Nedanför Deck Sailing Yacht Season 4 Reunion: Största avslöjanden, kommer det att finnas en Sailing Yacht säsong fyra återförening under Deck? Alla detaljer | HALLÅ!

? Alla detaljer

. Chase [lemacks] Och jag var bara där för varandra och han stödde mig genom många svåra tider, ” Ilisha dell, som hade en flirtig relation med Chase, avslöjad vid återföreningen. “Vi gick lite fram och tillbaka. Han kom till Australien och jag har varit i Amerika ett par gånger. .”

“Nedanför Deck Sailing Yacht” säsong 4 återföreningar: där varje båtrörelse står efter filming

Nedanför Deck Sailing Yacht Season 4 Reunion Revelations där varje båtrörelse står efter filming 273

Under däck segelbåt .

Bravo Special, som sände sin första del på måndag 17 juli, centrerade kring de utmaningar som , Gary King och Daisy kelliher inför den senaste chartersäsongen. En märkbar förändring från säsong 4 -finalen till återföreningen var avståndet mellan Daisy och COLIN MACRAEE.

. Daisy antydde ett fallande mellan henne och Colin innan de praktiskt taget korsade banor efter filmning av säsong 4.

. Jag känner att han [har mest att svara på vid återföreningen]. I juni när en fan frågade varför hon följde Colin på sociala medier. .

. ”Jag känner definitivt att [Gary] var avundsjuk. Jag tror att pojkarna – ibland kändes det som om jag var ett trofépris [för dem]. Us Weekly samma månad. .

Tack!

Du har framgångsrikt prenumererat.

Kontrollera våra senaste nyheter i Apple News

Del 2 av säsongen 4 Under däck segelbåt Reunion kommer att sändas på Bravo klockan 9.. ET tisdagen den 18 juli.

Rulla ner för de största bombskalorna från säsong 4 -återföreningen av Under däck segelbåt:

Kreditera: Fred Jagueneau/Bravo

‘Nedanför Deck Sailing Yacht’ säsong 4 återföreningar: där varje båtrörelse står efter filming

Drama från säsong 4 av Under däck segelbåt stannade inte ombord – och rollen hade många problem att ta itu med under återföreningen. Bravo Special, som sände sin första del på måndag 17 juli, centrerade kring de utmaningar som Kapten Glenn, Gary King Daisy kelliher inför den senaste chartersäsongen. En märkbar förändring från säsong 4 -finalen till återföreningen var avståndet mellan Daisy och COLIN MACRAEE. . . . Jag känner att han [har mest att svara på vid återföreningen]. Jag har mycket kärlek till Colin, men saker är komplicerade, förklarade hon på I juni när en fan frågade varför hon följde Colin på sociala medier. .. “Jag känner definitivt att [Gary] var avundsjuk. Jag tror att pojkarna – ibland kändes det som om jag var ett trofépris [för dem]. Jag kunde ha helt fel men [hur de agerade kändes som en ego -sak som pågår mellan de två, “sa hon uteslutande samma månad. .'”Del 2 av säsongen 4 Under däck segelbåt Reunion kommer att sändas på Bravo klockan 9.m. ET tisdagen den 18 juli. Rulla ner för de största bombskalorna från säsong 4 -återföreningen av Under däck segelbåt:

Nedanför Deck Sailing Yacht Season 4 Reunion Revelations där varje båtrörelse står efter filming 273

Kreditera: Fred Jagueneau/Bravo

‘Nedanför Deck Sailing Yacht’ säsong 4 återföreningar: där varje båtrörelse står efter filming

Drama från säsong 4 av Under däck segelbåt stannade inte ombord – och rollen hade många problem att ta itu med under återföreningen. Kapten Glenn, Gary King och inför den senaste chartersäsongen. . . Daisy antydde ett fallande mellan henne och Colin innan de praktiskt taget korsade banor efter filmning av säsong 4. . Jag känner att han [har mest att svara på vid återföreningen]. Se vad som händer live med Andy Cohen I juni när en fan frågade varför hon följde Colin på sociala medier. “Jag behöver inte komplikation på mina sociala medier.”Innan nya avsnitt började sändas i april diskuterade Daisy också Gary och Colins överlappande intresse för henne. “Jag känner definitivt att [Gary] var avundsjuk. . Jag kunde ha helt fel men [hur de agerade kändes som en ego -sak som pågår mellan de två, “sa hon uteslutande Us Weekly samma månad. .'”Del 2 av säsongen 4 Under däck segelbåt Reunion kommer att sändas på Bravo klockan 9.m. . Rulla ner för de största bombskalorna från säsong 4 -återföreningen av Under däck segelbåt:

2023 Gary och Daisy Kelliher Instagram

Avståndet mellan Daisy och Gary

. . Jag slutade så småningom prata med honom och slutade vara vän med honom, “delade hon efter att ha gråt på skärmen.

