?

. .

Nytt hot i Demon Slayer: Upper Moon Demons, numrering från sex till en, håll myndighetspositioner i demonhierarkin.

. . . ?

Övre rang 6: Gyutaro och Daki

. . . . Daki har å andra sidan kraften i förförelse och kan manipulera sina motståndare med sin skönhet och charm. Daki kan förvandla hennes nacke till att efterlikna egenskaperna hos en tygskärm, så att hon kan förändra den till olika former.

. De är kända för att livnära sig på människor som är fysiskt attraktiva och har en speciell preferens för unga kvinnor.

. . De har emellertid en svaghet; De kan inte vara i solljuset under en längre period, vilket lämnar dem sårbara för attacker under dagen.

. I slutändan lyckas Demon Slayers döda tvillingarna, men inte utan att möta betydande utmaningar.

. . Gyokko hade också en störande förmåga att förvränga sina motståndares kroppar och förvandla dem till groteske levande skulpturer.

Han var besatt av att skapa vackra saker och skulle bli arg om hans skapelser kritiserades. .

Övre rang 4: Hantengu

Hantengu är den övre rank 4 -demonen och är en av de mest listiga demonerna i serien. . Hantengus personligheter inkluderar en snäll och omtänksam gammal man, ett vildt och våldsamt odjur och en listig och manipulativ affärsman.

Hantengus personligheter tillåter honom att manipulera sina motståndare och sätta dem utanför Guard. . .

Akaza är en kraftfull krigare som har levt i hundratals år och har fäst sina färdigheter till perfektion. .

. .

. Doma är också känd för sin snabba vidd och listig, vilket gör honom till en av de mest utmanande fienderna i Demon Slayer.

. .

. Tidigare en Demon Slayer, hanade han sina färdigheter och skapade sin egen unika andningsstil känd som Moon Breathing, som rankas som den näst starkaste andningsstilen.

. Denna unika teknik gör det möjligt för honom att utöva halvmåneformiga blad som kan ändra längd och hastighet omedelbart, vilket gör dem till ett dödligt och oförutsägbart vapen.

. Demon Slayer säsong tre kommer säkert att vara en actionfylld och känslomässig berg-och dalbana, och vi kan inte vänta med att se hur våra hjältar går mot dessa kraftfulla demoner. .

Demon Slayers övre rankdemoner förklarade: Vem är Kizuki?

Förhandsgranskning för Demon Slayer

! .

.

. Men som exakt upptar slots på Big Bad’s BFF -ranking?

Om du glömde, brukade det finnas en parallell grupp av Kizuki, de lägre rangdemonerna. . Aj.

.

Övre rang 6: Gyutaro och Daki

säsong två. Gyutaro och Daki var en misshandlad och försummad bror-och-syster-duo som vandrade på gatorna i underhållningsdistriktet när de var människor, innan de förvandlades till skrämmande demoner av Doma (se nedan).

.

demon slayer övre sex kizuki

. . Utöver hans skrämmande utseende är Gyokkos viktigaste egenskaper och något att hålla ett öga på hans stolthet över sitt “konstverk”.

Som . Demonsklayer .

Demonsklayer.

Övre rang 4: Hantengu

. . .

Idén att Hantengu innehåller dessa mängder tyder på hans liv innan han förvandlades till en demon. Som med de flesta .

Demon Slayer Akaza övre rang

. Visst, han dödade Flame Hashira och allround bra kille Rengoku, men som bland oss ​​inte har gjort saker vi ångrar? .

. . Denna kombination får honom att söka slagsmål med de starkaste demonen som han kan hitta, och sätter honom också i strid med andra demoner.

. .

. Hans stora hår, söta basker och smarmy vidd kan göra honom till en fan-favorit, men han är inte så populär bland den andra Kizuki. .

Utan att förstöra för mycket har Doma en dödlig koppling till en av huvudpersonerna som vi inte kan vänta med att betala av. Utöver hans backstory är Domas bloddemonkonst också anmärkningsvärd för att manifestera sig mer som en supermakt än nästan någon annan vi ser i showen.

Övre rang 1: Kokushibo

Den främsta rankade Kizuki är den skrämmande Kokushibo, vars sex orange ögon markerar honom som en av Demonsklayer.

Han liknar också en stor likhet med Tanjiro tack vare sitt rödtippade hår och flammärkt ansikte, även om det verkar vara en slump. Kokushibos historia är lång och involverad, och vi kommer inte att förstöra för mycket här, men det viktigaste att se upp är hans förhållande till Demon Slayer Corps – särskilt Mist Hashira Takito.

Kokushibos krafter härstammar också från några mycket spoileriffiska händelser, men låt oss bara säga att han har imponerande behärskning över andningsteknikerna som de olika Hashira använder.

Säsonger 1-2 finns tillgängliga på Netflix, med nya avsnitt av säsong 3 som sänds varje söndag på Crunchyroll.

