.

Så här kan du förbeställa den nya Zelda för $ 49.99

Om du verkligen Vill du Penny-Pinch och råkar vara Costco-medlem, du kan köpa två $ 50 Nintendo-presentkort för totalt $ 89.98, som du sedan kan använda för att betala för kupongerna och spara ytterligare $ 10.

Botw 2 före beställning

Ett episkt äventyr över Hyrule land och himmel väntar i Legend of Zelda: tårar från kungariket för Nintendo Switch. Äventyret är ditt att skapa i en värld som drivs av din fantasi. I den här uppföljaren till The Legend of Zelda: Breath of the Wild kommer du att bestämma din egen väg genom de spredande landskapen i Hyrule och de mystiska öarna som flyter i den stora himlen ovan. Kan du utnyttja kraften i Links nya förmågor att slå tillbaka mot de ondska krafterna som hotar kungariket?

Här är bara några av de sätt som Link kan utnyttja hans nya förmågor i kreativa – och ibland överraskande – vägar i tårar av kungariket.

Länk måste resa över Hyrule och himlen i Hyrule för att upptäcka ursprunget till den mystiska dysterhet som plågar kungariket.

Skapa

Använd Links kraftfulla nya förmågor som UltraHand och säkring för att göra audmjuka vapen och hantverk kreativa sätt att resa över landskapet.

Upptäck

Hitta nya sätt att bygga, slåss och spela när du försöker avslöja den hemliga hoten som hotar Hyrule.

Så höga höjder

Av Kyle Hilliard den 11 maj 2023

. . Trots dess många förändringar i Zeldas formel var Breath of the Wild en enorm framgång och dess arv blir bara starkare med tiden.

Att ge Breath of the Wild en direkt uppföljare (en sällsynthet i Zelda Canon) är en farlig möjlighet. Det resulterande spelet saknar det berättigade svåra att återskapa, obestridlig inverkan och nyhet i det tidigare spelet. Istället ger det spelare en chans att gå igenom världen genom en helt ny lins med nya förmågor för ett lysande äventyr som ger spelare en häpnadsväckande mängd byrå i hur de närmar sig nästan varje spelinstans.

Tårar av kungariket äger mestadels på marken i andn av Wild’s Hyrule, men det känns inte som en regummer. Nya traversalalternativ som förändrar hur du utforskar världen kombinerar med tidens gång för att göra denna Hyrule annorlunda, som att besöka staden du växte upp i efter att ha varit borta i många år. . Den balansen mellan roman och bekant på marken är väl genomförd, och öarna på himlen skapar helt nya, betydande områden att utforska. .

Links nya förmågor är det viktigaste tårarna i kungariket. . ?”Och anländer till svar.

Objektnedbrytning gör en avkastning, vilket är ett system jag uppskattar för att göra allt jag plockar upp blir något jag faktiskt använder. .

. Det är en av de förmågor som radikalt förändrar hur du rör dig genom den ibland bekanta världen. .

Kungen av förmågan, och uppriktigt sagt kungarikets kungar är ultrahand. . .

Att kombinera föremål för att lösa enkla pussel för att skapa komplicerade flygande kontrast med en serie fans, raketer och batterier är en glädje utan att någonsin få dig att spendera för mycket tid på något projekt. Tårar från kungariket känner igen vad du försöker göra i nästan alla fall, vilket innebär att enkla handlingar som fästa en ratt på en plattform med fyra däck fungerar med lite krångel. Men det står också för mycket mer komplicerade byggnader, och jag blev ofta förvånad över vad jag snabbt kunde skapa och implementera i pussellösning.

UltraHand är den sällsynta mekanikern som smyger in i din hjärna och får dig att fundera över den medan du är utanför spelet. . Det är tårar av kungarikets mest betydande prestation.

. Historien börjar med en engagerande föreställning och bygger bara till en utmärkt slutsats. Det upprepar inte heller en stor berättande fråga om det första spelet: var var Zelda hela tiden? Tack och lov vet historien att det är en uppföljare och erkänner vad som kom tidigare. Du kan checka in på karaktärer och platser från det förflutna för att se hur de har förändrats. Historien går inte för långt av gränserna för vad vi har förväntat oss av en Zelda -tomt, men jag gillade de svängar som det tog, och jag var angelägen om att se vart det skulle gå.

Strukturellt är kungarikets tårar bekant med stridsarbetet funktionellt samma. Nya helgedomar som är roliga att lösa och belöna snabbresor. De nya fängelsehålorna är förenklade men offrar inte pusseldesignen medan de är lättare att förstå. De nya fängelsehålorna har också stora chefer. Jag uppskattade att de är mer varierande och låter dig luta dig på nyligen lärda, specifika förmågor att kräva seger.

Videospel -uppföljare är ofta iterativa på vad som kom före dem. Det ser lite bättre ut, spelar lite jämnare ut, behåller viktig mekanik medan de introducerar nya och fortsätter historien. Tårar från kungariket kontrollerar de flesta av dessa lådor, men att bli av med runorna från det första spelet och ge spelare nya att använda för att utforska en bekant men onekligen ny värld är genial. . Det får dig att tänka på nya sätt. Jag fick inte samma gåsbockar som utforskade Hyrule som jag gjorde tidigare, men jag upplevde nya känslor både på en granulär nivå från att lösa enskilda pussel och i större skala genom att gå tillbaka till en av mina favoritvideospelplatser. De säger att du aldrig kan gå hem igen, men jag älskade att återvända till Hyrule med alla nya verktyg.

.

Det kan vara de första $ 69.99 Spel från Nintendo, men Switch Online -prenumeranter kan para sin digitala förbeställning med ett andra kvalificerat spelköp för totalt $ 99.98 – Sparar $ 20.

. Di Benedetto, en författare som täcker tekniska erbjudanden och The Verges erbjudande nyhetsbrev, köpguider och presentguider. Tidigare tillbringade han 15 år i fotograferingsindustrin.

Uppdaterad 26 april 2023, 17:40 UTC | Kommentarer

Dela den här historien

Om du köper något från en Verge -länk kan Vox Media tjäna en provision. Se vårt etikuttalande.

Är du hyped för den förestående lanseringen av The Legend of Zelda: tårar från kungariket Men fortfarande lite miffed om att det är det första $ 70 Nintendo Switch -spelet? Om du är en Nintendo Switch Online -abonnent är det något du kan göra åt det. Genom att köpa Nintendos digitala spelkuponger kan du effektivt förbeställa din digitala kopia av det nya Zelda för bara $ 49..

Spendera 100 $ för att spara upp till $ 30 på två spel

Nintendo Switch -spelkupongerna kostar 99 $.. Spellistan innehåller förbeställningar som den kommande Zelda, Pikmin 4, Och de senaste hits som inte har sett många rabatter ännu – till exempel Splatoon 3. Om du betalar 99 dollar.98 för de två kupongerna och använd en för att förbeställa Kungarikets tårar ($ 69.99) och den andra på ett spel som Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp ($ 59…

verkligen ..

.

. När du har köpt har du 12 månader att lösa in varje enskild kupong. .

Jag gick vidare och hoppade på den här affären, så jag kan bekräfta att det fungerar bra. . Det finns inte mycket skada att vänta om du är osäker på vilka spel du ska lösa in (även om du litar på Nintendo att inte ta bort någon från kampanjen). .

..99 för en familj med upp till åtta konton (eller $ 49.99 / $ 79.. Pokémon Stadium .