!

. . Det finns många olika alternativ att välja mellan, men det bästa kallas X-01 Power Armor och det är i princip den mest avancerade och kraftfulla Power Armor-kostymen som du kan få i Fallout 4.

. . . .

. På grund av Fusion Core -krav. När du fortskrider genom spelet kommer du att möta fler och fler varianter av Power Armor.

!

5.

. . Efter att ha tagit ner en av dessa chefer kommer du att kunna plocka upp Power Armor -bitarna för att använda med en kraft rustningsram som du redan äger. .

Få anpassningsalternativ innebär att Raider Armor blir föråldrade snabbt, så se till att du håller ett öga på andra Power Armor-uppsättningar!

Skademotstånd

Energibeständighet: 250

Strålningsmotstånd: 1050

4. T-45

T-45, en av de bästa punkterna i Fallout 4

T-45 Power Armor är den enda uppsättningen som kan vara utrustad med Minuteman Paint Job, vilket kan öka din karismafärdighet. . Det finns en kraschad vertibird på taket på Museum of Freedom som innehåller en fullständig uppsättning. Rowdy, en leverantör på Atom Cats Garage, kommer också att sälja bitar ibland.

Du bör absolut söka efter denna kraft rustning så snart som möjligt, motståndet är ganska överdrivet i de tidiga stadierna av spelet!

Skademotstånd: 500

: 310

Strålningsmotstånd

: 1860

3. T-51

T-51, en av de bästa punkterna i Fallout 4

. Tyvärr finns det inget fast, enkelt sätt att få tag på den här uppsättningen. .

Med massor av färgjobb tillgängliga kommer du att kunna öka din smidighet, styrka, percepton, karisma eller till och med energimotstånd med denna uppsättning. . T-51 Power Armor har avsevärt motstånd, jämfört med de innan den på denna lista.

Skademotstånd: 740

Strålningsmotstånd: 1050

Total motstånd

. T-60

T-60, en av de bästa punkterna i Fallout 4

. Som sådan är det oerhört enkelt att få samtidigt som du håller några av de bästa motstånd du kan hitta. .

Återigen kan Rowdy på Atom Cats Garage sälja några T-60-stycken. Det överlägset minst utmanande sättet att förvärva en uppsättning T-60 är att följa Brotherhood of Steel Quest-Line, eller helt enkelt döda ett brödraskap av stålmedlem som råkar bära en uppsättning.

Skademotstånd: 980

Energibeständighet: 645

Strålningsmotstånd: 1050

Total motstånd: 2675

1. X-01

För att till och med hitta en enda bit X-01 Power Armor kommer spelaren att behöva nå nivå 28. Detta är naturligtvis motiverat, som om du startar spelet med en fullständig uppsättning, resten av uppdragslinjen kommer att spelas i super-lättläge. Sådana höga motstånd gör dig nästan omöjlig att.

Men du kan gå till 35 domstol och efter att ha nått toppen hittar du bokstavligen en fullständig uppsättning som väntar på dig. Det är om du ändå kan komma förbi Sentry Bot och Assaultron!

Skademotstånd: 1220

Energibeständighet: 790

Strålningsmotstånd: 1050

Total motstånd

Fallout 4: Bästa Power Armor – Var hittar du X -01

Fallout 4: Bästa Power Armor – Var hittar du X -01 ⚡⚡⚡ esports och spelnyheter, analys, recensioner på Weplay! De senaste nyheterna om Weplay!

Introduktion

Fallout 4 har många coola föremål som kan hjälpa dig mycket när du spelar. Men om det finns en typ av rustning som sticker ut, måste det vara Power Armor Suits. Det finns många olika alternativ att välja mellan, men det bästa kallas X-01 Power Armor och det är i princip den mest avancerade och kraftfulla Power Armor-kostymen som du kan få i Fallout 4.

Naturligtvis är denna kostym mycket sällsynt så det finns inte så många spelare som faktiskt lyckas hitta den. Det är därför vi bestämde oss för att göra den här guiden för att hjälpa dem som vill ha en enklare tid att hitta detta föremål.

Den här guiden hjälper dig att hitta en fullständig kostym av X-01 Power Armor med relativt liten ansträngning.

Var hittar du X-01 Power Armor

Denna sällsynta rustning finns på ett par platser över Fallout 4 -universum. Det är viktigt att notera att du slumpmässigt kan snubbla över vissa X-01-kostymer men chansen är stor att de bara kommer att innehålla ett par delar av det, inte hela saken. Det betyder inte att detta är värdelöst men du kommer inte att kunna dra full nytta av den kraft som kostymen har att erbjuda.

Naturligtvis finns det en plats där du kan hitta hela Power Armor -kostymen på en gång men du måste arbeta lite för att göra det. Innan du läser ytterligare, se till att du är minst nivå 28 eller högre innan du börjar “jakten”. Du kommer att ha mycket fler chanser att hitta dräkten om du uppfyller dessa kriterier. Det är möjligt att hitta det även när du är på en lägre nivå men chansen är mycket smal.

. .

Tänk dock på att så snart du kommer in i byggnaden kommer det att finnas en robot i lobbyn som mer än gärna dödar dig. . När du är klar, ta hissen och gå hela vägen till toppen. Återigen måste du slåss mot två fiender där – en vaktbot och en Assaultron. Naturligtvis är de ganska svåra att hantera.

Om du lyckades överleva mot de två otäcka robotarna är det dags att se X-01 Power Armor i sin fulla härlighet. För att göra detta, försök att hitta en stor röd knapp inuti kamrarna där de två robotarna stannade innan du kom. När du har tryckt på dem öppnas dörren på den tredje kammaren och du ser rustningen inuti den.

Andra platser att hitta X-01 Power Armor i Fallout 4

Bortsett från den plats som nämns ovan finns det flera fler platser där du kommer att kunna hitta denna sällsynta rustning. En av dem är mycket nära den övergivna hytten som ligger i nordväst om det glödande havet. .

Den tredje platsen ligger i National Guard Training Yard. .
. Om du lyckas överleva hittar du en annan dörr som verkar ha en speciell typ av låsmekanism. För att öppna den måste du ha en masternivå av hackingfärdighet. Alternativt kan du också ta med dig Nick Valentien och han kommer mer än gärna att öppna dörren för dig om din förmåga inte har den erforderliga nivån. När den öppnats kommer X-01-kostymen att vara där och väntar på att plockas upp.

Slutsats

Som vi nämnde tidigare beror att hitta hela X-01-delarna för dräkten mycket på din nivå. Det är därför det är en mycket klok idé att få så hög nivå som möjligt innan du fortsätter att leta efter denna kostym. . Du bör dock ha det i åtanke att du förmodligen kommer att slösa bort mycket tid som du kunde ha investerat i något annat.