Den bästa $ 1750 Advanced Gaming PC Build – september 2023, 109 Bästa PC Builds – Topp, nya speluppsättningar | Anpassad dator

Contents

Att skapa en ren snygg PC-byggnad med topphårdvara är ingen enkel prestation, särskilt i ett litet fall, och vi är verkligen imponerade av vad expert PC-byggare George Antonopoulos har uppnått med de raka, rena linjerna i denna underbara vattenkylda Pc. På lämpligt sätt kallar George denna rigg Napoleon, eftersom den är liten och kraftfull, och den används i en vardagsrumsspelinställning. Se mer av denna superrengörade vattenkylda PC-byggnad.

Den bästa $ 1750 Advanced Gaming PC Build – september 2023

Om du letar efter den perfekta blandningen av kraft, effektivitet och användbarhet på en dator, leta inte längre än vår $ 1 750 avancerade speldator. Detta system kombinerar några av våra favoritkomponenter för att leverera det vi tror är den perfekta datorn. Ja, det här systemet kan enkelt köra alla de senaste spelen, men det som är riktigt bra med det här systemet är att det erbjuder en fantastisk balans mellan hastighet, tystnad och stil.

Denna månads byggnad, drivs av Intel och AMD!

För september 2023 börjar $ 1 750 Advanced Gaming PC Build med Intels chockerande snabba Core i5-13600KF 14-kärna, 20-tråkiga CPU. Det är den överlägset bästa spelprocessorn i sin prisklass och clobbering allt AMD erbjuder. Det säkerhetskopierar ett absolut odjur av en GPU, AMD Radeon RX 6950 XT 16GB, som kan vara en generation gammal nu, men tack vare en brant prissänkning, ger otrolig prestanda per dollar, mycket mer än den konkurrerande RTX 4070!

Detta system har också ett stort antal hopp-ups jämfört med tidigare månader, tack vare prisfall. Det inkluderar 32 GB höghastighets DDR5-6400 RAM, tillsammans med en högpresterande 2TB PCIe Gen 4 Solid-State Drive, perfekt för alla dina spel- eller produktivitetsbehov. Toppning av allt är en effektiv 850W strömförsörjning, en mycket effektiv 120 mm tornkylare och ett fantastiskt högluftsempererat glasfodral från Silverstone!

Avskedstankar

Om du behöver tillbehör din nya byggnad hittar du våra toppval för ett tangentbord, mus och monitor för att para ihop med detta system. För ännu fler idéer, kolla in vår Monitor Buyer’s Guide och Peripherals Buyer’s Guide! Genom våra guider tillhandahåller vi direkta länkar till Amazon, som kommer att konvertera automatiskt för läsare i Storbritannien, Kanada och många länder i EU. Din användning av dessa länkar hjälper till att stödja fortsatt utveckling av dessa guider!

109 Bästa PC Builds – De bästa, nya speluppsättningarna

Den största showcase av de allra bästa PC -byggnaderna, från anpassade PC -speluppsättningar och coola fallmods, till inspirerande spelrumsidéer.

Bästa PC bygger 01

Publicerad: 15 september 2023

Det finns ingen anledning till att din stolthet och glädje PC Build måste hysas i ett myrstandard svart fodral som ser ut som alla andras dator. Med en dynamisk utbrott av inspiration, en streck av fantasifull stil och gott om tid att få händerna smutsiga, kan du förvandla din PC -spelinställning in i ett tekniskt showpiece som kräver respekt.

Anpassad dator har firat det bästa PC Builds sedan 2003 och vår Pc -byggare . Vi har sett många anpassade speldatorer, från mods baserade på befintliga fallkonstruktioner till skrapbyggnader. I den här enorma listan har vi delat våra favoritdatorer, spelinställningar och spelrumsidéer som verkligen visar vad som är möjligt om du tänker på det.

Här är vår lista över de bästa PC -byggnaderna:

1.

PC i en Xbox One S

Med hjälp av ett 8-kärnigt AMD Ryzen 7 APU och ett superkompaktt vattenkylsystem, konverterade Community Member Aaron Howe en Xbox One S till en helt funktionell dator. Aaron 3D-tryckt ett internt chassi för att hålla det hela tillsammans, medan du skonar en liten 50mm dubbel kylare in i interiören för att hålla CPU cool. Se detta Xbox PC -fallbyggnad.

2. Försök att upptäcka vattenkylningsutrustningen i denna Galaxy Diner Gaming PC

Kan du upptäcka någon av komponenterna eller vattenkylningsutrustningen i denna anpassade speldator ? När han byggde en dator för sin fru ville Josiah Fast fokusera interiören på en sci-fi-scen med specialanpassade modeller, medan han gömde hårdvaran. Denna underbara Galaxy Diner PC har ett rymdskepp och pilot som rider ovanpå sitt vattenkylda grafikkort, plus ett ljusstjärnigt stjärnfält tillverkat av fiberoptik . Se denna sci-fi pc-case build.

3. Den här skrivbordsdatorn har två spelriggar inuti den!

Vattenkyld skrivbord

Med hjälp av sina färdigheter i aluminiumdörr och fönstertillverkning skapade Daniel Hunter denna fantastiska skrivbord som inte innehåller en utan två speldatorer. Hela denna dubbla PC-speluppsättning byggdes från grunden med hjälp av aluminium och ett CNC-kvarn, sedan utrustat med två helt vattenkylda speldatorer, komplett med hårt rör. Se denna dubbla skrivbord PC -speluppsättning.

4. Kolla in den här steampunk -speldatorn med urtavla och järnledningar

Steampunk -speldator

Med hjälp av järnledningar, aluminiumplattor och äkta elektriska komponenter från 1940-talet skapade PC Modder Dante Mutti denna fantastiska retroindustriella spel PC Build, kallad Hydropower. Det är huvudsakligen konstruerat av tallved, som har färgats svart, med komponenterna monterade på aluminiumplattformar. TAPS framtill kan också användas för att slå på datorn och styra belysningszonerna. Se denna Steampunk PC Build.

5. Det är SpongeBob SquarePants PC!

SpongeBob SquarePants PC

. Hans ben är gjorda av PVC-rörledningar, och hans händer är gjorda av lera gjutna runt ett 3D-tryckt skelett. Se SpongeBob SquarePants PC Build.

6.

