? Dexerto

Hur man tittar på Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar – är det streaming

Efter en katastrofisk heist måste en grupp unikt skickliga äventyr genomföra en vågig strävan att hämta en stulen relik. . .

Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar

Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvarnas strömning: Var man kan titta på online?

För närvarande kan du titta på “Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar” Streaming on Amazon Prime Video, Fubotv, MGM Plus Amazon Channel, Paramount Plus, Paramount Plus Apple TV Channel, Paramount+ Amazon Channel, Paramount+ Roku Premium Channel, MGM Plus Roku Premium Kanal, mgm plus. .

?

Ja! Du kan titta på Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar i teatrar idag. Du kan få biljetter till filmen i USA just nu.

Efter en katastrofisk heist måste en grupp unikt skickliga äventyr genomföra en vågig strävan att hämta en stulen relik. Gruppen leds av den lute-spelande Elgin The Bard och Holga The Barbarian. .

Logga in att synkronisera vaktlista

Videor: trailers, teasers, featurettes

Justwatch Daily Streaming -diagram

Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar

Vad du ska veta

Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar är en fantasi-äventyrskomediefilm. Filmen är baserad på det älskade bordsskivans rollspel, Dungeons & Dragons. Den här filmen är skriven och regisserad av Jonathan Goldstein och John Francis Daley och är inställd under den berömda glömda Realms -kampanjen som först skapades 1967. . Produktionen av filmen har en lång och stor historia som går tillbaka till början av 2013.

Efter många misslyckade produktionsstart Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar började kasta 2020 med ledande man Chris Pine som undertecknade till projektet. Först efter att hans karaktär avslöjade vid Comic-Con 2022, var det dock klart att han skulle spela en bard, ett osannolikt val för Hollywood Heartthrob. Att ta rollen som ädla Paladin Swordsman, är Rege-Jean Page som flyttar från den lilla till silverskärmen efter hans breakout-uppträdanden. Michelle Rodriguez är den barbariska, kastade för sin långa historia av att framställa hårda och oöverträffande kämpar. Justice Smith och Sophia Lillis tar med sig magin som trollkarl respektive druid. . Av avgörande betydelse gör vissa rollmedlemmar i D & D Web Series kritiska roll också ett komo -utseende i filmen. Dungeons and Dragons: Honor bland tjuvar släpptes i biografer den 31 mars 2023.

Produktionsnyheter

 • 2017-12-18
  • Efter långa tvister mellan Hasbro och Warner Bros., Toy Company flyttade filmen till Paramount Pictures där ett släppdatum sattes till 1 oktober 2021.Källa: Variation)
  • När han gick vidare med produktionen undertecknade Dungeons & Dragons -filmen Michael Gilio för att arbeta med manuset med Chris McKay i förhandlingar för att regissera. (Källa: Variation)
  • Efter att Chris McKay lämnade projektet för att fokusera någon annanstans, började Paramount Pictures förhandlingar med Jonathan Goldstein och John Francis Daley för att skriva och regissera anpassningen. (Källa: Variation)
  • Chris Pine bekräftas för att förhandla om en affär för att starta i Dungeons and Dragons -filmen. (Källa: tidsfrist)
  • Michelle Rodriguez och Justice Smith går båda med Chris Pine i rollen för filmen.(Källa: tidsfrist)
  • Casting -tillkännagivanden tar upp takten när Hugh Grant och Sophia Lillis båda också bekräftar att de går med i rollen. (Källa: Variation
  • Utgivningsdatumet för Filgeons and Dragons filmadaptering sattes tillbaka till 31 mars 2023.()
  • . Källa: Twitter)
  • .Källa: Polygon)
  • De första bilderna för filmen släpptes på San Diego Comic-Con 2022. En teaser av filmen släpptes online och gav publiken en vy i historien och tonen i filmen. (Källa: collider
  • En ny trailer för filmen släpps som visar de nya hjältarna i aktion.()
  • Nya varelser visas som en featurette för filmen släpps. ()
  • Den internationella trailern för filmen släpps som visar upp den typ av humor fans kan förvänta sig. (Källa: collider)
  • Amazon Prime -medlemmar erbjuds den exklusiva chansen att se filmen i biografer två veckor tidigt den 19 mars. (Källa: collider)

  Samuel J Harries

  Officiell justwatchförfattare

  Hur man tittar på Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar – är det streaming?

