Dragon: League of Legends Wiki: Mobafire, All League of Legends Buffs: Baron, Chemtech & Hextech Dragons, More – Dexerto

All League of Legends Buffs: Baron, Chemtech & Hextech Dragons, mer

Mountain Dragon ger en skyddande buff som heter Mountainous Vigor. Det ökar din rustning och magi motstår statistik permanent för resten av spelet. Du kan få högst fyra travar av bergig kraft. Efter det kommer Mountain Soul att börja ge dig en sköld när du är ute i strid.

League of Legends Dragon

PLATS:

Drakeinformation

Draken i Summoner’s Rift Spawns i en alkov mitt i den nedre floden mellan mitten och bottenfältet. Det spawns vid 5:00, och den har en respawn -tid på 5:00.

 • Dödar Dragon ger erfarenhet till mördare och närliggande allierade.
 • Om dödande teamet är lägre genomsnittsnivå än deras motståndare, ger draken en bonus XP på +25% per genomsnittlig nivåskillnad.
 • Bonus XP ökas kraftigt för de lägsta medlemmarna i teamet, +15% per antal nivåer bakom draken kvadrat (max totalt +200% extra).
 • När Dragon först flyger, slår det tillbaka omgivande fiender.
 • Dragon’s grundläggande attacker behandlas som trollformler och hanterar fysiska skador.
 • Drakens grundläggande attacker handlar 7% av målets nuvarande hälsa som bonusens fysiska skada.
 • Slaying Elemental Dragons som spawn (slumpmässiga typer) kommer att ge ditt team permanenta buffs, beroende på typen av Dragon Dlain. Efter ett lag hävdar deras fjärde elementära Drake, kommer alla framtida drakar att vara äldre drakar, som har en tid på 6:00 responent.

Följande buff uppnås genom att döda motsvarande drakar:

 • Mordar den Cloud Dragon ger Dragon Slayer: Stratus Walk Buff.
 • Mordar den .
 • Mordar den Ocean Dragon ger Dragon Slayer: Heart of Oceans Buff.
 • .
 • Mordar den aspekt av draken buff.


.

Guld: 25 till mördare
Erfarenhet: 75-300

Attackskador: (varierar med typen av drake)
Pansarpenetration: 30%
Intervall: 500

Magic Resist: (varierar med typen av drake)
Kritisk strejkchans: 0%
Attackhastighet: (varierar med typen av drake)
Rörelseshastighet: 330
Inledande spawn -tid: 2:30
Respawn Time: 6:00

Drakestrategier

 • Försök att hålla Dragon Warded. . Kontrollavdelningen tjänar detta ändamål eftersom det gör att du kan rensa fiendens teams avdelningar och minska deras vision.
 • Drake är anledningen till att bottenfältet vanligtvis är duonbanan. Att säkra draken är hög prioritet.
 • Om du ser fiendens team göra ett försök på Dragon, försök att inte låta det gå obestridligt. Särskilt i de tidiga nivåerna kommer Dragon att försvaga åtminstone en av fiendens mästare.
 • Kom ihåg att teamet som landar mordet får buffen och upplevelsen. Försök att landa snabba färdighetsskott på honom för att stjäla det om ditt team inte kan utmana för det, eller försöka stjäla det med Slå .
 • Alternativt borde någon från ditt team ha Slog för att förhindra att det lätt blir stulet. Dragon Buffs kan ändra resultatet av ett spel, så låt inte andra stjäla det helt enkelt för att ingen i ditt team tog Slå .

Källor

 • League of Legends Wiki – Dragon
 • Patchanmärkningar 8.4
 • Patchanmärkningar 8.5

Upploppsspel

League of Legends har flera olika bufféer som helt kan vända tidvattnet i spelet, så här är guide till var och en av dem; Från Baron till Hextech och Chemtech Dragons.

Det säger sig självt att League of Legends är ett ganska komplicerat spel för att få ditt huvud. .

Detta har varit ännu mer komplicerat i LOL säsong 12, eftersom tillägget av Hextech och Chemtech Dragons lägger till ytterligare två drakar till poolen.

