Full guide hur man får låg ping i Fortnite på Windows 10/11? Minitool, senaste 7 sätt att få 0 ping i spel 2023

0 ping fortnite

Steg 1. tryck på redskap Ikon att öppna Windows -inställningar.

[Full Guide] Hur man får låg ping i Fortnite på Windows 10/11?

Om du är den som undrar hur man får låg ping på Fortnite och hur du får 0 ping i Fortnite PC, har du kommit till rätt plats. Du hittar de mest användbara tips och tricks på det på den här artikeln på Minitool -webbplatsen. Utan ytterligare ADO: er, låt oss starta ämnet på en gång.

Vad är ping i Fortnite?

Ping är latensen mellan spelservern och din klient. Ju lägre ping är. Ju mindre tid det tar för dig att svara på servern och desto mindre latens kommer du att få. Därför är det mycket viktigt att minska pingen när spel. I den här guiden hittar du de mest detaljerade riktlinjerna för hur du får låg ping i Fortnite för att få en bättre spelupplevelse.

Dricks: Hur man visar ping i Fortnite PS4/PS5/PC? Du kan lära dig att göra ett ping -test från – hur man kontrollerar ping på Windows? Utföra ett pingtest nu.

Hur man får låg ping i Fortnite?

När det gäller olika situationer kommer vi med motsvarande lösningar för dig. Låt oss hoppa in i lösningarna nedan.

Lösning 1: Inaktivera bakgrundsapplikationer

Innan du spelar några spel som Fortnite rekommenderas det starkt att stänga av några program som körs i bakgrunden eftersom de kommer att tömma ditt nätverk mer eller mindre och därmed orsaka hög latens i spel. Så här gör man det:

Steg 1. Högerklicka på aktivitetsfält att välja Aktivitetshanteraren.

Steg 2. I Processer flik, gör en högerklicka på varje process som är irrelevant för Fortnite och välj Slutuppgift.

slutuppgift

Steg 3. Nu, relans Fortnite för att se om du kan få låg ping.

Lösning 2: Återställ en spelserver

Hur man sänker ping i Fortnite PC? Den andra metoden är att återinföra en mer lämplig server. Fortnite låter dig välja och byta servrar, så om du stöter på hög latens nu kan du välja att finjustera en server. Du bör navigera till inställningsmenyn, ändra tittande region och välja regionen som är närmast ditt hem.

Lösning 3: Optimera nätverksadapterinställningar

Om du ändrar din internetadapter kan du njuta av bästa prestanda när du spelar Fortnite och du ska också ansluta ditt internet via Ethernet.

Steg 1. tryck på redskap Ikon att öppna Windows -inställningar.

Steg 2. Bläddra ner i inställningar meny att välja Nätverk och internet.

Steg 3. I Status, Klicka på Nätverks-och delningscenter.

Steg 4. Klicka på det blå teckensnittet Eternet.

Steg 5. Träffa Egenskaper > Konfigurera > Avancerad.

Klicka på Egenskaper

Steg 6. Nu kan du ändra nätverksadapterinställningarna enligt följande innehåll:

 • ARP -avlastning – Inaktiverad
 • Ecma – Inaktiverad
 • Energieffektivt Ethernet – Inaktiverad
 • Flödeskontroll – Inaktiverad
 • Avbryta måttlighet – Inaktiverad
 • IPv4 -kontrollsumman – Inaktiverad
 • Jumbo -ram – Inaktiverad
 • Maximalt antal RSS -köer – beror på antalet kärnor som din CPU har. Du kan kontrollera detta genom att gå till Task Manager och välja fliken Performance. Välj 4 RSS -köer om din CPU har 4 eller fler kärnor. Välj 2 RSS -köer om din CPU har 2 kärnor
 • Nätverksadress – Inte närvarande
 • NS Offload – Inaktiverad
 • Ta emot buffertar – 1024
 • Ta emot sidoskalning – Aktiverad
 • Avstängning vaknar – Inaktiverad
 • Hastighet & duplex – Välj de högsta MBP: erna tillgängliga och full duplex. För de flesta kommer detta att vara 100 Mbps full duplex
 • Swoi – Inaktiverad
 • TCP -kontrollsumman – Inaktiverad
 • Överföra buffertar – 1024
 • Vakna på Magic Packet – Inaktiverad
 • Vakna på mönstermatch – Inaktiverad