Träkumiko -dator

Inspirerad av japanska Kumiko Woodworking gjorde Nick Falzone denna utsökta träspeldator med ett anpassat vattenkylningssystem och lite underbart hantverk. Maskinen kallas Ikigai, och huvudkroppen är tillverkad av Wenge Wood, med Sitka Spruce som används för att göra informationen om Kumiko-stil på frontpanelen och sidorna. Se denna Kumiko Wood PC Case Gaming Setup.

7. Detta fantastiska PC -fall var 3D -tryckt

3D-tryckt PC-fodral

Ser mer ut som en flygmotor än ett typiskt boxy PC-chassi, har detta lilla 3D-tryckta PC-fodral ett 8-kärnigt AMD Ryzen 7-rigg. Skaparen Jean Roberto de Lacovo skapade alla delar han behövde för att göra chassit med en modifierad 3D-skrivare, vilket resulterade i denna fantastiska skrapbyggda dator, som kallas piñasphere. Se detta 3D-tryckta PC-fodral bygga.

8. Klo är vår mästare! Den här datorn ser ut som en arkadmaskin

PC Arcade Claw Machine

Denna färgglada byggnad är baserad på ett termalt Tower 100 -chassi och har en mekanisk klo, joystick och myntplats för att det ser ut som en arkadmaskin. Anpassad PC-läsare Michael Dexter handbyggd också ett träskåp för basen. Se denna arkad PC -fall bygga.

9. Det är Las Vegas -remsan i en dator!

PC med massor av RGB -belysning

Denna glödande PC-byggnad är syltfylld med RGB-belysning. För sin 50-årsdag beslutade den anpassade PC-läsaren Steve Higgins att ha sin första stick på att göra en anpassad vattenkylningslinga i denna färgglada PC-byggnad, som använder ett Corsair Hardline-vattenkylningssats, liksom företagets LC100 Light-Up Triangles. Han kallar skämt att den här slående speldoperationen inte elektrokerar dig själv. Se denna RGB-vattenkylda PC-byggnad.

10. Utlänningar har brutit över denna dators interiör!

Utlänning

Denna speldatorinställning skiljer sig lite från det vanliga boxy -fodralet. Det är inte bara en skrivbord, utan den är baserad på det inre av ett rymdskepp från Aliens -filmfranchisen. Denna sci-fi-speldator kallas Alien Breach, och den byggdes av PC Modder Mick Black, som ville återskapa en mörk och skitig rymdskeppsinredning, med rost, fläckar och oljeutsläpp. Se denna främmande speldator Build, om du vågar.

11. Kolla in plasmaskivan på denna Steampunk Gaming PC Build

Steampunk Plasma Disk PC

Den här steampunk -speldatorn ser ut som om den kom rakt ut från en viktoriansk ond forskare labb, och det finns massor av coola inslag. Den använder handskuren kopparrör för vattenkylningssystemet, det finns en Nixie-rörklocka på toppen och en plasmaskiva på frontpanelen. Maskinen är baserad på ett DeepCool Steam Castle -fodral och byggdes av anpassad PC -läsare Aaron Fredregill, som kallar det Die Wasserkammer. Läs allt om detta steampunk pc case build.

12. Det finns två vattenkylda PC-spelriggar i denna byggnad!

Intel Gamer Days PC

. PC Modder Kris Butterill modded ett Raijintek Enyo-fall för att skapa detta monster dual-systembyggnad för Intels Gamer Days-kampanj, och den har handböjd slang, massor av RGB-belysning och anpassade delar med en 3D-skrivare. Ta reda på alla detaljer om denna dubbla spel PC Build.

13. Kolla in denna anpassade frilufts mini-ITX-speldator

Frilufts mini-ITX PC Build

Vi har aldrig sett en mini-ITX-speldator ganska som den här innan. Den har ett anpassat utomhusfodral tillverkat av stålpaneler, som PC Modder Michael Sheppard klippte och böjde sig för att forma sig själv-han kallar det Project Mini Z. Den har också en AMD-GPU i full storlek och ett anpassat vattenkylsystem, på paneler som fläktar ut från mitten. Läs mer om denna frilufts mini-ITX PC Build.

14. Denna vattenkylda speldator har fantastiska kristalleffekter

Citrine Gaming PC -installation

Denna vattenkylda speldator med hårt slang ser ut som om den bryts ut ur en kristallrödd sten av en mycket lycklig geolog. Beväpnad med en CNC -maskin, massor av akrylark och några expert 3D -modelleringsfärdigheter, gjorde PC Modder Søren Kirkegaard denna slående byggnad inspirerad av utseendet på citrinkristaller. Det är därför Kirkegaard kallar denna build Citrine, och det är en fin bit PC -hantverk. Se mer av denna vattenkylda kristalleffekt PC Build.

15. Den här datorns moderkort är i mitten av fallet

Tweaked Meshify S2 PC

Det är ingen enkel prestation att ändra din PC-falllayout så moderkortet flyttas till mitten, men PC Modder Jeroen ter Horst har gjort ett expertjobb med denna vattenkylda speldator. Han slog sin fraktala design Meshify S2 och ändrade helt inredningen, med en anpassad distro- och kabelhanteringsplatta, medan han flyttade moderkortet till centrum, flankerad av ett par vinklade 360 ​​mm radiatorer. Läs mer om denna modded Meshify S2 PC Build.

16. Denna vattenkylda speldator körs som urverk

Project Taichi PC

. PC Modder Jason Simm gick ut på vattenkylningssystemet för denna PC-byggnad, som sportar två 480 mm radiatorer, handskurna PETG-rör och anpassade aluminiumpaneler. Se mer av denna utomhusbyggnad.

17. Det är en vattenkyld speldator i en vintage CRT-skärm!

PC i en CRT -skärm

Om du är en dataveteran som kommer ihåg CRT -monitorer och TV -apparater (det gör vi verkligen!), då kan du mycket väl gå med oss ​​i vår kärlek till denna vattenkylda speldator med en vintage twist. PC Modder János Kerekes tog sin Dremel till en gammal grå Sony Trinitron CRT Monitor för att skapa denna unika vattenkylda dator, som kallas Oazis Rog. Läs allt om hur denna vattenkylda dator i en CRT-TV byggdes.

