911 GT3 byggdes med hastighet och prestanda i åtanke, och den visar säkert.

Porsche 911 GT3

Aston Martin DBS Superleggera Luxury dyr bil

. Superleggera är ännu en exotisk bil som kan imponera förare på racerbana och vägbanan om du inte vill köra en Aston Martin Vantage med sina standardfunktioner. .

Lamborghini Huracan Evo

Det skulle vara nästan omöjligt att inte prata om Lamborghini på en topp tio lista över exotiska bilar, och Huracan Evo tjänar definitivt sin plats på listan. Om Ferrari är hastighets- och prestationsrivalen för McLaren, är Lamborghini den tekniska rivalen. .

. Det är som Acura NSX -typ S.

Förvänta det oväntade. Låt inte MC20 lura dig när det gäller ljudet. Det kanske inte brusar som andra exotiska bilar, men du kan vara säker på att det fortfarande packar samma stans. . ..0-Liter V12. Även om denna bil definitivt är känslig och smidig kan den ta dig från 0-62 miles per timme på under tre sekunder.

Audi R8 V10 Quattro

. Det kan se liknande ut, men det finns en mängd nya funktioner. Denna modell delar en V10 -motor med Lamborghini Huracan, men Audi har verkligen lagt sin egen snurr på bilen. . .

Audi R8 V10 Quattro

McLaren-modeller verkar bara fortsätta dyka upp, men det är bara för att de är så riktigt toppklass. . De flesta biltillverkare tar sina lyxbilar och skapar de häpnadsväckande prestationsversionerna du troligen kommer att se på en serie racerbana. McLaren har gjort det motsatta här och hållit samma fantastiska prestanda samtidigt som du lägger till mer teknik till kabinen och mer förarkomfortfunktioner för att göra en verkligt imponerande superbil.

McLaren GT i orange färg

Ferrari 296 GTB

. . Förare vill och behöver smidighet, hastighet och precision. . . .

Ferrari 296 GBT Sport Car

. . . Denna bil krossar definitivt någon indikation på att exotiska EV: er inte kan vara kraftfulla.

Lotus Evija

. Sälj din exotiska bil med oss ​​och få det bästa erbjudandet snabbt med lägsta krångel. .