Har Apex -legender ett solo -läge? Hur man solo kö – Charlie Intel, kan du spela solo i Apex Legends? Dexerto

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna om esports, spel och mer.

Har Apex -legender ett solo -läge? Hur man solo kö

Apex Legends Valkyrie med trippeltagning

Respawn Entertainment

. Vissa spelare är dock nyfikna om Battle Royale också har ett solo -läge. Här är vad du behöver veta om solo -läge i Apex Legends

Apex Legends ger spelare mycket innehåll att gräva tänderna i, från en fullständig modernisering av en karaktär i säsong 18 till de vanliga buffs och nerfs.

Och även om det är ett lagorienterat Battle Royale-spel som innehåller många legender med olika förmågor som kompletterar varandra, föredrar vissa spelare att göra det ensamma ensamma. Och eftersom andra Battle Royale -spel som Warzone 2 har ett solo -läge, har Apex Legends det också? Här är ditt svar.

Artikeln fortsätter efter AD
Artikeln fortsätter efter AD

Finns det ett solo -läge i Apex Legends?

Tyvärr spelet har för närvarande inte ett exklusivt solo -läge I Battle Royale -spellistan. Men om du inte njuter av det vanliga Battle Royale -läget kan du prova mixtape -spellistan som består av vapenkörning, teamdödmatch och kontroll.

Ända sedan Iron Crown-evenemanget från säsong 2 av Apex Legends, som var värd för sitt eget solo-läge med begränsad tid, har spelare tigger Devs för att få tillbaka den. Devs har emellertid sedan sagt att spelet inte gjordes för ett solo -läge på grund av hur legenderna designades.

Registrera dig till Dexerto gratis och ta emot
Färre annonser | Dark Mode | Erbjudanden inom spel, TV och filmer och teknik
Artikeln fortsätter efter AD

Som sagt, det finns ett sätt du kan spela en match utan lagkamrater, vilket är så nära du kan få.

Artikeln fortsätter efter AD

Oktan i Apex Legends

Apex Legends -spelare undrar om de kan åka solo.

Hur man solo kö i Apex Legends

Även om det inte är ett riktigt solo -läge, finns det ett bra sätt för ensamma spelare att njuta av spelet igenom , vilket är mycket rimligare än att prova det i trios.

  1. Välj Battle Royale Duos På lobbynskärmen.
  2. Ovanför spellägesrutan längst ner till vänster på menyn bör du se ett alternativ som heter “Fylla lagkamrater.”
  3. Se bara till att det här alternativet är otrockad Innan du går in och matchar så hoppar du in utan lagkamrater.

Det är allt du behöver veta om Apex Legends har ett solo -läge, och hur man ska solo kö i Battle Royale -spelet.

Artikeln fortsätter efter AD

För mer Apex -legender, kolla in våra andra guider:

Kan du spela solo i Apex Legends?

Säkring i Apex -legender bredvid spellogotyp

Respawn Entertainment

.

. En av de frågor som oftast ställs är om Repawns titel har ett solo -läge. Här är allt som finns att veta.

Sedan Apex lanserades har spelet främst fokuserat kring trios som standardläge.

Vi har sett solo och duos släppa i spelet som begränsad tidsmoder, där den senare blir en permanent fixtur i Battle Royale. Samma varaktighet överlämnades emellertid inte till den förstnämnda, trots spelarskamman för ett läge som gör att de kan spela BR självständigt.

Artikeln fortsätter efter AD
Artikeln fortsätter efter AD

Här är allt du behöver veta om att spela solo i Apex Legends.

  • Kan du spela solo i Apex Legends?
  • Apex Legends “No Fill” -alternativ
  • Apex Legends Solo Mode in the Future?

Kan du spela solo i Apex Legends?

Tillbaka i oktober 2022 fick Apex Legends Mobile – som sedan har stängts av EA och Respawn – ett solo -läge.

Tyvärr tappade uppdateringen bara läget i mobilversionen av Battle Royale. Kort sagt, om du vill spela ett officiellt solo -läge i Apex Legends, måste du göra det på mobil och före 1 maj 2023, när spelet kommer att gå offline för gott.

Artikeln fortsätter efter AD

Solos kommer till Apex Legends Mobile.

�� �� �� �� �� us.Twitter.com/chkszp6o16

– Apex Legends News (@alphaintel) 3 oktober 2022

Så kommer det till konsol- och PC -versionerna av Apex Legends? Tyvärr ser det inte troligt ut.

Artikeln fortsätter efter AD

Vägen tillbaka i januari 2021, och inte för första gången, förklarade Respawn att deras spel designades kring legendförmågor som användes i samband med. Med andra ord förblir lagspel integrerat i Apex.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för de senaste uppdateringarna om esports, spel och mer.