Artikeln fortsätter efter AD

Förbryllad av baronen, eller helt i mörkret om drakar? Här är en sammanfattning av varje liga med legender buff, vad de gör och hur man får dem.

Innehåll

 • Baron buff
 • Dragon Buffs & Elder Drake
 • Rift herald

Hextech och Chemtech Dragon debuterade under säsong 12.

League of Legends Baron Buff

. Denna gigantiska lila orm gör sitt hem i den övre floden, där den spyar grön skräp och släpper ut underjordiska spikar i ett försök att avvärja angripare.

Artikeln fortsätter efter AD

 • Läs mer:Wild Rift Tier List: Bästa mästare att använda

Framkommande 20 minuter i, att döda denna hala varelse anses ofta vara ett måste, annars kommer du att ha tre minuter av Baron buff helvete att hantera.

Artikeln fortsätter efter AD

Slaying the Baron kommer att bevilja Baronens hand . Detta ger:

 • ÖkadAttackskada: Detta börjar initialt vid 12 minuter och ökar varannan minut med två. Det är täckt vid 40 minuter, där det ökar attackskadorna med 48.
 • .
 • Empowered Recall: Kanaltid för återkallelse halveras.
 • Empowered Minions: Minions har ökat attackområde, skador och hastighet. De kan inte heller bromsas.

Var medveten om att baronens hand bara varar för , eller Tills du är dödad. Det överförs inte till mästaren som dödade dig, så andas ett lättnads ​​suck.

Bästa gratis spel för att ladda ner och spela på PC, PS5, Xbox eller Nintendo Switch

Artikeln fortsätter efter AD

League of Legends lol Baron Nashor i djungeln

Den här stora killen är ett måste för spelare som vill dominera i slutspelet.

League of Legends Dragon Buffs: Hextech, Chemtech, Elder

. Av dessa, Äldre drake är den mest uppskattade eftersom det enskott fiender under ett visst hälsovärde.

Dessutom, (utom äldste) kommer att netto dig a Själ . .

Artikeln fortsätter efter AD

 • Riot lovar mer Chemtech Dragon Nerfs i kommande ligalatch

Den äldre Drake kommer att leka när själen har förvärvats, och dess buff kan tas bort om din karaktär dödas. Precis som med baronen överförs inte buffen till fiendens team.

Artikeln fortsätter efter AD

Nedan är alla drakar, och vad som dödar dem kommer att göra det möjligt för ditt team att göra:

