.

Fredagens bästa erbjudanden: Apple Pencil 2 $ 89, iPhone 13 $ 571, tolv sydutrustning, mer

. 9to5Mac längs vägen!

.

., ner från $ 129.. .

Apple Pencil 2

. .

.. Den andra generationen Apple Pencil kan också magnetiskt fästa och koppla ihop i iPad Pro, iPad Mini och iPad Air.

Apple Pencil 2 för $ 89.00

Om du har de senaste iPad Pro-modellerna kan den andra generationens Apple Pencil nu upptäckas när du svävar upp till 12 mm ovanför skärmen. Detta gör det möjligt för användare att se en förhandsgranskning av sin ritning innan de gör det, och med klotbel expanderar textfält automatiskt när pennan kommer nära skärmen.

.

Fredagens bästa erbjudanden: Apple Pencil 2 $ 89, iPhone 13 $ 571, tolv sydutrustning, mer

89 $. 571 $ För dem som vill hoppa över en ny telefon nästa månad med lite mer överkomligt. . .

Apple Pencil 2 återvänder till näst bästa pris

Amazon erbjuder nu det näst bästa priset ännu på Apple Pencil 2. på Amazon, anländer med $ 40 i besparingar från sin vanliga $ 129 prislapp. Detta är det lägsta priset vi har sett sedan redan i maj, där det sjönk till $ 4 nedan dagens erbjudande. .

Apple Pencil 2 är mycket mer övertygande än att bara användas för att göra digital konst och utmärker sig som ett anteckningsverktyg ovanpå att erbjuda mer exakta inmatningar än dina fingrar. . .

Överför data till ny iPhone - genomgång

. . En favorit har iPhone 13 i renoverat tillstånd på klass A vid 571 $. . Vi har sett handenheten med lite mer felaktigt sälja för $ 530 tidigare, jämfört med jämförelse. .

Den nu tidigare generationens iPhone 13 anländer som ett ännu bättre värde tack vare rabatten idag och kommer drivs av A15 Bionic Chip. Vid sidan av särskilt förbättrad batteritid jämfört med föregångare, finns det också samma kvadratiska design som förra gången för att para ihop med Super Retina XDR-skärmen med ett mindre hack. Det finns också en uppgraderad kameraupplevelse med dess senaste filmläge och förbättrade sensorer också. Inkluderar en 90-dagars garanti.

Tolv södra rabatter populära stationära MAC -tillbehör

. . 64 $. Ned från $ 80 är dagens 20% rabatt antingen markerar det lägsta priset vi har sett, eller det näst bästa. Den vita modellen återvänder nu till sin låg tid, medan vi har sett den svarta stilen gå för mindre tidigare.

. . Det finns också en inbyggd hylla som hjälper dig att stuvas bort Thunderbolt Hubs och andra tillbehör.

Zagg lanserar sin senaste försäljning av webbplatser idag för att komma in på baksidan till skolan. , . . . Ned från $ 150 är denna rabatt på $ 30 det näst bästa vi har sett i år. Vi såg det senast till 8 dollar mindre tidigare på sommaren, men detta är det lägsta på över en månad. .

. Denna premium 3-i-1 iPhone 14-laddare packar en huvud 15W laddningsplatta med officiellt MFI Apple Magsafe-stöd. .

$ 14. Normalt hämtar $ 20, tittar du på 30% i besparingar tillsammans med bara den andra chansen att spara på denna nya utgåva. . . . Titta närmare på vår erfarenhet med Onvis över i vår tidigare HomeKit -veckovis.

Bästa inhandlingsavtal

Håller också flikar på alla de bästa inhandlingsavtalen på iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch och mer varje månad. 9to5Mac !

FTC: Vi använder inkomst som tjänar auto -affiliate -länkar. .

. . ?