Hur man ändrar Riot Games Användarnamn, lösenord, tagline osv., Hur man ändrar ditt Riot Games -användarnamn och id – dot esports

Hur du ändrar ditt Riot Games -användarnamn och ID

Du får en verifieringskod, verifiera ditt konto och du kommer att vara bra att gå.

Hur man ändrar Riot Games Användarnamn, lösenord, tagline osv.

Vi kan ha ett speciellt användarnamn för vårt upploppskonto som vi kanske inte är nöjda med. Det finns ingen anledning att oroa dig som i den här artikeln, vi kommer att se hur du kan Ändra upploppsspel användarnamn, lösenord, e -post, region, tagline, språk. Så utan att slösa bort någon tid, låt oss komma igång.

Ändra upploppsspel användarnamn, lösenord, e -post, region, tagline, språk

 1. Ändra upploppsspel användarnamn eller id
 2. Ändra Riot Games -lösenord
 3. Ändra Riot Games E -post
 4. Ändra Riot Games Region
 5. Ändra Riot Games Language

Låt oss gå till guiden och konfigurera ditt Riot Games -konto.

1] Ändra upploppsspel användarnamn eller id

 1. Gå till konto.riotgames.com.
 2. Använd dina referenser för att logga in.
 3. Klicka på Upplopps -ID
 4. Ändra ditt upplopp -ID.

Det är så du kan ändra upploppsanvändarnamn eller ID

2] Ändra Riot Games -lösenord

Hur man ändrar Riot Games Användarnamn, lösenord, tagline och många fler

 1. Logga in på ditt Riot Games -konto.
 2. Klicka på Riot-kontoinloggning.
 3. Ange rätt aktuellt lösenord.
 4. Ange sedan ditt nya lösenord.

Se till att behålla ett lösenord som är minnbart och bör vara tillräckligt starkt.

3] Ändra Riot Games E -post

För att byta till ett nytt e -postkonto bör du följa de föreskrivna stegen.

 1. Logga in på ditt upploppskonto.
 2. Gå till PERSONLIG INFORMATION.
 3. Klicka på och en ny.
 4. Klicka på knappen Spara och verifiera.

Du får en verifieringskod, verifiera ditt konto och du kommer att vara bra att gå.

4] Ändra Riot Games Region

Om du har gjort din region, eller om du använde en VPN och nu vill ändra regionen. Riot Games har ett alternativ för dig. Besök bara supportvalorant.riotgames.com. .

5] Ändra Riot Games Tagline

 1. Gå till konto..com och logga in på ditt konto.
 2. Klicka på Riot ID.
 3. Klicka på tagline och ändra den.

6] Ändra upploppsspelspråk

 1. Logga in på ditt Riot Games -konto.
 2. Klicka på Globe -ikonen.
 3. Välj det språk du vill att ditt upploppskonto ska vara i.

Förhoppningsvis vet du nu hur du ändrar Riot Games -kontouppgifter.

Kan du ändra din upploppinloggning?

Ja, du kan enkelt ändra upploppinloggningsinformationen genom att komma åt ditt konto. För det måste du veta dina kontouppgifter som användarnamn och lösenord för att logga in på ditt konto. Du kan ändra användarnamn aka ID, lösenord, e -post och många andra saker. Man måste dock se till att du bara kan ändra upplopp -ID och tagline en gång på 30 dagar. Om du försöker göra det tidigare under tiden ser du ett felmeddelande som säger “Riot ID kan ändras var 30: e dag”.

Hur ändrar jag min valoranttagg?

Valorant -taggar kan bara ändras via Riot Game -konto. Så för att använda en annan taglinje måste du komma åt ditt valorantkonto med hjälp av dina referenser, så kan du ändra taglinjen var 30: e dag. Vi rekommenderar att du kontrollerar guiden till stegen för att göra detsamma.

Hur du ändrar ditt Riot Games -användarnamn och ID

För många spelare var att skapa ditt Riot Games -konto något du gjorde för många år sedan och med detta är fallet ibland är en förändring i ordning.