  Dungeons & Dragons ära bland tjuvar

  Av största vikt

  .

  Populariteten för Dungeons & Dragons ökar först efter framgången för den kritiska roll -TV -serien, Legend of Vox Machina, och Impact Stranger Things har haft på bordsspelets spelspel. .

  Artikeln fortsätter efter AD

  .

  Så före Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar som släpps ut, här är allt du behöver veta om hur du tittar på det och när det kommer ut.

  Är Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvarnas strömning?

  Från 7 juli kommer du att kunna titta på Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar på Paramount+.

  Artikeln fortsätter efter AD

  Som anges av strömningsplattformen: ”Ström över 40 000 avsnitt och filmer med begränsade kommersiella avbrott för $ 5.99*/månad eller spara över 16%** av ditt månatliga pris med en årlig plan för $ 59.99*/år.”

  Filmen kommer också att vara tillgänglig för att hyra på Amazon Prime och Apple TV.

  .

  .

  Artikeln fortsätter efter AD

  Inte säker på om det är värt att titta på? Kolla in vår recension för Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar för att hjälpa dig att tänka på.

  Relaterad:

  Artikeln fortsätter efter AD

  Vad är Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar om?

  Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar är en komedi actionfilm i världen av TTRPG, Dungeons & Dragons.

  . Men när de söker efter detta objekt upptäcker de att det finns problem som är mycket större än deras ursprungliga mål och mer står på spel än tidigare erkänt.

  Filmen handlar om förhållandet mellan gruppen, farorna kring dem och resan varje karaktär måste gå igenom för att acceptera sig för vem de är.

  Artikeln fortsätter efter AD
  Artikeln fortsätter efter AD

  Kolla in trailern för Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar nedan:

  Ta reda på mer om filmens karaktärer här och lära dig allt om Dungeons & Dragons här.

  “Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar” anländer på on-demand streaming

  Justice Smith spelar Simon, Chris Pine spelar Edgin, Sophia Lillis spelar Doric och Michelle Rodriguez spelar Holga i 'Dungeons & Dragons: Honor bland tjuvar.'

  Det verkar som om Dungeons & Dragons är praktiskt taget överallt i dessa dagar, med det populära rollspelet för bordsskivor som samlar in en livlig filmanpassning i Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar, som nu är tillgängligt att strömma på VOD från och med 2 maj.

  Helmed av John Francis Daley och Jonathan Goldstein (som tidigare hade regisserat Spelnatt), Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar Har en måste-se, all-star roll inklusive Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis och Hugh Grant. Detta nya högfantasiska äventyr ser en charmig bard och ett parti av osannolika äventyrare som går in på en episk strävan att hämta en länge förlorad artefakt som kan förstöra världen i fel händer. Men deras äventyr går farligt fel när de kör av fel människor – och naturligtvis en drake eller två.

  Så du vill samla in ditt parti och titta på Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar? Goda nyheter: Filmen kanske kommer att strömma förr än du kanske tror. Fängelsehålor och drakar 2023, och hur man kommer igång att spela D & D själv.

  Dungeons & Dragons: Heder bland tjuvar Utgivningsdatum

  Trots framgången för flera streamingtjänster som väljer att släppa sina filmer online samma dag, Dungeons & Dragons: Heder bland ThieveS släpptes uteslutande i teatrar den 31 mars. Paramount har ännu inte meddelat ett strömmande släppdatum för s, Dungeons & Dragons: Heder bland Thieves Online är att hyra eller köpa den på en webbplats som Amazon.