Colin och Gary noterade senare att de ville arbeta med sin vänskap – men ingen av dem tycktes ha stora förhoppningar om sina individuella relationer med Daisy.

Nedanför Deck-S Daisy-Colin anklagar varandra för otrohet och mer

Kreditera: Stephen Lovekin/Shutterstock/Courtesy of Colin MacRae/Instagram

. . Daisy hävdade också att Colin berättade för henne flera gånger att han ville vara med henne mellan säsongerna 2 och 3 – medan han var i ett seriöst förhållande.

. Det är därför förhållandet blev giftigt eftersom du inte kan resonera med den här kvinnan. Jag har insett det och jag slutade saker med henne.

Nedanför däck segling yacht säsong 4 återföreningar där varje båtstopp står efter filming 270

Kreditera: Shutterstock (2)

A-listan ‘nedanför däck segla yacht’ fans

Efter Andy Cohen .

. . Men Christina Applegate . . Och uppenbarligen Chrissy [Teigen].

Kreditera: Fred Jagueneau/Bravo

Mads och Alexs nya normala

Mads och Alex bekräftade att de har stannat nära efter att ha delat en kyss under sin sista stadga. Paret fortsatte med att säga att en romantik inte verkade vara i korten mitt i däckhandens komplicerade kärleksliv.

Nedanför däck segling yacht säsong 4 återföreningar där varje båtföretag står efter filming 272

Daisy vs.

.

“Jag tror att Glenn erkänner och är medveten om hur mycket jag gör. Men kanske han ibland inte medveten om vad Gary inte gör. Låt oss uttrycka det så, “sa Daisy. “Gary kunde förmodligen hantera bättre. Han kunde förmodligen leda bättre. Det här handlar inte om mig, det här handlar om Gary.

. Gary, för sin del, sa att han stod vid det hårda arbete han satte i säsong 4.

Kreditera: Jagueneau/Bravo (2)

Chase och Ileishas relationstatus

. Och jag var bara där för varandra och han stödde mig genom många svåra tider, ” , som hade en flirtig relation med Chase, avslöjad vid återföreningen. “Vi gick lite fram och tillbaka. Han kom till Australien och jag har varit i Amerika ett par gånger. Jag gick till och med till Charleston.”

.

“Verkligheten är att Ileisha är en av de mest fantastiska kvinnorna jag någonsin har träffat men vi lever i världens motsatta ändar,” tillade han. . .

Vad tror du? Lämna en kommentar.

!

?

Nedanför Deck's Daisy och Colin

. Medan vi är ledsna att säga adjö till det senaste partiet av yachties för närvarande, är dramaet långt ifrån över!

Fans av showen kan se fram emot ett tvådelat återförening, med det första avsnittet som sänds på måndag 17 juli, följt av den andra delen tisdagen den 18 juli. .

Daisy Kelliher i polka dot klänning under däckåterförening

.

.

.

Nedanför Deck's Glenn Shephard i grädde kostym

“Ingen vet i publiken, ingen vet detta,” säger han i trailern. T. .”

.

På andra håll i showen frågar värd Andy Gary King om ett besvärligt ögonblick från serien. var ungefär lika Cringey som allt jag har sett på nedanför däck,”Säger han i trailern.

Nedanför Deck's Alex Propson

Tittarna måste anpassa sig till återföreningen för att ta reda på exakt vad Andy hänvisade till.

Hur man tittar under däck segla yacht

Under däck segelbåt Reunion kommer att finnas tillgänglig för att strömma på Bravo Channel, webbplats och app den 17 och 18 juli. Båda delarna sänds klockan 20 östlig tid.

Tittarna kan också fånga avsnitten på påfågel den 18 och 19 juli kl. 20 ET / 17.00 PT.