Att ändra ditt Riot Games-användarnamn är något som de flesta spelare kommer att göra vid en punkt och lyckligtvis att få det gjort är en extremt enkel och smärtfri upplevelse.

Riot ID -förändringar är helt gratis och kan göras en gång i månaden. Om du är redo att byta upp saker och börja nya nu är det här allt du behöver veta om hur du kan ändra ditt Riot Games -ID.

Hur du ändrar ditt Riot Games -användarnamn och ID

Att ändra ditt Riot -användarnamn och ID är inte en svår uppgift men tar några olika steg.

 • Först vill du gå till Riot Games officiella webbplats och logga in. Detta kan göras från kontonsidan här.
 • När du loggar in kommer du sannolikt att bli ombedd att verifiera din inloggning genom att ange en kod som skickas till e -postadressen som är associerad med ditt Riot Games -konto.
 • Ange den här koden.
 • Nu på sidan Konton, tryck på fliken Riot ID på sidofältet.
 • Skriv ditt önskade upplopp ID i textrutan – du kan också justera taglinjen här också.
 • Tryck bara på spara och du är bra att gå!

Nu kommer ditt namn att ändras, men kom ihåg att detta bara kan göras var 30: e dag så att du inte vill välja något du kommer att ångra.

.

Ryan är en senior personalförfattare för Dot Esports som har arbetat på Gamurs sedan 2020. Han täcker ett brett utbud av titlar från hela spelutrymmet, med fokus på Pokémon. Han har en examen i journalistik från Murdoch University och tror att FromSoftware är den största utvecklaren genom tiderna. E -post: [E -postskyddad]

Hur man länkar ditt upplopp och Xbox Game Pass -konto

Hur man länkar upploppskonto till Xbox Game Pass -konto

Två tungviktare inom spelindustrin, Xbox och Riot spel tillkännagav sitt samarbete tillbaka i juni 2022. Resultatet av detta nya partnerskap är tillägget av Riot’s titlar till Xbox Game Pass den 12 december. Ja, du kan nu komma åt spel som Valorant, League of Legends, Teamfight Tactics och mer från Xbox -appen på din Windows PC. Men det bästa med Xbox-Riot-samarbetet måste vara de vansinniga belöningarna du kan låsa upp i Valorant och League of Legends. Så om du söker efter en steg-för-steg-handledning om hur du kan länka ditt upploppskonto till ditt Xbox-konto för att få tillgång till Game Pass-belöningen, har du kommit till rätt plats. Utan ytterligare fördröjning, låt oss dyka in!

Hur man länkar dina upplopps- och Xbox -konton (2022)

Steg-för-steg-guide för att länka upploppskonto med Xbox-konto

Processen för att ansluta ditt upploppskonto till Xbox är en enkel 3-stegsprocess. Du behöver helt enkelt logga in på respektive konton i en webbläsare och autentisera parningsprocessen. Så här fungerar det:

1. Först måste du navigera till “Xbox social inloggning”Webbsidan länkad här. Du måste logga in på ditt Microsoft -konto på nämnda sida.

Logga in på Microsoft -konto

2. Sedan, Välj Microsoft (Xbox) -konto Du loggade bara in.

Notera : Detta steg verkar överflödigt och kanske inte visas för alla användare. Det kommer definitivt att visas för användare som redan är inloggade på sitt Xbox -konto i webbläsaren.

Välj ditt Microsoft Xbox -konto

3. Nu måste du ge upploppsspel tillåtelse för att få åtkomst till din Xbox -kontoinformation för att länka de två kontona. Klicka på “Ja” -knappen För att autentisera anslutningen.

Klicka på Ja för att autentisera upplopp och Xbox -länk

. . Ange dina inloggningsuppgifter och fortsätt till nästa steg.

Logga in på upploppskonto

5. Och det är allt! Du har framgångsrikt länkat dina Xbox- och upploppskonton. Du kommer att se ett bekräftelsemeddelande på skärmen. Klicka på “OK”-Knappen för att gå till din upploppskontoinställningar.