. PC-fall blir inte mycket mer minimal än den här utomhusriggen

Öppna ITX PC

Detta mini-ITX-spel PC-fodral går rätt till grunderna, sitter i ett litet fotavtryck samtidigt som det kan rymma ett grafikkort i full storlek och ATX. Den är tillverkad av laserskuren aluminium och dess designer, Jerome Kelty, har vänligen gjort designfilerna tillgängliga för någon annan att ladda ner och ta en go själva själva. Läs allt om hur denna frilufts mini-ITX-ram var designad och monterad.

19. Är detta den ultimata pc-inställningen för drake-tema?

En enorm Dragon -skulptur som sitter på en speldatoruppsättning

Nej, dina ögon lurar inte dig, det är verkligen en enorm drakskulptur på ett skrivbord. Men det finns något annat lite fiskigt med denna annars något förbluffande speluppsättning.

När vi först såg den här bilden publicerad på vår anpassade PC och Gaming Setup Facebook -gruppen var vi wowed av den (erna) av Dragon Sculpture och frågade medlemmen som publicerade den – Joe Darden – om vi kunde innehålla installationen på vår webbplats. Föreställ dig vår besvikelse över att få höra … det är AI-genererad konst! Det är fortfarande fantastiskt på sitt eget sätt – föreställ dig om det var riktigt! Se alla bilder på denna AI-genererade Dragon PC-speluppsättning.

20. Denna bländande helt vita speldator har en dold Star Wars-hemlighet

Speldator med en vit färg- och belysningsschema inkluderar en vit stormtrooper GPU -innehavare

Denna PC-speluppsättning för Star Wars-tema är subtilitet, eftersom hela temat definieras enbart genom tillägg av en enda figur. Genom att ta inspiration från sitt befintliga helt vita färgschema slutförde anpassad PC och speluppsättning Facebook-gruppmedlem Robert Lachance utseendet på sin dator med det enkla tillägget av en Stormtrooper. Samtidigt stöder en Xbox One -controllerhållare i form av en Stormtrooper grafikkortet. Se mer av denna White Star Wars Gaming PC Build.

. Denna Jack Daniels dator ser ut som den är fylld med whisky

Jack Daniels PC

Vi älskar absolut vad PC Builder Craig Ferrie har gjort med denna Jack Daniels dator. Själva träfodralet är en fantastisk bit av hantverk, men mittpunkten är Jack Daniel’s Bottle and Glass Tumbler på framsidan-dessa delar fungerar verkligen som en del av vattenkylningssystemet, som är fylld med whisky-färgad kylvätska. Se mer av denna Jack Daniels PC Build.

22. Glad helg, från denna Hello Kitty PC

Hello Kitty PC

Det här är inte bara någon Hello Kitty -dator, det är en julhello kitty -dator! PC Modder Anthony Martino ville skapa en dator till sin Hello Kitty-besatta fru till jul, vilket resulterade i denna röda, vita och gröna maskin. Fallet är täckt med anpassad vinylfolie, och interiören har anpassade akrylfläktgaller och en Hello Kitty grafikkort bakplatta. Läs allt om hur denna Hello Kitty PC -byggnad gjordes.

23. Denna Cyberpunk 2077 PC har lite otrolig färg- och etsningsarbete

Denna fantastiska Cyberpunk 2077 PC ser ut som om den kom rakt från gatan i Night City. Dystopian Fiction-fan Richi Bowzer tillbringade ett år på att skapa denna rigg, som kan starta i två datorer för två-spelare-spel. Den har en otrolig mängd anpassade målning, några fantastiska etsningar på glaset och en fin skärm på PSU -hölje.

För att toppa det hela finns det ett intrikat vattenkylningssystem i hårt rör i det inre, och till och med en Keanu Reeves-figur som sitter inuti maskinen. Se fler bilder på denna fantastiska Cyberpunk 2077 PC Build.

24. Kolla in den här datorn’s Dragon Etsing and Angled Graphics Card

Att lägga till din egen etsning av PC Case är ett bra sätt att få din dator att sticker ut från mängden, och vi gillar verkligen den anpassade PC -läsaren Simon Beacock har gjort med sin drakedesign här. Han gick också ut med sin första go på hård linje vattenkylning för denna byggnad, som han kallar Little Drakon, samtidigt som han ändrade installationen för att rymma ett vinklat grafikkort. Se mer av denna drake etsande pc -build.

25. Gobba upp denna vattenkylda Pac-Man Arcade Cabinet PC

Pac-Man Arcade PC

Denna Pac-Man Arcade PC Build är knappt mashande lysande, med en färgad vattenkyld speldator som är inrymd i den nedre halvan av skåpet. Med hjälp av några anpassade akrylpaneler och lådor förvandlade anpassad PC-läsare Karl Patterson detta Pac-Man Arcade-skåp till en avancerad speldator, som innehåller två vattenkylande slingor. Och ja, du kan fortfarande spela pac-man på det! Kolla in vår fullständiga funktion på denna Pac-Man PC Build.

26. Denna mini-ITX Wood PC gör vågor

Onda trä mini-itx dator

Denna Outlandish Wood PC Build tar inspiration från alla möjliga platser, från den berömda japanska stora vågen utanför Kanagawa -målningen till ett dinosaurskelett som dess skapare, PC Modder Alessandro Zaiti, sågs i ett museum. Denna mini-ITX PC Build, som dess skapare kallar ODNA, är ett fantastiskt exempel på design och hantverk-vi har aldrig sett en dator ganska som den. Se mer av denna fantastiska trävåg PC Build.

27. Kolla in metall PSU -kabelanslutningarna i denna divisionsrigg

Projekt ISAC PC

Denna vattenkylda speldator har massor av anpassade detaljer, inklusive modifierad CPU- och GPU-vattenblock, en luverad panel på kylaren och lite etsningsarbete. Vi älskar också mässingseffekt vattenkylningsbeslag och PSU-kabelanslutningar. . .

28. Denna rymdålders aluminium PC Build är inspirerad av Sputnik-satelliten

Sputnik dator

Inspirerad av lanseringen av den första satelliten från Earth, SPUTNIK, PC Modder Lobachev Andrey Vladimirovich byggde denna rymdålders mini-ITX PC från grunden. . Se mer av denna laserskuren aluminium PC Build.