De hänvisade återigen spelare till ett blogginlägg i april 2020 som läste: ”När vi introducerade solon som ett begränsat tidsläge förra året såg vi att det faktiskt påverkade spelet negativt, särskilt när det kom till ny spelares retention. .”

Bästa gratis spel för att ladda ner och spela på PC, PS5, Xbox eller Nintendo Switch

Artikeln fortsätter efter AD

Apex Legends “No Fill” -alternativ

I uppdateringen av Chaos Theory, som sjönk i mars 2022, tilllade Respawn äntligen ett “No Fill” -alternativ för matchmaking. Som det låter betyder det här alternativet att spelare kan släppa in på egen hand och välja att spela utan lagkamrater.

Artikeln fortsätter efter AD

De kan emellertid bara göra det i duos eller triosmatcher, vilket innebär att de i allmänhet kommer att vara överträffade och utgrävda av fiender. Det kanske därför inte är lämpligt för mindre skickliga spelare, som snabbt kommer att utplånas av fiender med en inneboende fördel.

Artikeln fortsätter efter AD

Dessutom kan matcher bara ha sex “no fill” -spelare totalt. Respawn förklarade att detta gjordes för att undvika att störa spelets ”stimulans.”

Kommer APEX Legends att få ett solo -läge för PC och konsol?

Just nu vet vi inte – men det verkar inte troligt. Trots dess tillägg i den mobila versionen av spelet verkar det inte finnas några planer på att släppa solon permanent i huvudversionen av Apex Legends.

Artikeln fortsätter efter AD

Det verkar ännu mindre troligt med tanke på solnedgången av Apex Legends Mobile, vilket innebär att det inte kommer att finnas några legitima sätt att spela solo mot andra solo -spelare. Det kan dock förändras när toppåldern, så vi säger inte aldrig ännu.

Artikeln fortsätter efter AD

Fortsätt kolla tillbaka här för alla de senaste nyheterna och uppdateringarna om APEX Legends Solo Mode.

Apex Legends får inte permanent solo -läge eftersom det “påverkade” spelet negativt

Duos -läge är tillbaka för att stanna, men elektronisk konst sa att Solos Mode bara inte fungerar.

Respawn tog nyligen Duos tillbaka till Apex Legends som ett permanent spelläge, efter att ha kört det som en tillfällig sak på några gånger 2019. Läget för alla-för-themsles kommer dock inte att få samma behandling, men som elektronisk konst sa idag att det bara inte passar med spelets underliggande co-op-element.

. Men erfarenheten med solo -läge, som eliminerar samarbetsramen helt och hållet, var mycket annorlunda.

“När vi introducerade solon som ett begränsat tidsläge förra året såg vi att det faktiskt påverkade spelet negativt, särskilt när det gällde ny spelares retention,” sa EA_DAVID. . Det här är bara några av anledningarna till att vi beslutade att inte inkludera solo i dagens uppdatering.

Det finns ingen tvekan om att vissa Apex Legends -karaktärer, som Bloodhound eller Octane, är mycket mer lämpade för solo -spel än andra. Men det är inte det enda solo-relaterade krångel som var tvungen att hantera: Som rapporterats av Eurogamer klagade också spelare på att vissa solo-konkurrenter faktiskt arbetade tillsammans i läget, eftersom vänner som stod i stånd samtidigt för en omgång solon som vanligtvis slutade i samma spel. Det är en fråga som förmodligen kan korrigeras med en ändring av matchmaking -systemet, men det verkar inte vara prioritering just nu.

Den goda nyheten för Apex -fans som inte spelar bra med andra är att EA inte ger upp idén: Posten säger att utvecklarna “fortfarande utforskar sätt att tillåta en soloupplevelse.”Respawn funderar fortfarande på crossplay.

PC Gamer -nyhetsbrev

Registrera dig för att få det bästa innehållet i veckan och fantastiska spelavtal, som valts av redaktörerna.

.

Andy krita

Andy har spelat på datorer från början och börjar som ung med textäventyr och primitiva actionspel på en kassettbaserad TRS80. Därifrån tog han examen till Glory Days of Sierra online -äventyr och mikroprovesims, körde en lokal BBS, lärde sig att bygga datorer och utvecklade en långvarig kärlek till RPG, uppslukande simmar och skyttar. Han började skriva videospelnyheter 2007 för eskapisten och lyckades på något sätt undvika att få sparken fram till 2014, då han gick med i de förvarade rankorna från PC Gamer. Han täcker alla aspekter av branschen, från nya spelmeddelanden och patch -anteckningar till lagliga tvister, Twitch Beefs, esports och Henry Cavill. Partier av Henry Cavill.