Lösning 4: Ändra DNS -servrar

För att få lägre ping i Fortnite på ett effektivt och säkert sätt måste du uppgradera till en bättre DNS -server. Att göra så:

Steg 1. Gå till inställningar > Nätverk och internet > Status > Nätverks-och delningscenter.

Steg 2. Klicka på Ändra adapterinställningar, Öppna adaptern som du använder och högerklicka på den för att välja Egenskaper.

Steg 3. Under Nätverk, lokalisera TCP/IPV4 (Internetprotokollversion 4) och dubbelklicka på det.

Steg 4. Kolla upp Använd följande DNS -serveradresser och förändring Önskad DNS-server in i 1.1.1.1 & Alternativ DNS -server in i 1.0.0.1.

Steg 5. Knacka på OK För att spara ändringarna.

Nu måste du rensa DNS -upplösningscachen.

Steg 1. Typ cmd att lokalisera Kommandotolken och högerklicka på det att välja Kör som administratör.

Steg 2. Typ ipconfig /flushdns i kommandofönstret och träffar Stiga på. Avsluta kommandotolken tills du ser “framgångsrikt spolade DNS -upplösningscachen”.

Hur fixar jag Fortnite -skärmen rivning, flimrande och frysning?

Hur man fixar fortnite skärm rivning, flimrande och frysning?

Vad är skärmens rivning? Varför får du det på Fortnite? Hur man hanterar det? Den här guiden visar hur du tar bort den steg för steg.

 • Facebook
 • Twitter
 • linkedin
 • reddit

Commen -fel

Det är en kommunikation som du får, desto bättre spelupplevelse kommer du att ha. Så spelare skulle försöka allt för att få en lägre ping. Men hur man får 0 ping? Är 0 ping möjlig? Hitta dessa svar i den här artikeln.

Ping är ett mycket viktigt värde för spelspelare. Några av dem undrar om det är möjligt att få 0 ping i spel. Medan du får 0 ping kommer du att känna att ditt spel går smidigare och kan njuta av den uppslukande virtuella världen. Hur kan vi få 0 ping eller minska ping i spel? Här introducerar vi 7 pålitliga sätt att få 0 ping för onlinespel och förbättra din spelhastighet kraftigt.

Lagofast Ping Reducer

 • ✅ Minska fördröjningen och hög ping.
 • ✅ Öka FPS samtidigt.
 • ✅ Få 0 ping i spel
 • ✅ Support Easy Lobby i alla COD -spel

Vad är ping i spel?

Ping är den tid det tar för data att resa fram och tillbaka från datorn till spelservern. Det är alltid kopplat till latensproblem i spel. I allmänhet kommer ditt spel att fungera smidigare med en lägre ping. Dessutom kommer fördröjningen att märkas när din ping överstiger 100 eller till och med 150. Medan en låg ping är önskvärd, är det kanske mer avgörande för onlinespel att ha en anslutning till några pingspikar och missade paket. Pingspikar är när din ping plötsligt klättrar till en extremt hög nivå, till exempel över 200, och du känner dig som om någon träffar din kropp och tappar kontrollen över din arm. Lär dig mer om vad som är ping i spel.

Hur man visar ping under spel?

Du kan enkelt verifiera din ping i realtid i många spel genom att gå in i ping-displayinställningarna. Till exempel i videospelen Fortnite, Apex, etc. Windows Task Manager låter dig dessutom undersöka pingen av spel. Alternativt kan du använda Lagofast Ping -test för att visa och kontrollera din ping i realtid. Och jämfört med dessa ping som visar sätt kan spelpingtestet i Lagofast vara mer exakt.

spelpingtest

W Hy är min ping så hög i spel ?

