NBA 2K20 MyCareer: The Kotaku Review, MyCareer | NBA 2K24

Starta din mycareer

MyCareers berättelse-särskilt under sin cutcene-tunga prolog-är en uppfyllande av nästan allt som läget har försökt göra i flera år nu. Kändisskameror (särskilt Idris Elbas prestanda som din tränare) är smakfulla och mycket välgjorda, historien hoppar över utan att hålla sig för länge på något ställe (förra årets G-League-fokus gick för waaaaaay för länge) och när du dröjer för länge på någon plats (förra årets G-League-fokus gick för waaaaaay för länge) och när du ‘ re en etablerad NBA -spelare som du verkligen känner att du har tjänat din plats.

NBA 2K20 Mycareer: the Kotaku Recension

Detta kanske låter konstigt med tanke på att detta är ett sportspel, men 2K: s baskettitlar är några av de svåraste sakerna jag någonsin har att granska för den här webbplatsen. Vad jag uppfattar som det “goda” och “dåliga” för varje post i serien är inte saker som lätt kan separeras. I 2k20 De är sammanflätade, allt bra med det underminerat av – och odelbart från – allt dåligt.

Vänta, är detta en recension av NBA 2K20?

Napp. Som vi alltid gör , Detta är bara en recension av 2K20: s MyCareer -läge, inte hela spelet. Jag tror att dess omfattning, i kombination med Focus 2K -platser på det när det gäller att skapa och sälja sitt spel, gör det tillräckligt intressant för att garantera detta fokus.

Jag har talat så mycket om det här spelets besatthet av mikrotransaktioner vid denna tidpunkt att jag inte vill uthärda dig igen här. Räcker med att säga, NBA 2K20-Ett fullpriset detaljhandelsspel-är ruttna med försök att få dig att spendera riktiga pengar på allt från spelare till kläder till spelarstatistik. Vissa spellägen, som MyTeam, är byggda helt runt denna törst, men även i MyCareers singelplayer blir du hundad.

I flera år har 2K: s MyCareer -berättelser varit en katastrof, sadlad med löjliga vägar till NBA och rent pinsamma försök till “Hello kollega” -humor. Allt har ersatts i 2k20 Med den allvarliga berättelsen om ett college barn som tar en principiell ställning mot organisatorisk hijinx, bara för att se hans utkast till slut sjunka.

En oväntat aktuell jab på NCAA, årets MyCareer-berättelse har du spelar en handfull college-spel innan du går in på en resa mot NBA som inkluderar inbjudningsturneringar, utkastet till kombination (komplett med minispel för saker som vertikalt språng) och sommaren Liga.

Det är en blixt-snabb introduktion, som du kommer att blåsa igenom på bara några timmar, men det är också långt ifrån den mest autentiska karriärvägen som serien någonsin har lyckats. Tycka om FIFA: s resa, Även om detta verkligen har sina hokey -ögonblick, är det uppriktigt med det mesta av det det försöker och slots i fint tillsammans med ditt faktiska NBA -spel som ett resultat. Det är vilda att komma ihåg att bara två år sedan spelades som en DJ som blev inbjuden att öva med ett NBA -lag, bara i år för att leva det mer realistiska livet för en högprofilerad högskolekryter, agentdiskussioner och allt.

MyCareers berättelse-särskilt under sin cutcene-tunga prolog-är en uppfyllande av nästan allt som läget har försökt göra i flera år nu. Kändisskameror (särskilt Idris Elbas prestanda som din tränare) är smakfulla och mycket välgjorda, historien hoppar över utan att hålla sig för länge på något ställe (förra årets G-League-fokus gick för waaaaaay för länge) och när du dröjer för länge på någon plats (förra årets G-League-fokus gick för waaaaaay för länge) och när du ‘ re en etablerad NBA -spelare som du verkligen känner att du har tjänat din plats.

Det är absolut ingen överraskning att hitta att alla dessa framsteg då snabbt ångras, inte bara av seriens vanliga mikrotransaktionsnonsens, utan av 2Ks slaviska hunger efter Brands ™ också.