“>

drake Vältränad Själ
Moln Vinst 3.5/7/10.5/14% (baserat på staplar beviljade av Cloud Drake) Slow Resist och Out-of-Combat Bonus Movement Speed. Få rörelseshastighet 10% bonusrörelseshastighet, ökade till 60% under 6 sekunder efter att du har gjutit din ultimata förmåga (30-sekunders kylning).
Infernalisk Få 4/8/12/16% (baserat på staplar beviljade av Infernal Drake) attackskador och förmåga kraft. Skadliga grundläggande attacker och förmågor utlöser en explosion runt målet och hanterar 80 (+ 22.5% bonusannons) (+ 13.5% AP) (+ 2.75% bonushälsa) Anpassningsskada på målet och närliggande fiender (3-sekunders kylning).
Fjäll Få 6/12/18 / 24% (baserat på staplar beviljade av Mountain Drake) rustning och magisk motstånd. När du inte har tagit skador i 5 sekunder får du en sköld för 200 (+ 18% bonusannons) (+ 13.5% AP) (+ 13.5% bonushälsa).
Hav .5/5/7.5 /10% (baserat på staplar beviljade av Ocean Drake) av saknad hälsa var 5: e sekund. Att hantera skador på fiender läker dig för 160 (+ 36% bonusannons) (+ 22.5% AP) (+ 9% bonushälsa) och återställer 80 (+ 3.5% maximal mana) mana över 4 sekunder. Skador på minions och monster regenererar med 30% effektivitet.
Kemtech Få 6/12/18 / 24% (baserat på staplar som beviljats ​​av Chemtech Drake) ökade skador mot fiender med 340 – 1020 (baserat på målets nivå) större nuvarande hälsa än du. När du har tagit dödliga skador, ange uppståndelse i 2 sekunder, under vilken du är oskadlig, obehaglig och oförmögen att agera, och därefter läka för 80% bashälsa (+ 50% bonushälsa) och blir en zombie i upp till 4 sekunder, under som du får (melee: 75% / varierad: 30%) Deponerande bonusrörelseshastighet, minska utgående och inkommande skador med 40%och ta verkliga skador lika med en procentandel av mängden hälsa började med det ökar varje 0.25 sekunder.
Hextech Få 6/12/18/24 (baserat på staplar beviljade av Hextech Drake) förmåga hast och 6/12/18 / 24% (baserat på staplar beviljade av Hextech Drake) bonusattackhastighet. Att hantera skador på en fiende med grundläggande attacker eller förmåga skador gör att de drabbas av el, hanterar 25 – 75 (baserat på nivå) bonus verklig skada och bromsar dem med (melee: 45% / varierad: 35%) (+ 3% per 100 bonusannons) (+ 1% per 100 AP) (+ 0.5% per 100 bonushälsa) förfaller under 2 sekunder, medan jag kedjer effekten till upp till 3 fiender nära det primära målet. Den långsamma kan stapla från flera källor och förfallsfrekvensen minskas mot mästare (8-sekunders kylning).
Äldre Skadliga fiender får dem att bränna för 75 – 225 (baserat på minuter) verkliga skador över 2.25 sekunder, med den första fästingen som inträffar efter 0.25 sekunder och de andra efter 1 sekund vardera.

Skada en fiendemästare under 20% av deras maximala hälsor spränger dem med äldre immolation efter 0.5 sekunder, utför dem, vilket förstör alla sköldar innan de hanterar 100% av deras nuvarande hälsa som sanna skador.

Ögat av Herald buff

En av de mest värdefulla buffarna du kan få i det tidiga spelet är ögat på Herald, förvärvad genom att besegra den bedårande men ändå ganska irritabla rift Herald. Gynna åtta minuter, en sekund kommer att leka 6 minuter senare om de dödades före 13:45.

Spelare som besegra Shelly och hennes syster, Shiela, kommer att få:

Artikeln fortsätter efter AD

 • Empowered Recall: Återkallelse halveras för spelaren som håller ögat på Herald.
 • Heralds samtal: Kanal i en sekund och kalla ögat på Herald framför dig, som krossas över fem sekunder för att kalla en allierad rift herald som belägrar fiendens strukturer. Denna effekt placeras på en tre sekunders nedkylning i strid med icke-minioner.

Du måste krossa ögat Inom 6 minuter (240 sekunder) .

Artikeln fortsätter efter AD

Jungle Buffs: Crest of Cinder & Crest of Insight

Kärleksfullt känd som “Red Buff” och “Blue Buff”, dessa två djungelbuffar är viktiga i de tidiga stadierna av spelet. Medan de avsmalnar när spelet fortsätter är de fortfarande värda att smyga bort från dina fiender om du kan.

Dödande en mästare med endera Buff kommer , vilket innebär att du kan skaffa dig “dubbla buffs” och ha två röda och blå buffs som staplar samtidigt.

Grundläggande attacker långsamt med (melee 10/15/25% / varierade 5/7.5/12.5%) (baserat på nivå) i 3 sekunder och bränner målet i 2 sekunder, som behandlar 12 – 114 (baserat på nivå) verkliga skador över 3 instanser under varaktigheten. Den första instansen av skador inträffar och de andra och tredje fallen inträffar varje sekund därefter. Efterföljande attacker mot ett brinnande mål kommer bara att uppdatera dess varaktighet.

Medan de är out-of-combat med fiendmästare och monster, läker för 1/3 / 9% (baserat på nivå) av maximal hälsa var 5: e sekund.

.