29. Denna PC -speluppsättning handlar om bilar och växter

Zachary Nazech Cars and Plants PC Gaming Setup

Det här är inte din genomsnittliga bilälskares PC -speluppsättning. Visst, det finns modellbilar på hyllan, och till och med några Yokohama -modell T6 -hjul på väggen, men det räckte inte för Custom PC Facebook Community -medlem Zachary Nazech. Som en angelägen älskare av både bilar och växter beslutade Zachary att blanda två av sina passioner, med några hjul som växer ut bladverk. Läs mer om denna bevuxna bildator -inställning i vår fråga och svar med Zachary.

30. Kolla in den här smarta främmande-inspirerade PC-speluppsättningen

Jesse Drew Lambros Alien PC Game Setup

Vi älskar det rena utseendet på denna främmande PC -speluppsättning, som är tillverkad av olika IKEA -möbler, och utnyttjar lampor och väggpanelerna mycket. Dessutom har dess skapare, Custom PC Facebook Community -medlem Jesse Lambros, lagt till några inslag inspirerade av Alien Film -franchisen. Se mer av denna främmande PC -speluppsättning och läs vår fråga och svar med Jesse.

31. Apple äter ditt hjärta ut, det här är den ultimata allt-i-ett-PC-byggnaden

Någonsin lust efter den rena allt-i-ett-användningen av en iMac? Tja, Björn Höking Burle visar att du inte behöver gå den fruktiga rutten för att få samma effekt. Hans spelmonitor PC har alla sina komponenter som är fastspända på baksidan av en standard Ultrawide -spelmonitor. Den använder ett mini-ITX-moderkort och en kompakt SFX-strömförsörjning för att spara utrymme och utnyttjar sedan värmestyrningskraften för vattenkylning för att dra värme från grafikkortet och CPU till de två 240 mm radiatorerna på andra sidan monitorn. Få hela lågt ner på denna allt-i-ett-spelmonitor PC Build här.

32. Se minimalism på sitt bästa med denna vita datorinställning

Renaste vita datorbyggnad och skrivbordsinställningar någonsin

Detta måste vara bland våra favoritinställningar för minimalistiska PC -spel som vi någonsin har sett. . Samtidigt är den enkla skrivbordsinställningen med trådlös mus och tangentbord och ingen bildskärm en trådfri glädje. Det är dock starka i resten av utrymmet som verkligen slutför stycket – det finns inget annat på skrivbordet eller väggarna som rör ut utseendet. Ta reda på mer om denna minimalistiska vita datorbyggnad här.

33. Denna firande av Thailand är ett snyggt grönt och guld PC Wonder

Guld och grön thailändsk drake pc build

Sportande en enorm byst av den hinduiska Rakshasa-demonen Thotsakan och prydd med gulddekoration hela tiden, är denna djärva snygga dator en firande av alla saker ikoniskt thai. Det upptäcktes i en datorbutik i Thailand där det antagligen användes för att fånga förbipasserande ögon – något som det tydligt uppnådde. . Se mer av denna fantastiska Thai Gold PC -bygga här.

34. Titta på det fantastiska målarjobbet på denna Cyberpunk 2077 PC

Cyberpunk 2077 Neon PC

Vi älskar ett välmålat PC -fodral på Custom PC, och denna färgglada Cyberpunk 2077 Gaming PC visar en viss mästerlig användning av Kobra Spray Paint av PC Modder Richard Ord. Det är baserat på ett Antec DF600-flödesfodral och har anpassade detaljer gjorda med en 3D-skrivare, samt ett fantastiskt vattenkylningssystem. Se mer av denna Technicolor Cyberpunk 2077 PC Build.

. Fest dina ögon på denna vattenkylda Joker-speldator

Jokerdator

. Skapad av PC Modder Tom Keen tar denna färgglada rigg designkoder från olika drag av Batmans flamboyanta nemesis, och den har massor av anpassade delar också. Titta närmare på denna Joker PC Build.

36. Denna vattenkylda BB8-speldator är på bollen

BB8 -speldator

Är den här BB8 -speldatorn den droid du letar efter? Vi älskar det verkligen. PC Modder Kamil Lee kombinerade sin kärlek till orange och vita färgscheman, liksom söta Star Wars Droids, med denna superrengörade vattenkylda PC-byggnad, som har en anpassad distroplattdesign och måste ges flera lager vitfärg. Läs allt om denna Star Wars PC Build.

37. Denna speldator Build har alla bildskärmar och det är därför vi älskar det

Vi har sett många en flermonitor PC-byggning i vår tid men detta arrangemang från Custom PC Facebook Community Member Casey Steward är bland de mer extrema exemplen. Den har inte färre än fyra bildskärmar, med tre av dem staplade precis ovanpå varandra. Dessutom är toppskärmen i själva verket en 45-tums TV! Det är verkligen ett sätt att göra det mest effektiva användningen av ditt begränsade skrivbordsutrymme genom att inte använda skrivbordet. Se mer av denna flermonitor PC-speluppsättning.

38. Kolla in de snäva slangböjningarna i denna vattenkylda Threadripper PC

Tyst stormvattenkyld dator

Om du tror att en 360 mm AIO-flytande kylare har massor av kylkraft, vänta tills du ser de monströsa kylförmågorna hos denna vattenkylda Threadripper PC Build. Anpassad PC-läsare Sam Liggat dök i huvudet i den djupa änden med sitt första vattenkylningssystem för detta termalTake Tower 900 Build. . Se mer av denna vattenkylda Threadripper PC Build.

39. Kolla in den här platta vattenkylda plex-servern

Väggmonterad plexserver

Det finns ingen anledning till att en Plex -server måste vara den vanliga anspråkslösa rutan i hörnet av loungen. Anpassad PC -läsare Chris Marsh ville att hans en skulle wow människor på väg genom ytterdörren, och den har en extravagant design. Den har ett anpassat MDF-platt chassi, som kan väggmonteras, tillsammans med en 480 mm radiator och en vattenkylningslinga med hårt slang. Se mer av denna väggmonterbara Plex-serverbyggnad.

40. Titta på motoriserade monitorlyftarna i denna träskrivbordsbyggnad

Trä skrivbord PC -spelinställning

Vi ser många skrivbord PC -fodral och bygger på Custom PC, men denna Wood PC -speluppsättning finns i en annan bollpark. . Resultatet är detta unika snickeri tillverkat av lönn och sycamore, med automatiserade bildskärmshissar och en dedikerad kontrollkonsol. Kolla in den här Wood Gaming PC Desk Build.