Årets historieläge hanterades av Springhill, LeBron James ‘eget produktionsföretag (James krediteras som verkställande producent), och installationen för MyCareers attack på NCAA känns mer som en annons för Springhill (särskilt när du tänker på det personliga nötköttet) än Ett äkta försök att utforska frågan, särskilt eftersom företagets medgrundare Maverick Carter är en av de mer framträdande karaktärerna i berättelsen Prologue.

Detta är mest uppenbart och deprimerande på det sätt din spelares konflikt med college -anläggningen framställs. Efter att en lagkamrat har skadats och har minskat stipendiet tar du ställning mot din tränare och skola, och som ett resultat hittar du dig själv för säsongens viktigaste spel.

Det är en modig sak att göra, men hur spelet hanterar det efter att det är typiskt för var serien befinner sig 2019. Efter att ha träffat en agent introduceras du snabbt för Carter, som ser dina handlingar genom linsen för vilken typ av sponsringsavtal du kan locka, och vilka Brands ™ som vill dela din berättelse (inklusive hans egen).

Det är allt. Det är omfattningen av hur NBA 2K20 ser en handling av personligt offer, en som knappt repar ytan på några av de mer pressande frågor som påverkar högskolesporter och hur det kompenserar idrottare som driver sina vinster.. Som marknadsföringsstunt. En möjlighet att underteckna några kontrakt. Som om de tittade på Colin Kaepernicks kamp med NFL och allt de fick ut av det var hans nike -affär.

Serien, som länge har varit banbrytande sätt för Brands ™ att infiltrera varje hörn av din upplevelse på domstolen, från Gatorade-infunderade timeouts till Nike och Adidas Apparel-kontrakt, har äntligen hittat ett sätt att väva dem in i själva berättelsen.

Varje säsong klagar jag över att 2K: s önskan om mikrotransaktionsutgifter och annonsörsintrång har blivit värre, varje år hoppas jag att nästa utgåva av spelet adresserar åtminstone något av det, och varje år är jag kvar allt mer besviken.

Det behöver inte vara så här! Inget annat större sportspel försöker dra den här typen av skit. Till och med EA, det antagna värsta företaget i videospel, har känslan av att hålla sina varumärkespartnerskap begränsade till realistiska sändningsförväntningar och att inte ta ut spelare för Single Player -spelläge innehåll.

Och ändå år efter år 2k, trots intensiv fansprotest online, vänd upp ratten och försök att pressa alla bara lite mer. Det finns uppenbart miljoner fans som antingen inte bryr sig, eller som åtminstone är villiga att lida genom allt, och det är för dessa spelare att 2K gärna fortsätter att bygga hela spelet runt de centrala föreställningarna av mikrotransaktioner och reklam.

Men för mig, någon som bara vill ha en liten historia tillsammans med en SinglePlayer -sportupplevelse – som jag verkligen tycker om när jag är på banan!- NBA 2K20 är en ny låg.

Starta din mycareer

Dina NBA -drömmar väntar i MyCareer, där du kan bli basket royalty, lämna din arv på banan och bli en av de största spelet någonsin har sett. Gå head-to-head med dina favorit-NBA-superstjärnor, lyft Larry O’Brien Trophy och utforska de natursköna kustbakgrunderna i staden på nya genkonsoler eller grannskapet på nuvarande genkonsoler.

Starta din mycareer

Bygg din myPlayer

Montera din ideala NBA -spelare med MyPlayer Builder eller, ny för NBA 2K24, Börja med en NBA -spelare -mall. I MyPlayer Builder kan du helt anpassa och finjustera specifikationerna för din framtida NBA-stjärna, oavsett om du börjar från början eller använder de olika mallarna som tillhandahålls. När du har gjort din myPlayer tjänar du märken baserat på din spelstil. Med helt nya märken finns det, hur du spelar kommer att avgöra vilka märken du skaffar dig och med mer användning, deras styrka. Finslipa dina färdigheter och skära ut ditt kompetensområde!

Sätt att spela

MyCareer är den ultimata upplevelsen av en spelare om du är fokuserad på din väg som en NBA-stjärna, men det finns fler sätt att tävla runt i staden i New Gen och grannskapet på nuvarande genkonsoler. Squad upp med vänner och andra hoopers på rec, teatern och mer för några konkurrenskraftiga pickup-spel på nätet, eller deltar i det helt nya start 5-läget där du kan samarbeta med NBA Stars. Oavsett om du är intresserad av 3v3 eller 5v5, finns det något för alla.