Så det är varje buff i League of Legends, från den fruktansvärda Baron Nashor till den älskvärda Rift Herald. ? Se till att kolla in våra andra LOL -guider:

League of Legends Dragons Guide – Buffs, Souls & Tips

Dragons in League of Legends - Komplett guide

Dragon Pit har varit en funktion i League of Legends sedan spelets tidiga dagar. Då, dödande den lilla draken som används för att bara ge oss guld. .

Och så, vad gör drakar verkligen i League of Legends?

I det här inlägget, Jag förklarar allt runt Dragon Pit och de olika drakarna i lol. Jag ska berätta vad de kan ge ditt lag, vilka som är totalt sett bättre och hur viktiga de är för spelet.

Så oavsett om du inte vet något om drakar i LOL eller om du har varit en långvarig ligaspelare, kommer den här guiden att hjälpa dig att förstå mer om Dragons i League of Legends.

Innehållsförteckning

En snabb historia av drakar i League of Legends

Dragons historia i lol

Om du är en Veteran League of Legends -spelare är jag säker på att du kommer ihåg att LOL brukade bara ha en drake. Den här var väldigt enkel och den hade inte stora effekter på resultatet av varje match. Och som jag nämnde ovan, Denna drake brukade ge guld till hela laget När du dödade det.

Men upploppsspel förändrade allt detta med Rise of the Elements Patch tillbaka 2019. Denna patch startade officiellt för säsongen 2020 och lade till 5 olika typer av drakar till spelet. Det tillät också drakar att ändra strukturen för Summoner’s Rift och Grant -spelare betydande bufféer som varar fram till matchens slut.

Och så blev dödande drakar och samling buffs viktigare och mer inflytelserika än något annat i spelet, inklusive baronen. Vissa drakar, som den infernala, kan huvudsakligen påverka spelets gång, så det är alltid bra att ha det.

Ovanpå detta, upploppsspel lade till ytterligare 2 drakar 2021 Som en del av 2022 Försäsong. . Och det visade sig vara sant. Senare i säsong 12, Riot tog bort en av dessa två drakar .

Men i säsong 13 Riot tillagade Chemtech Drake igen men i en helt ny version.

Så hur många drakar finns det nu i lol?

Nu har vi totalt av 7 typer av drakar i League of Legends. Dessa är Infernal Drake, Mountain Dragon, Ocean Dragon, Cloud Dragon, Hextech Dragon, Chemtech Dragon och Elder Dragon.

Låt oss se vad de gör i spelet!

?

Vad gör drakar i League of Legends?

Vad gör drakes i liga?

Drakar spawn var femte minut i Legends League, från 5:00. Deras gyckningsorder är slumpmässig och den tredje draken ändrar alltid kartan baserat på dess element. . Och om du dödar 4 drakar får du drakens själ och kallar den äldre draken.

Även om detta kan låta generiskt och enkelt är det hur drakar fungerar i League of Legends. Men för att förstå dem bättre, låt mig förklara var och en av de punkter som nämns ovan.

Spawn Timers and Order

Den första draken kommer alltid att visas klockan 5:00 i varje lol match. Men om du dödar det i 7:55 till exempel kommer nästa drake att leka kl 13:55.

Det finns inget sätt att kontrollera vilken drake som ska leka nästa i lol. Du kan bara kontrollera vilken Drake som kommer att vara nästa antingen i logotypen på Dragon Pit eller när du trycker på “Tab”.

De första tre drakarna i varje lol -spel är alltid olika. Och När den tredje draken spawns, spawns spelet bara drakar av samma slag. Till exempel, om den tredje draken i ditt spel är infernal, kommer du bara att se infernala drakes tills matchen är avslutad.

Elementära förändringar

Riftförändringar orsakade av den infernala draken

Varje tredje Drake förvandlar Summoner’s Rift. Baserat på deras typ, Drakar kan lägga till fler borstar, ta bort eller lägga till väggar och till och med ge dig portaler för att snabbt resa över kartan. Detta gör att varje liga med legender matchar en annan och unik upplevelse.

Men ingen dödar en drake i ditt spel, den första draken kommer att förbli tills matchen är avslutad utan några elementära förändringar.