Xbox Riot -konto Connect Success

5. På sidan Riot -kontoinställningar kan du bekräfta att de två kontona är länkade under “Anslutna konton.

Xbox och Riot -kontot länkat

Lås upp valorantagenter, LOL -mästare med Xbox Game Pass

Nu kanske du tror att du har länkat dina upplopps- och Xbox-konton, så du bör se dess effekter i spelet redan. Det är inte fallet. Åtminstone var det inte för mig. Jag öppnade Valorant efter att ha kopplat mina konton och inte hade låst upp alla agenter. Jag startade om spelet ett par udda gånger. . Så följ stegen nedan:

1. Öppna Xbox-appen så ser du Valorant (eller något annat upploppsspel du har installerat) pop-up i vänster sidofält. Spelet visade att det hade en uppdatering som väntade på. Klicka på “Uppdatering.

Notera : Klicka på uppdateringsikonen gjorde inte något särskilt för mig. Istället kraschade min Xbox -app ett par gånger i processen. Jag öppnade sedan Xbox -appen igen.

Uppdatera valorant i Xbox -appen

2. . Så jag klickade på “Spela” -knappen.

Spela Valorant från Xbox App

3. Valorant öppnade sig som vanligt, men den här gången hälsades jag med ””. Nu kan jag bekräfta att min upplopps- och Xbox -kontolänkprocess fungerade.

Notera : På en officiell supportsida säger Riot att upplåsningsprocessen kan ta upp till 24 timmar i vissa fall. .

Valorant Xbox Game Pass -fördelar

4. Som visas på skärmdumparna har valorantagenter som Astra, Reyna, Yoru och mer nu varit “” för mig. De bär alla belöningsprogramindikatorn. Som utlovat har jag också fått den fria pocket Sage Gun Buddy Reward. Du kan kolla in en lista över alla fördelar och belöningar för Riot-XBox-kontot Partnerskap.

: Enligt en tweet från Riot’s Joe Hixson, kom ihåg att belöningar som är olåst med Xbox Game Pass kommer att återkallas om du avslutar ditt medlemskap. Men det betyder inte att du kommer att förlora alla dina framsteg. “Allt som tjänats från spelet kommer att förbli olåst senare om du låter ditt prenumeration förfaller,” sade Hixson.

 • Lås upp valorantagenter gratis
 • Hur man länkar ditt upplopp och Xbox Game Pass -konto

Inte alla kan lägga in samma tid för att slipa ett spel och låsa upp alla karaktärer. Så Riot Games och Xbox Partnership är ett bra sätt att hoppa över slipningen och få tillgång till alla karaktärer på en gång. Och inte bara de befintliga karaktärerna, utan Riot har lovat att alla Xbox Game Pass -prenumeranter också kommer att kunna spela med nya agenter i Valorant och nya mästare i League of Legends på Release Day. Det är en fantastisk förmån att ha för att spendera pengar på Microsofts speltjänst. Du kan läsa den kompletta listan över fördelar på Xboxs webbplats länkad här.

 • Vaktmästare (PC): Pocket Sage Buddy
 • Legenders liga (PC): Masterwork Chest and Key
 • Teamfight Tactics (PC och mobil): Little Legend Rare Egg
 • (Mobil): slumpmässig emote bröstkorg
 • Legends of Runeterra (PC och mobil): Prismatisk bröst

Så ja, det är så du kan länka dina Valorant- eller Lol -upploppskonton till ditt Xbox -konto för att låsa upp de fantastiska fördelarna. Inte bara det, du får ytterligare belöningar när du framgångsrikt ansluter de två kontona, som är ett körsbär på toppen för vanliga spelare. Nu är jag någon som spelar valorant varje så ofta och inte kunde låsa upp alla agenter, men tack vare Xbox Game Pass är det nu möjligt. Det är fantastiskt. Är du i samma båt som jag, glad att prova några nya valorantagenter eller League of Legends Champions? .