Med olika systemförhållanden eller situationer kan din ping öka medan du spelar spel. De nätverksanslutning kan vara den viktigaste och vanligaste orsaken till dessa element. Till exempel kommer du att stöta på ett högt pingproblem om ditt nätverk eller bandbredd är överfull, din anslutning är instabil eller din routing är subpar. Dessutom, en felaktig hårdvaruinställning kan kräva extra tid för att bearbeta data, bromsa dataflödet. Dessutom kunde din höga ping inte ens komma från dig. Din ping kan öka om Spelservern fungerar inte bra eller om det finns för många människor online på en gång.

Hur man får 0 ping och fixar höga pingproblem?

Metod 1. Använd Lagofast Ping Reducer

Om du vill veta hur du får 0 ping för PC när du spelas, finns det många åtgärder du kan prova. Det rekommenderade sättet är att använda den bästa pingreducerande lagen. Detta är det enklaste, det mest effektiva och även det billigaste sättet. Lagofast kan först ge dig ett exakt pingtest i realtid. Du kan känna till problemet med ditt spelfördröjning och sedan ta den mest lämpliga åtgärden för att få 0 ping. Du kan kontrollera bilden nedan:

Och Lagofast kan använda sitt unika dataöverföringsprotokoll för att minska tiden på överföring. Dessutom kan de globala noderna och exklusiva rutter hjälpa dig att lösa nätverksanslutningsproblem. Du kan välja en nod enligt din geografiska plats och nodens status. Och minska sedan avsevärt överföringsavståndet och också förbättra nätverksanslutningen.

Och jämfört med andra spel med hög pin g för PC har Lagofast lanserat planen per minut, du kan när som helst stänga av Lagofasts pingreducerande tjänst och du kommer inte att debiteras när du inte använder produkten. Därför, om du inte spelar videospel varje dag, är Lagofast det mest ekonomiska alternativet för dig!

Följ stegen och få 0 ping nu med Lagofast.

Steg 1. Ladda ner Lagofast och logga in;

Steg 2. Innan du kör spelet behöver du bara hitta spelet som du vill spela i Lagofast och klicka på “Boost” -knappen, Lagofast säkerställer din smidiga spelupplevelse i bakgrunden.

pingökning

Steg 3. Välj din föredragna server och nod för det spel du lägger till och börjar boosera.

Lagofast stöder också 1000+ mer populära onlinespel, du kan använda det för att få en lägre ping i andra spel.

pingförstärkare

Metod 2. Ändra servern till en närmare en

Som nämnts ovan hänvisar ping i spel till den tid som spenderas på dataöverföring mellan din plats och spelservern. Därför kommer avståndet och pingen att minska om du väljer en spelserver nära där du är.

Metod 3. Få en trådbunden anslutning

I jämförelse med trådlösa anslutningar genererar trådbundna anslutningar mindre störningar. Till exempel kanske andra trådlösa anslutningar inte kan ses i Ethernet-ansluten anslutning. Och datatransport genom kabelanslutningen skulle också vara snabbare och mer pålitlig om det inte fanns några betongväggar eller andra hinder. Om du vill förbättra nätverksanslutningshastigheten och stabiliteten och därmed minska pingspikar och dålig ping i videospel kan byte till en Ethernet -trådbunden anslutning vara fördelaktig.

Metod 4. Ta bort onödig belastning

Onödig belastning är en viktig orsak till problem med nätverksöverbelastning när spel. För att förhindra detta, se till att ingenting laddas ner medan du spelar spelet. Se till att inte många andra individer spelar spel på samma internetanslutning som du.

Metod 5. Starta om din nätverksanslutning.

Ibland om du inte har en bra ping för spel kan du försöka starta om din nätverksanslutning. Du kan starta om routing eller wifi, och du kan också försöka starta om ditt spel och fönster för att få en ny lastning.