Vissa drakar är mer inflytelserika än andra. Och vissa gynnar vissa mästare mer än andra.

Till exempel spawns Ocean Drake fler borstar över Summoner’s Rift. Detta är bra för Rengar eftersom han har fler platser att använda sin passiva på fiendens mästare.

Buffs och själar

När du dödar en drake får du 25 guld (bara Slayer), 25% av din XP (alla närliggande allierade) och en buff enligt drakens typ.

Om du till exempel dödar en Cloud Drake kommer ditt team att ha ökat långsam motstånd och rörelse utanför striden. Varje typ av drake erbjuder en annan buff, men vissa är i allmänhet bättre än andra.

Dessa buffs stack, så att du kan ha 4 moln drake staplar eller någon annan kombination av drake buffs.

Om ditt team samlar fyra Dragon Buffs (oavsett kombination) får du Dragon Soul Buff av den tredje drakens typ. Själen är en kraftfull permanent buff som ofta avgör om du kommer att vinna spelet eller inte.

Till exempel tillåter den infernala själen ditt team att hantera 80 skador plus 22.5% e.Kr., 13.5% AP och 2,75% av din bonushälsa. Naturligtvis är detta en stor power-up för alla mästare i LOL. Och det försäkrar dig att du kommer att ha mer skada än dina fiender.

Skillnader mellan drakarna i League of Legends

Eftersom varje typ av drake i League of Legends är grundläggande annorlunda kan mycket läras när vi jämför dem.

.

Hälsa Attackskada Attackhastighet Räckvidd Rustning Magimotstånd Rörelsehastighet
Infernal drake 4090 – 8670 Baserat på nivå- och riftomvandlingar 100 0.50 500 30 330
Bergdrake 4090 – 8670 Baserat på nivå- och riftomvandlingar 0.250 500 330
Molndrake 4090 – 8670 Baserat på nivå- och riftomvandlingar 50 1 500 30
Havdrake 100 .50 500 21 30 330
4090 – 8670 Baserat på nivå- och riftomvandlingar 66.7 0.75 500 30
Kemtech drake 4090 – 8670 Baserat på nivå- och riftomvandlingar 50 .5 500 21 330
Äldre drake 6400 + 180 per minut innan det spawns 150 0.50 120 – 189 (baserat på nivå) 70 – 113 (baserat på nivå) 330

Även om alla drake -typer har samma passiv, gör vissa drakar extra effekter under striden.

När du först startar en kamp med en drake i liga, blir du slagen tillbaka om du är i melee -räckvidd. Alla drakar är immun mot publikkontroll förutom stasis (Bard’s Ult).

. Och de får ökad fysisk skada baserad på din saknade hälsa tillsammans. .

Ocean Drake bromsar till exempel dig med 30% i 2 sekunder med sina grundläggande attacker. På liknande sätt gäller varje fjärde attack av Hextech Drake för alla närliggande allierade som en kedjeattack, vilket bromsar dem med 40% i 2 sekunder.

Vad gör den infernala draken i lol?

Infernal drake i lol

Infernal Dragon ger den infernala möjan i League of Legends. Denna buff staplar fyra gånger och ökar din AP eller AD, beroende på mästaren du spelar. .

Här är vad varje bunt av den infernala drake och infernala själen ger i lol:

2 staplar med infernal kraft 3 staplar med infernal kraft 4 staplar med infernal kraft Infernal själ
4% bonus AP eller AD 8% bonus AP eller AD .5% e.Kr., 13.5% AP och 2,75% bonushälsa som anpassningsskada runt fiendens mål. Kylningen är 3 sekunder.

När den infernala draken spawns tredje, rivar det också väggarna runt de blå och röda buffarna på båda sidor av Summoner’s Rift. Detta gör det lättare för dig att komma in i fiendens djungel men också för dina fiender att stjäla dina buffs.

Infernal Dragon är kanske den mest kraftfulla själen du kan samla i LOL. Det ökar din skada avsevärt, så att döda fiendmästare blir mycket lätt. Se till att du prioriterar dess buffs i varje spel!