41. Ja, denna cel-skuggade Borderlands PC-byggnad är verklig

Borderlands PC Build

Vi var inte övertygade om att denna Borderlands PC-byggnad var verklig när vi först såg den, men anpassad PC-läsare Ivan Cervenak har gjort ett bra jobb med att lura våra ögon med denna speldator baserat på Borderlands Robot Jimmy J3nkn5, komplett med en cel- skuggad skissartad tecknad utseende. Detta orealistiska utseende skapades med expertanvändning av en massa vinylfolie, och några akrylfärgpennor, och vi älskar det. Se mer av denna Borderlands PC Build.

. Titta på denna fantastiska utomhus-PC-fodral Build

Vi är mycket medvetna om att PC-entusiaster är uppdelade när det gäller utsikterna för en utomhus-PC-byggnad. Vissa älskar det faktum att du kan se all den härliga PC -hårdvaran på nära håll och personlig, medan andra oroar sig för det ständiga behovet av dammning. Vi älskar dock detta anpassade frilufts-PC-fodral, som var skrapbyggt av anpassad PC-läsare Michael Sheppard och kallas Project Z. Den har ett vinklat grafikkort, en vattenkylning av hårt rör och lite otroligt kabelstoppande arbete. Se mer av denna utomhusbyggnad.

43. Kolla in de 3D-tryckta detaljerna i denna eldiga BioShock PC Build

Termaltake p3 build

3D-utskrift är ett bra verktyg för PC-modding, och PC Builder Steve Grever har skjutit båten ut med denna eldiga utomhusbyggnad. Han ville komma bort från den vanliga svarta rutan och byggde den här pekskärmsutrustade datorn i ett rött termalTake P3-chassi, med flera anpassade 3D-tryckta PC-delar gjorda med matchande röda filament. Det finns också en stor pappa från BioShock som håller ett öga på lågorna. Se mer av denna BioShock PC-byggnad med 3D-tryckta detaljer.

44. Naturen möter maskinen i denna ljusa och snygga PC -speluppsättning

Ferns PC -speluppsättning

Visar att du kan skapa en fantastisk PC -speluppsättning utan att gå överbord på krusiduller, det finns något enkelt lugnande med denna PC -speluppsättning från anpassad PC Facebook -gruppmedlem Nicholas Shannon. Från den coola vita PC -byggnaden och enkla lila underliggande till det rena skrivbordet, och den spökande svartvita skrivbordsunderläggen. Men vår favoritdel? Det måste vara ormbunkarna, där naturen möter maskinen. Läs mer om denna Bright PC -speluppsättning med ormbunkar.

45. Avengers samlas i denna glödande datorbyggnad

Avengers PC Gaming Setup

Omfamna andan av lagarbete med denna Avengers-tema PC Build som har glöd-in-the-dark vinylklistermärken, massor av RGB-belysning och mini-action-siffror. Det krävde mer än ett knäpptfinger för att skapa men fortfarande sattes ihop under en helg, vilket visade att en rolig och fullt tema speluppsättning kan uppnås ganska snabbt. Läs mer om denna Avengers PC Build här.

46. Snyggt kabling definierar denna väggmonterade datorbyggnad

Väggmonterade datorer är inte helt en ny idé men denna installation tar saker till en annan nivå. Esaerg Yeknom har monterat inte bara sin dator, inte bara sin bildskärm, inte bara hans högtalare utan det hela mot väggen, tillsammans med en headsethållare och Xbox Controller Holder också. Sedan är att gå med dem alla upp ordnat kabel som har fästs på väggen i ett PCB-spårliknande mönster. Det kombineras för att skapa ganska slående sci-fi-vibe som vi alla är för. Kolla in hela väggmonterade allt speluppsättningen här.

47. Den booziest pc -speluppsättningen

Ölkylskåp cocktail bar spel pc build

Detta måste säkert vara en av de finaste spelstationstängerna vi någonsin har sett. Anpassad PC Facebook -gruppmedlem, Arnie Lye, har utrustat sitt spelhöl Till och med monterade en glashängare för alla hans snygga stamvaror. ! Se hela finerin i denna speldatorinställning med en bar här.

48. Detta enastående PC -fall var helt 3D -tryckt

3D -tryckt PC -fodral - saken

Inte bara ser den här skrapbyggda orange och vita PC-byggnaden helt underbar ut, utan den använder också ett helt 3D-tryckt PC-fodral. Med smart användning av en minifaktorisk innovatör och två Ultimaker 2 förlängda+ 3D-skrivare, gjorde PC Modder Antti Väisänen en vattenkyld PC-byggnad som ser ut som ingen annan dator vi har sett. Se mer av denna 3D-tryckta PC-byggnad.

49. Kolla in träpanelerna på denna minispel -dator

Tilia Wood PC Build

. Denna mini-ITX PC kompromissar inte heller med Spec, med en 16-kärnig CPU, en GeForce RTX 3080 och fullt vattenkylningssystem packat i sitt lilla utrymme. Se mer av denna minispel -dator.

50. Öppna den här skrivbordslådan och ut kommer en vattenkyld PC-byggnad

Skrivbord

Denna träskrivbord byggdes från grunden av PC Builder Mads Alexander, efter att ha byggt en liknande design för sin snickerikurs. Skrivbordet i sig är inte ett stort hantverk, utan den har också en helt vattenkyld speldator i sin låda. Vi älskar uppmärksamheten på ventilation och snygg kabelhantering i den här skrivbordet. Se mer av den här skrivbordslådans datorn.

51. Denna art deco -dator ser ut som framsidan av en klassisk bil

Anda av rörelse klassisk bil PC -build

Med sin aluminiumfrontgaller och Shiny Candy Apple Red Panels, tar denna klassiska bilbyggnad inspiration från 1930 -talet Hotrod Automotive -era. Byggd av PC Modder Josiah Fast, som också gjorde denna lysande Galaxy Diner PC Build, är denna Art Deco PC baserad på designen av 1938 -bilen, Graham -rörelsen, även känd som “Sharknose”. Se mer av denna art deco -bil PC -build.