Metod 6. Kontrollera spelserverns status

Du kan logga in på spelets officiella webbplats för att ta reda på om det finns några problem med spelservern. Om du till exempel spelar toppen kan du besöka EA: s officiella webbplats.

Metod 7. Uppdatera hårdvarukonfiguration

Det höga för spel kan också bero på datorns prestanda. Om din hårdvarukonfiguration inte uppfyller minimikraven. Dessutom kan du försöka uppfylla de rekommenderade systemkraven för att få 0 pingar som möjligt som du kan.

Är det pålitligt att använda Laga Pingreducerande?

Till skillnad från Common Ping Reducers använder Lagofast sitt unika speldataöverföringsprotokoll för att minska spelpingen i realtid. Därför behöver du inte oroa dig för att ditt konto förbjuds av utvecklarna. Det är endast ett användbart verktyg för spel och det hjälper alltid spelare att få det bästa speltillståndet utan fördröjning, 0 ping, hög FPS och ingen paketförlust.

Poängen

Att få 0 ping för onlinespel är mycket viktigare än att bara minska pingen. Förutsatt att du bor långt borta från spelservern och ping är alltid så hög när du kämpar, är det brådskande att njuta av 0 ping. Vissa spel som Fortnite har en 0 ping -server och vi vet hur man får 0 ping i Fortnite. Men för andra spel skulle du bättre prova metoderna ovan för att minska få en lägre ping. Använd Lagofast för att få 0 ping i multiplayer -spel och upplev den smidigaste skytte.

Släpp spelfördröjning, säg adjö till låga FPS!

 • ✅ Minska fördröjningen och hög ping
 • ✅ Öka FPS samtidigt
 • ✅ Få 0 ping i spel
 • ✅ Support Easy Lobby i alla COD -spel

Kunskap

Många fans av Fortnite tycker att pingfrekvens har något att göra med latens. Pingfrekvens är vanligt i Fortnite men hög ping -fråga är oundviklig. Så vad betyder ping rate? Är 0 ping möjlig i Fortnite? Hur man får 0 ping i Fortnite på PC utan Ethern

Fortnites snabba stridsstil och rika, slumpmässiga vapensystem säkerställer att spelare kommer att ha kul i varje strid, dess innovativa byggsystem utvidgar spelet spelinnehållet och dess enorma uppdateringar varannan månad och säsong fortsätter att stimulera spelets friskhet. Den är utrustad med två lägen: Pvp och Pve. I PVP (Airborne Action) spelar spelare en omgång med andra spelare för att bestämma vinnaren; I PVE -läge kan spelare slå sig ihop för att utforska världen, sedan attackera inkommande monster och rädda historier överlevande. Hursomhelst finns det några krav för spelarens nätverk och datorkonfiguration. Har du någonsin lagt märke till att pingen i det övre högra hörnet av ett spel verkar återspegla nätverkets tillstånd till viss del? Ju högre ping, desto högre latens i Fortnite. Om du undrar hur du får 0 ping i Fortnite och är möjlig i Fortnite, följ den här artikeln.

Vad betyder hög ping i Fortnite

När du pratar om pinghastighet kommer en del av fansen att associera den med latens. Egentligen är det mest direkta tecknet på ett högt pingvärde en långsam åtkomsthastighet, till exempel att inte slutföra en nivå medan du spelar ett spel på grund av latens. Men de är inte desamma. Ping är en signal som skickas från en dator till en annan dator i samma nätverk, och latens är tiden (i millisekunder) som det tar för pingen att återvända till datorn. Således är förseningen ett mått på signalens totala tur och retur, och ping är bara en metod. Återigen hänvisar latens till kvaliteten på en nätverksanslutning, inte dess hastighet. Nätverksanslutningshastighet består av två element. Den första är bandbredd (eller mängden data som kan överföras under en viss tidsperiod); Den andra är väntetiden, vilket är tiden för en viss mängd data som ska överföras. Latens hänvisar faktiskt till förseningar eller avmattningar ibland orsakade av höga pingar (eller hög latens). Under spelet kan hög latens resultera i fördröjning, vilket är en upprörande fördröjning mellan spelarens handlingar och spelets svar, påverkar prestanda, orsakar spelavbrott och till och med kraschar spelet. Även om förseningar vanligtvis orsakas av hög latens, kan de också orsakas av problem med datorn som spelet körs. Dessa inkluderar otillräcklig kraft för den centrala bearbetningsenheten (CPU) eller grafikkort (GPU) eller lågt system (RAM) eller video (VRAM) -minne.