?

Mountain Dragon i lol

Mountain Dragon ger en skyddande buff som heter Mountainous Vigor. Det ökar din rustning och magi motstår statistik permanent för resten av spelet. Du kan få högst fyra travar av bergig kraft. Efter det kommer Mountain Soul att börja ge dig en sköld när du är ute i strid.

Här är alla statistik som Mountain Dragon ger i League of Legends:

1 bunt bergig kraft 2 travar av bergig kraft 3 travar av bergig kraft 4 travar av bergig kraft Fjällsjäl
6% bonus rustning och magi motstånd 12% bonus rustning och magi motstånd 18% bonus rustning och magi motstånd 24% bonus rustning och magi motstånd Efter 5 sekunder av att inte ta skador får du en sköld som blockerar 200 skador, plus 18% av din annons, 13.5% av din AP och 13.5% av din bonushälsa.

När Mountain Dragon spawns som en tredje drake, höjer den också plattformar bredvid de blå och röda buffarna på båda sidor av kartan. Dessa väggar blockerar synen och kräver ofta att du lägger dina avdelningar på olika platser. De kan också blockera rörelse, men du kan hoppa eller blinka över dem.

Mountain Soul är den mest användbara buffen när man hanterar mördare och burst -mästare. Det gör dig mer defensiv och kan överleva längre i slagsmål. Så det är alltid bra att ha det.

?

. . Varje stack ökar din långsamma motstånd och rörelseshastighet men molnsjälen ger också en spräng av MS när du kastar din ultimata.

2 travar av Cloudbringers nåd 3 travar av Cloudbringers nåd 4 staplar av Cloudbringers nåd Molnsjäl
3. 7.5% långsam motstånd och rörelse utanför striden .5% långsam motstånd och rörelse utanför striden 14% Slow Resist och out-of-Combat rörelseshastighet .

Gliden av Cloud Drake som en tredje drake skapar cirkulära områden runt de blå och röda buffarna. Och när du går i dessa områden har din mästare en ökad rörelseshastighet. Men när du lämnar området stannar rörelseshastighetsbonusen också.

. Detta beror på att det inte är lika inflytelserikt för resultatet av spelet som resten av dem. Visst, det hjälper vissa mästare att röra sig snabbare, men det gör att de inte handlar mer om skador eller överlever länge.

Vad gör Ocean Dragon i lol?

Ocean Dragon i lol

Ocean Dragon ger en användbar buff som kallas Oceanic Will. Denna buff ger dig passiv hälsoregenerering när din HP inte är 100%. Ocean Soul låter dig också läka din hälsa och mana när du hanterar skador, så det är en superkraftig effekt som är värd att ta.

1 bunt Oceanic Will 2 staplar med oceanisk vilja 3 staplar med oceanisk vilja 4 staplar med oceanisk vilja Oceanen soul
2.5% saknad hälsoförnyelse under 5 sekunder 5% saknad hälsoförnyelse under 5 sekunder 7.5% saknad hälsoförnyelse under 5 sekunder 10% saknad hälsoförnyelse under 5 sekunder Att hantera skador på fiender återställer 160 hälsa plus 36% e.Kr.5% AP och 9% av din bonushälsa. Det återställer också 80 plus 3.5% av din maximala mana under 4 sekunder.

Om Ocean Dragon spawns tredje i rad, ser du några fler borstar över Summoner’s Rift. Denna drake förstorar också några befintliga borstar. Och slutligen groddar mer honungfruktväxter runt kartan så att du kan återställa mana och hp med dem.

Ocean Soul är en stor buff som hjälper många mästare i spelet. Till exempel ger det pokingmästare som Ezreal eller Lux med obegränsad mana -regenerering. Men det hjälper också kämpar att få mer läkning när de är mitt i handlingen.

Vad gör Hextech Dragon i lol?

Hextech drake i lol

. Om du lyckas samla in fyra travar av Hextech -skicklighet kan du samla Hextech -själen. Och Hextech -själen låter dig hantera mer skada och sakta ner dina fiender.