52. Fest dina ögon på den här stiliga friluftsspelet PC Build

Rog Pagoda PC Build

Denna friluftsbyggnad tar arkitektonisk inspiration från pagoddesign, med sin öppna och vinkelstruktur och byggdes helt från grunden. PC Modder János Kerekes, som också wowed oss ​​med sin CRT Monitor PC, konstruerade fodralet med färgad plexiglas, och den har också individuellt ärm PSU -kablar, som visar lite verklig tålamod. Se mer av denna friluftsvattenkylda PC-byggnad.

53. Kolla in Jack Nicholson Fan Grilles i denna Joker Gaming PC

Joker PC Fan Grille

Med inspiration från Lurid, sura färger i Tim Burtons Batmans Arch Nemesis har denna Joker-dator lysande gröna kylvätska, belysning och skräddarsydda fläktgaller. Vi gillar särskilt vinylklistermärket som har placerats vid sidan av vattenfördelningsplattan som fyller framsidan av fodralet. Se mer av denna fantastiska Joker PC Bygg här.

54. Se upp för det anpassade PSU -omslaget i denna monokroma PC Build

Anpassad aluminium PSU -täckning

Vi gillar verkligen den här monokroma PC -byggnaden, som visar att du inte behöver gå överbord med blinkande Rainbow RGB -lysdioder för att skapa en dator som sticker ut. Med inspiration från det svarta och vita färgschemat för MSI Krait-moderkort är den här maskinen anpassad PC-läsare Ricky Kemps första PC-byggnad med en anpassad vattenkylningsslinga, och han tillverkade flera anpassade aluminiumdelar för interiören. Se mer av denna svartvita PC -byggnad.

55. Denna Super Clean PC Build har två vattenkylande slingor

Thermaltake Tower 900 Water Cooled PC Build

Interiören i ditt PC-fodral kan snabbt bli rörigt och rörigt när du börjar lägga till flera grafikkort och vattenkylningsutrustning, men anpassad PC-läsare Peter Morey har visat att du fortfarande kan få en komplicerad PC-byggnad att se riktigt ren ut med detta fantastiska vatten- Kyld PC -byggnad. Det är baserat på en termaltake Tower 900-fodralet och har två vattenkylande slingor. Se mer av denna dubbel-sling-spel PC Build.

56. Denna Portal Companion Cube Gaming PC Build förtjänar all kakan

Portal Companion Cube PC

De utmärkta portalspelen är packade med ikoniska mönster, från den mycket cosplayable-huvudpersonen, Chell, till den skrämmande röda ögonen för vakttornen. Kanske den mest ikoniska av alla är dock den vägda följeslagarkuben, som är inspiration för denna eleganta Portal PC Build. Inuti finns det också en etsad panel som visar portalens deltagarinstruktioner, och naturligtvis finns det en blank röd ventil också. Se mer av denna portal Companion Cube PC Build.

57. Denna PC -byggnad kyls av en extern isbox

Denna vattenkylda dator har ingen kylare, pump eller reservoar i sitt fall. Istället hade kyltekniker Matt Marshall en annan idé – kylde kylvätskan i en extern isbox. Resultatet är denna isboxkylda PC Build, som har en riktigt ren och rena inredning, för att inte tala om superkyltemperaturer. Se mer av detta kylskylda speldator.

58. Denna vita speldator har ett lutat grafikkort

Denna vita speldator sätter en så enkel men effektiv snurr på idén att montera ditt grafikkort på så sätt att det bäst visar det. Istället för att bara stå kortet upprätt i en vertikal monteringsläge, lutade skaparen Paul Turton kortet lite tillbaka. Denna position presenterar kortet fint för att vi ses både från sidan och högre. . Se mer av den här vita speldatorn Build.

59.

Blue Hardline vattenkyld dator

Ibland finns det inget mer tillfredsställande än en enkel men elegant vattenkyld dator, och denna byggnad är ett perfekt exempel. Genom att använda PETG -rör som är böjd i perfekta 90 ° vinklar, finns det inget för snyggt på gång här men byggnaden ser enkelt elegant ut, hjälpt av dess coola blå belysning. Låt dig dock inte luras, sådana hårda rörböjningar är ganska knepiga så det finns lite tid och omsorg som krävs för att uppnå en liknande effekt. Få den här hela historien på denna handböjda hårda vattenkylda dator.

60. Denna vattenkylda skrivbordsbyggnad byggdes från grunden

Vattenkyld skrivbord

Medan du kan plocka upp PC-skrivbord från hyllan från Lian Li, om du vill ha ett skrivbord som uppfyller dina exakta krav måste du bygga det själv, och denna vattenkylda skrivbord är ett fantastiskt exempel. Denna anpassade vattenkylda skrivbord är byggd från grunden av anpassad PC-läsare Johnny Anderson och är en riktig one-of-a-kind, komplett med Hardilne-slang. Se mer av denna vattenkylda skrivbord PC Build.

61. Få knappmaskning med denna retro arkaddator

Retro Arcade PC Build

Med hjälp av ett handbyggt träskåp har denna retro arkad-dator en 26-tums IPS-skärm, ordentlig joysticks i arkadstil och tillfredsställande mashable-knappar. Det skapades av Custom PC Reader, Rich, en veteran för att göra sina egna arkadmaskiner. Se hela historien om denna arkad -dator bygg här.

62. Dagen Glow Goo PC

Day-Glo Green Water Cooled PC Build

Mindre populära i PC Building Circles i dag har vi fortfarande en mjuk plats för outlandiska kylvätskekylare, och få är mer iögonfallande än Day Glow Green. Detta giftiga avfallsinspirerade “Acid Rain” PC sportar ett helt vattenkylt system med en CPU och två GPU: er kylda med en enda slinga, med ett enormt distributionsblock som fyller hela framsidan av datorn för att visa upp vätskan. Se mer om denna dag Glow Green PC här.

63. Rensa ditt stående skrivbord med detta kabel-städande PC-hack

PVC Pipe Standing Desk Cable Tidying Solution 01

. Med hjälp av så billiga fyrkantiga PVC -dräneringsrör och några monteringsfästen skapade han ett sätt att rent innehålla alla kraft- och datakablar för sitt system, och har snyggt alla utgångar i en kabelorm som kan röra sig tillsammans med hans elektriska stående skrivbord. Se här för hur denna stående skrivbordkabel som städar dator byggdes.