I så fall är 0 ping bäst? Är 0 ping möjlig i Fortnite? I spelvärlden betraktas allt under 20 ms som exceptionellt och “lågt”, med ett värde mellan 50 ms och 100 ms genomsnittligt till gott, och ett värde på 150 ms eller högre är mindre önskvärt och kallas “hög ping” . Med tanke på att dataöverföringen inte är omedelbar är 0 ping mycket svårt att hända. Ett pingvärde nära 0 ping påverkar inte riktigt spelupplevelsen. Du kan tendera till en del spelpingreducerare i Fortnite för att hjälpa till att nära 0 ping.

Hur man får 0 ping i Fortnite på PC

Även om det finns många sätt att minska ping, har de något fel med dem. Om du undrar hur man får 0 ping i Fortnite, här är en bästa Fortnite ping-reducerare du kan ta hänsyn till —- Lagofast. Med 8-årig historia arbetar Lagofast för att kontrollera och lösa de oundvikliga frågorna om Fortnite. Strax efter att ha klickat på knappen kommer pinghastigheten att minska snabbt och fördröjningen. Det erbjuder ett självutvecklat speldataöverföringsprotokoll. Denna självutvecklade fördel innebär att den kan öka spelarnas nätverkshastighet utan andra nätverksstörningar. Fans som inte går till ett helmånadspris har råd med det. Jämfört med andra produkter har den en plan per minuten och den lägsta månadsplanen. I allmänhet är det den bästa Fortnite -spelförstärkaren värt ditt val. Följande funktioner är också orsakerna till att denna produkt rekommenderas.

Funktionerna i Lagofast är följande:

 • Snabbvägar med global täckning.
 • Har en lön per minut plan, en kostnadseffektiv plan
 • Realtidsövervakning för att kontrollera nätverkstyp, ping och paketförlust.
 • Skydda spelarnas integritet absolut
 • Enkelt att använda, bara ett klick
 • Boost för 1000+ populära onlinespel

Följ följande steg om du vill minska pinghastigheten i Fortnite.

Steg 1: Ladda ner Lagofast

Steg 2: Skriv “Fortnite” i sökbiblioteket och klicka på Fortnite -knappen.

Steg 3: Välj servern du behöver. Kanske desto enklare än tidigare eller mindre latens.

Steg 4: Då kan du se pinghastighet och status för paketförlust efter att ha ökat Fortnite.

Fördelarna med att få 0 ping i Fortnite

Ett pingvärde på 0 betyder vanligtvis att nätverkslatensen är mycket låg, det vill säga dataöverföringshastigheten är mycket snabb. Här är några möjliga fördelar:

Bättre online -spelupplevelse: För onlinespelare betyder en ping på 0 mycket låg nätverkslatens, vilket kan hjälpa till att förbättra spelupplevelsen i Fortnite. Spelare med låg latens är mer benägna att vinna spelet, medan spelare med hög latens kan uppleva problem som stalling och fördröjning.

Högre nätverksstabilitet: Lägre nätverkslatens betyder i allmänhet mer nätverksstabilitet. Detta kan minska nätverksavbrott och andra anslutningsproblem och förbättra spelupplevelsen.

0 pinghastighet är tvungen att nå. Lagofast hjälper till att förverkliga 0 ping i Fortnite lätt och eventuellt.