Här är alla statistik som Hextech Dragon ger i LOL:

1 bunt med hextech -skicklighet 3 staplar av hextech -skicklighet 4 staplar av hextech -skicklighet Hextech själ
Dina förmågor och auto-attacker handlar 25-50 (baserat på nivå) bonus verklig skada och bromsa ditt mål för 3% per 100 bonusannons, 1% per 100 AP och 0.. Denna effekt hoppar upp till 3 fiender i närheten och har en nedkylning på 8 sekunder.

När Summoners rift ändras med Hextech Drake, visas portaler på båda sidor av kartan. . . Det finns ingen nedkylning för att använda Hextech -portalerna.

Hextech Dragon är mycket inflytelserik. Hextech -själen har ett högt vinstkvot och det hjälper ofta det vinnande laget att stänga spelet förr. Skadan och den långsamma effekten är verkligen värda att ta, så tänk på det.

Vad gör Chemtech Dragon i lol?

Chemtech Drake är en defensiv drake som ger bonushållfasthet och läkning och sköldkraft. När du samlar in kemtech -själen får du skador och en ökning av skadorna under 50% hk, vilket verkligen är användbart för många mästare.

1 stack med kemtech -skicklighet 2 staplar med kemtech -skicklighet 3 staplar med kemtech -skicklighet 4 staplar med kemtech -skicklighet Kemtech själ
5% bonushållsamhet och läkning och sköldkraft 10% bonushållfasthet och läkning och sköldkraft 15% bonushållsamhet och läkning och sköldkraft 20% bonusuthållighet och läkning och sköldkraft När du är under 50% hk får du en minskning med 10% och minskade en ökning av skadorna på 10%.

Chemtech Dragon förvandlar också alla växter på Summoner’s Rift och ger dem bättre effekter. Så honungsfruktanläggningen läker mer och ger till och med en sköld. .

I detta tillstånd är Chemtech Dragon ett mycket hälsosammare tillskott för spelet.

Vad gör den äldre draken i lol?

Äldste drake buff i lol

Vad ger äldste Drake dig?

. I stället för en permanent buff, ger äldste draken en tillfällig buff som kallas aspekt av draken. Om du har denna effekt kommer dina förmågor att bränna dina mål för 75 – 225 (baserat på minuter) verkliga skador och utföra dem under 20% HP.

Med andra ord ökar äldste Drake din totala skada och gör att du kan utföra fiender på låg HP.

. . Den andra äldste Drake kommer också att leka 6 minuter efter att du dödade den första. .

När den äldre draken spawns orsakar det inga förändringar i terrängen för Summoner’s Rift.

Emellertid är den äldste Dragon’s Buff den mest kraftfulla buffen i spelet. Och när ett lag har exekveringseffekten är det ofta spel över för det motsatta laget. Du kan nästan aldrig vinna mot ett lag med äldste Dragon Buff eftersom du helt enkelt blir dödad först.

Vad gjorde Chemtech Dragon tidigare?

. Det brukade lägga till kamouflagområden på Summoner’s Rift där du kunde hålla dig osynlig.

Och Chemtech Soul tillät dig att omedelbart återuppstå efter att ha blivit dödad som zombie och fortsätta att använda attacker och förmågor.

Och varför var Chemtech Dragon inaktiverad?

Chemtech Dragon var inaktiverad eftersom den inte var balanserad. Dess inflytande på resultatet av varje match var mycket högre än någon annan drake i spelet. .

Bortsett från det visade sig det kamouflerade området också för problematiskt. Vissa mästare blev för stora fördelar från dem, särskilt djunglar som redan var osynliga, som Kha’zix eller Shaco.

Och slutligen konfliktade Chemtech Soul med hela Logic of League of Legends. .

Med andra ord, det var helt enkelt ingen mening att denna drake existerar i spelet. Och det är konstigt hur upploppsspel kunde lägga till Chemtech Dragon i spelet utan att förvänta sig detta resultat, trots att vi alla visste att det var trasigt i det ögonblick vi såg det.