64. Denna bladerunner -dator är ren joi

Bladerunner Gaming PC Build

Få filmer är lika packade med ikoniska bilder som Bladerunner 2049, och denna enkla men effektiva Bladerunner 2049 PC Build visar en av dess mest iögonfallande. Ett enkelt äktenskap med en bra skrivbordsunderlägg och matchande belysningsuppsättningar av denna byggnad, som också har ett modernt stil med dubbelglaspanel med 12 RGB-fans inuti. Ta reda på mer om denna Bladerunner 2049 PC här.

65. Denna hjärnformade dator skurrar

Hardwired till din hjärna får en helt ny betydelse med denna datorbyggnad. Med hjälp av ett litet mini-ITX-moderkort är systemet inrymt i en hjärnformad metallbur med vattenkylande rörledningar som pumpar livgivande kylvätska till CPU. Skapad PC Builder David Wieland, denna steampunk -dator är ett mini -underverk av PC -design. Se här för hur denna lilla hjärna i en burk PC byggdes.

66. Glöm RGB PC -fall, denna installation har ett RGB -skrivbord

Denna bländande Neon Gaming PC-installation är ett djärvt uttalande i allt RGB med en inspirerad RGB-väggbelysningsremsa, anpassad neon “till månen” -skylt och en RGB-packad dator. Men den verkliga efterbehandlingen är det specialbyggda RGB-skrivbordet som är gjord av färgad 2 × 10 lumbal med en kanal dirigerad i framkanten för att hålla sin RGB-remsa. Det är ett så bra sätt att lägga till lite belysning utan att göra för mer röran, plus det borde innebära att du är mindre benägna att basa benet mot skrivbordet i mörkret. .

67. Diablo IV PC bygger

Diablo IV PC bygger

För att fira Diablo IV-utgåvan har vi samlat flera Diablo IV-tema PC Builds för att visa upp de bästa Diablo IV PC-byggnaderna. En av dessa är avbildade ovan men du kan se mer genom att klicka på länken ovan. Från Diablo IV -affischer och ljus till Moody RGB -belysning och Little Diablo IV -logotyper på CPU -kylare gör dessa inställningar allt de kan för att fira spelet.

68. Den ultimata söta kirby-tema datorn

Är du ett fan av alla saker rosa och söt och kirby? Om så är fallet kommer denna speldator -inställning säkert att glädja. Med sin Kirby Desk-fläkt, rosa-täckt tangentbord och en ring av rosa rosor, finns det en bestämd dominerande färg på showen. Samtidigt slutför plyschleksaker, en Sims Plumbbob och många fler familjevänliga roliga tillägg till denna roliga installation. Läs vidare för att se mer av denna Kirby PC -installation.

69. Ikea Skadis Gaming PC -installation

IKEA Skadis Driving Sim Tidy Gaming PC Setup 01

. Med hjälp av Ikea Skadis Pegboards till full fördel har anpassad PC -byggare, Sajid Khan, skapat anpassade innehavare för dussintals av sina tekniska prydnadssaker. Medgett har han använt en 3D -skrivare för att skapa de flesta av dessa men Ikeas utanför hyllägarna är användbara för många artiklar och billiga också. Se mer av denna mycket organiserade IKEA Skadis Gaming PC -installation här.

70. Denna speldatorinställning har alla skärmar

Crazy Multi-Monitor PC Build Five Screens 02

Vi är vana vid att se två eller tre monitorer som pryder ett skrivbord eller tillägg av en stor TV för att lägga tillbaka i sängen eller lätta din kontorsstol och ta in en film. Men det är inte ofta vi ser så många skärmar som i denna inställning. Anpassad PC -byggare, Lesko Bence, har tre bildskärmar och en bärbar datorskärm på sitt skrivbord samt en 4K -TV bredvid. Det är ärligt så många skärmar att vi inte är säkra på vad vi skulle göra med dem alla. Se mer av Lesko’s Multi-Monitor Gaming PC-installation här.

71.

Trävattenkyld skrivbord

Med sina designkoder från italienska sportbilar, träbåtar och inredning är denna glänsande träskrivbord en värld bort från ditt vanliga Tower PC -fodral. Otroligt nog var detta PC Builder Wilhelm Bäckmans allra första skrapbyggda rigg, och det tog fyra år och mycket arbete att bygga. Klicka på länken för att se mer av denna vattenkylda skrivbordsdator, som Wilhelm kallar Husky Bongs.

72. Den här orange och vita tråden är elektrifierande

Revolt Gaming PC

Detta ljusa och vackra hi-vis rigg går rakt för dina ögonbollar med sitt högkontrast, dag-glo färgschema. Ta inspiration från Asiimov Weapon Skins i Counter-Strike: Global Offensive, PC Modder Devin Waddell (alias Tekredmods) byggde denna orange och vita dator med ett elektricitetstema, som han på lämpligt sätt kallar uppror. Se mer av denna vattenkylda Threadripper PC Build.

. Geralt’s Medallion skulle rycka på denna Witcher 3 -speluppsättning

Vilket bättre sätt finns det att erkänna ett av de finaste PC -spelen som någonsin har gjorts än att göra en PC -spelhelg till det. Det är exakt anpassad PC Community -medlem, Xrain Bibiano, gjorde med denna fantastiska Witcher 3 PC -speluppsättning, som innehåller båda typerna av Witcher Sword på väggen, samt en medaljong i mittsteget. Se mer av denna Witcher 3 Wild Hunt PC -installation.

74. Räkna GPU: erna i denna monstervattenkylda dator

Corsair 1000D vattenkyld PC-build

Mindre är definitivt inte mer med denna oerhört komplexa maskin. Vi har aldrig sett en dator som är så packad med redskap eftersom denna fantastiska dubbla vattenkylda Corsair Obsidian 1000D PC Build. Skapat av expert PC Modder Alexander Banks för att visa upp på Corsair Tech Shows, innehåller detta otroliga dubbelsystem fyra NVIDIA GPU: er, tre vattenkylande slingor och massor av anpassade kablar. Se mer av denna dubbla vattenkylda PC-byggnad.

75. Är detta kungen av speldatorer?

Här är en PC -speluppsättning som måste ta, ahem, stolthet över plats i sitt hem. . Se mer av denna Lion PC -speluppsättning.