Sätt att spela

Säsonger och belöningar

Håll din MyPlayer ser modern ut med nya kosmetiska belöningar som kommer varje säsong! Var sjätte vecka kommer en ny säsong att börja och presentera tematiskt innehåll, myteam förbrukningsvaror och kort och mer. Spela spel runt om i staden på New Gen och grannskapet på nuvarande genkonsoler för att tjäna XP, så att du kan planera dig upp på säsongspass för att få spännande belöningar! Besök vår säsongspass för att ta reda på mer information.

Domstolsrapport

Kolla in våra domstolsrapporter och lära dig mer om de detaljerade förbättringarna som finns tillgängliga i MyCareer. Du hittar information om anslutningar, streetball och stadsmiljön.

NBA 2K24 avslöjar MyCareer -förbättringar och nya stadsstranden

Staden i NBA 2K24

2K

NBA 2K24 -teamet avslöjade sina planer för MyCareer och staden, eftersom den senare kommer att ligga i en tropisk miljö.

Under de senaste veckorna har NBA 2K -teamet avslöjat nya funktioner som kommer till spelet i årets spel, liksom en titt på Mamba Moments och MyTeam -spellägen.

Med en vecka före frisläppandet av 2K24 vände utvecklingsgruppen sitt fokus för att visa upp vad som är framöver i MyCareer och den öppna världen som kallas staden.

Artikeln fortsätter efter AD

Bland tilläggen inkluderar en ny online-till-head-flytt och återkomst av rep.

Artikeln fortsätter efter AD

Staden i NBA 2K24

MyCareer följer en generationsprospekt

NBA 2K24: s MyCareer -berättelse kommer att följa en generationsperspektiv som har förutses vara den bästa talangen att komma in i ligan sedan LeBron James.

NBA 2K -teamet uppgav att årets version av MyCareer kommer att vara mer strömlinjeformad jämfört med tidigare utbetalningar. En del av det är genom att bara låta spelare spela spel utan att det är för osammanhängande, liksom ett annat sätt att gå igenom MyCareer.

Artikeln fortsätter efter AD

Nytt för 2K24 är en “nyckelspel” -funktion. Detta är ett snabbt sätt att slipa genom MyCareer och gör att spelare kan spela ett lags viktigaste spel och eventuella milstolpar.

Artikeln fortsätter efter AD

Staden i NBA 2K24

Staden leder till stranden för NBA 2K24

För NBA 2K24 kommer staden att få en ansiktslyftning. Gemenskapsmedlemmar kommer att behandlas med en kondenserad version av staden, belägen i en Miami-liknande strandflykt full av stränder, neonljus och basketplaner.

Registrera dig till Dexerto gratis och ta emot
Färre annonser | Dark Mode | Erbjudanden inom spel, TV och filmer och teknik

Staden kommer att vara hem till rec, pro-am, ante-up, teatern, klubben 2k och den nya start 5-byggnaden. Här kan 2K24 -ägare ansluta sin myPlayer till ett NBA -team och möta mot andra i online, 1v1 -tävling.

Artikeln fortsätter efter AD

Det tropiska läget kommer också att innehålla tre domstolar som kommer att vara en del av Streetball Side Quest. PLYAERS kommer att hitta “utmanande chefer, team med färdigheter att slå”, omgiven av en livlig miljö som inkluderar en DJ och MC.

Artikeln fortsätter efter AD

Streetball har sitt eget progressionssystem, och spelare kan förvärva övertagande förmåner och andra belöningar.

Staden i NBA 2K24

Affiliations har också fått en makeover för NBA 2K24. Det finns två anknytningar i staden i år, stiger och elit. Vilket lag som kommer ut på toppen varje säsong kommer att få specialpriser.

Artikeln fortsätter efter AD

Även tillbaka för NBA 2K24 är snabb resa runt i staden och rep. 2k24 MyPlayers kommer att börja när nybörjare och ballers måste arbeta sig upp till legenden. Rep kommer inte att återställa i början av varje säsong – men kommer för dem som ändrar anslutningar – eftersom spelare kommer att se ut för att slipa mot att slå topp 10.

Artikeln fortsätter efter AD

Var noga med att kolla in mer av Dexertos NBA 2K24 -täckning.