Demon Slayer säsong 3 slut förklarade: insatserna för Tanjiro är högre än någonsin

Demon Slayer säsong 3 -finalen

Kredit: Ufotable

Den tredje säsongen av Demon Slayer har just avslutat och levererat en känslomässigt laddad berättelse fylld med påverkande avslöjanden.

Vi har förberett en detaljerad översikt i vår Demon Slayer säsong 3-slut förklarade artikel och hanterade de viktigaste händelserna som ägde rum i den 70 minuters specialen.

Det här är vad fans kan se fram emot under den kommande säsongen av Demon Slayer, inklusive de förväntade planerna för Demon King Muzan Kibutsuji, seriens huvudantagonist.

VARNING: Spoilers om du inte har sett Demon Slayer Season 3: s Swordsmith Village Arc.

Demon Slayer säsong 3 slut förklarade

Demon Slayer säsong 3 -finalen

Det finns mycket att packa upp i säsong 3 -finalen. I avsnitt 11, med titeln “A Connected Bond: Daybreak and First Light”, bevittnar vi Tanjiro Kamado, Nezuko Kamado och Genya Shinazugawa i Hot Pursuit of Hantengus primära form. Samtidigt försvarar kärlekspelaren, Mitsuri Kanroji, tappert mot Zohakuten, en övre rankdemon som kan styra en trädrake.

Tanjiro minns en konversation med Zenitsu agatsuma, vilket hjälper honom att förstå hur man använder åska andning. Med denna kunskap skjuter Tanjiro effektivt Hantengu till sina gränser genom att stänga avståndet med åska andning och hantera stora skador med Hinokami Kagura -dansen. I en hård strid som involverar Tanjiro, Nezuko och Genya lyckas de tvinga den övre demonmånen från en klippa.

Desperat att återfå sin styrka försökte Hantengu att sluka de närliggande byborna. Precis som Tanjiro var på väg att förfölja Hantengu, kastade Muichiro Tokito, dimpelaren, honom ett 300-årigt Nichirin-svärd som Hotaru Haganezuka hade skärpt i tidigare avsnitt.

Genom att använda den kombinerade kraften i åska andning och Hinokami Kagura besegrade Tanjiro framgångsrikt Hantengu. Men till Tanjiros bestörtning upptäcker han att Hantengu fortfarande lever och döljer sin mindre form i sitt hjärta. .

Med sin bror som kämpade för att fatta ett beslut kastade Nezuko osjälviskt Tanjiro till Hantengu, vilket tillät Tanjiro att halshugga den övre rankningen fyra demon. Serien tar sedan en stor, oväntad vändning och avslöjar att Nezuko är immun mot solljus.

Demon Slayer säsong 3 -finalen

Även om två av hans övre demonmåner, Hantengu och Gyokko, omkom, omkom, fann demonkungen Muzan Kibutsuji stor glädje i att upptäcka en demon ogenomtränglig för solljus. Muzans enda svaghet är solen – om han äter en demon med kraften att övervinna solljus, kommer han äntligen att bli odödlig.

Under tusen år integrerade Muzan sig i det mänskliga samhället för att söka efter den blå spindelliljblomman-ingrediensen som hans läkare använde i ett experimentellt förfarande som förvandlade honom till den första demon någonsin. Han trodde att detta var en av nycklarna för att erövra hans svaghet till solljus.

.

Fler Demon Slayer -berättelser
Som är hashira i demon slayer?
Demon Slayer Hashira Ranking: Vem är den starkaste i Demon Slayer Corps?
Full lista över alla demon Slayer Hashira: titlar, första utseende, röstskådespelare
Omfamna din inre Hashira med denna demon Slayer SecretLab -stol som ändrar färg

Hur händelserna från säsong 3 satte scenen för de kommande bågarna

Demon Slayer säsong 3 -finalen

Uppenbarelsen att Nezuko är immun mot solljus är en av de mest betydelsefulla händelserna i hela Demon Slayer -serien.

Muzan ansåg inte Demon Slayer Corp som ett stort hot eftersom hans demoner alltid har varit mycket överlägsna genom åren. Men nu när Demon Slayers har något Muzan desperat vill ha, kommer detta bara att leda till en kollisionskurs mellan de två fraktionerna.

En annan viktig scen i finalen i avsnitt 3 var när Lady Tamayo förklarade sina vetenskapliga resultat i ett brev till Tanjiro. Med användning av Upper Demon Moon Blood som Tanjiro samlade in, tillsammans med Nezukos demonblod, kunde Lady Tamayo befria en demon från Muzans kontroll.

När hon studerade Nezukos blod insåg Lady Tamayo att Nezuko inte kunde återfå sin känsla av själv och förblev i ett barnsligt tillstånd eftersom hon prioriterade något viktigare än sig själv.

Nezukos berättelse har alltid varit en samlingspunkt i serien. Hon är en demon som inte konsumerar mänskligt kött eller blod. Hon har också räddat sin bror, tillsammans med andra människor, otaliga gånger. Till och med hennes bloddemonkonst är en kraft som bara skadar andra demoner. Nezuko är den enda demonen som var närmast att vara mänsklig, vilket kan förklara varför hon är immun mot solljus.