76. ? Inte denna Antec Striker Gaming PC Build

Antec Striker Gaming PC Build 02

Antec-anfallaren är, tillsammans med Jonsbo Mod-3, ett av de mer visuellt slående PC-fallen runt, med dess skarpa vinklar och exponerade innervärden. Men till och med den upprörande designen av standard anfallarfallet räckte inte för Custom PC Community Member, Rui Yaegashi. Med det ett steg längre tog Rui bort alla fallets externa paneler för att skapa en fantastisk, om ganska farlig, Antec Striker PC Build.

. Denna symmetriska dubbla reservoir-dator är fantastisk

Dual Reservoir Thermaltake Tower 900 Water Cooled PC 07

Det finns få sevärdheter som är mer behagliga för oss än ett väl utformat anpassat vattenkylningssystem, och denna symmetriska byggnad med två reservoarer har ett av de finaste exemplen vi har sett. Byggt inuti ett enormt termalt Tower 900 -fall som ger fantastisk utsikt över systemets främre och sidor, Custom PC Community Member, Heiko Erhard, skapade en förvånansvärt detaljerad rigg. Se mer av denna dubbel-reservoir vattenkylda PC-byggnad.

78. Titta på röken hälla ut från denna tunnelbanan Exodus PC Build

Metro Exodus PC Build

Ser ut som om det kom direkt från en dystopi efter apokalypse steampunk, har denna robusta metroutflykt PC massor av mekaniska inslag som ekar utseendet på spelet, med pumpkolvar, analoga urtavlor och rök som puffar ut ur den. Skapad av en av gudfäderna i PC Modding, Bill Owen från MNPCTECH, den är baserad på ett Corsair 570x Crystal -fall och involverade en enorm mängd modingarbete. Se mer av denna tunnelbanan Exodus PC Build.

79. Kyl ut med denna avkopplande PC -speluppsättning

EAMES POLUTION GAMING PC SETUP 01

Denna härligt kylda utställning av PC -spel handlar om att lägga tillbaka för att slappna av medan du använder din dator. Anpassad PC Community-medlem Kade Morgan ligger tillbaka på sin Eames Lounge-stol replika, komplett med Ottoman, medan hans tangentbord och mus sitter på ett anpassat bord med en flodeffekt som löper genom mitten av den, allt framför en TV-skärm i full storlek. Se mer av denna avkopplande PC -speluppsättning.

80. Kolla in de rena linjerna på denna vattenkylda vardagsrum PC

Napoleon vattenkyld PC-build

Att skapa en ren snygg PC-byggnad med topphårdvara är ingen enkel prestation, särskilt i ett litet fall, och vi är verkligen imponerade av vad expert PC-byggare George Antonopoulos har uppnått med de raka, rena linjerna i denna underbara vattenkylda Pc. På lämpligt sätt kallar George denna rigg Napoleon, eftersom den är liten och kraftfull, och den används i en vardagsrumsspelinställning. Se mer av denna superrengörade vattenkylda PC-byggnad.

81. Denna Marvel Comic Book PC Build är otrolig

Stan Lee Marvel Comic Book PC Build

Vi är förvånade över denna fantastiska Marvel PC Build, som inte skulle se ut på sin plats på sidorna i en Captain America -serietidning. Byggd av PC Modding Hobbyist Marios Dalainos skapades dess serietidning med decoupage -tekniken, medan dess målning ser ut som om det har skissats av en serietidning. Tillverkad som en hyllning till Stan Lee, skapare av några av de mest ikoniska superhjältarna, gör det ett lysande skådespel. Se mer av denna Marvel Comic Book PC Build.

82. !

Noctua Wood PC

Om du inte kan köpa den exakta PC -hårdvaran du vill ha, varför inte bygga en anpassad rigg som är så nära den som möjligt? Det var tillvägagångssättet för PC Modder Jesse Mills när det gällde att bygga denna Wood Gaming PC fylld med Noctua Cooling Gear, efter att han såg ett Asus Noctua -grafikkort. Jesse har färgat träet så det kompletterar det vanliga Noctua -färgschemat, och han är också målad och lindad komponenterna för att matcha. Se mer av denna Noctua Wood PC Build.

83. Blick in i reflektionen av denna fantastiska spegeldator

Hall of Mirrors Reflective PC Build

Vi älskar alltid att se en två-ton hårdlinje vattenkylningslinga på Custom PC, men expert PC-byggaren George Edward Kalaitzis, alias LiquifyMods, har verkligen utmärkt sig med denna Hall of Mirrors Rig. Denna spegeldator har anpassade distroplattor som återspeglar satinröret och magenta kylvätska på dig. Effekten ser fantastisk ut, och det är allt inbyggt i ett massivt kylare Master Cosmos C700M-fall, med massor av topphårdvara. Se mer av denna reflekterande PC -byggnad.

84. Tio poäng till tillverkaren av denna Hermione PC

Hermione Harry Potter Gaming PC Build

Vi är under stava av denna Harry Potter Gaming PC, baserad på Emma Watsons skildring av Hermione Granger i filmerna, och vi menar det på ett bra sätt. Det började som ett AeroCool GT-skrivbordschassi, som har skurits ner till mikro-ATX-storlek och utrustad med anpassade akrylpaneler, som har målats och laserskurna med ett Hogwarts-tema. Otroligt nog är dess tillverkare, PC Modder Bry Aliado, inte ens ett fan av Harry Potter, men han har lagt in massor av arbete för att hålla sin klients barn lycklig. Se mer av denna Hermione PC -build.

85. Denna väggmonterade speldator är en metall-tubing masterclass

Väggmonterad speldator Build 02

Om du kommer att montera din dator på väggen som ett konstverk, måste det vara speciellt, och de kommer inte mycket mer speciella än denna fantastiska vattenkylda väggmonterade datorbyggnad med metallrör. Dess skapare, Custom PC Community -medlem Michael Matney, har baserat den på anpassade paneler som har varit vinylpackade för att skapa en virvlande effekt, och metallröret ser fantastiskt ut. Vi rekommenderar grundligt att klicka igenom för att se mer av denna fantastiska vattenkylda väggmonterade PC-byggnad.

86. Nature möter Industrial Chic i denna rostiga steampunk pc build

Retro rost steampunk trämbyggnad

Ser ut som något ur ligan med extraordinära herrar, använder denna fantastiska PC -byggnad läder på taket, rostiga sidopaneler och massor av trä också. Resultatet är en fantastisk Steampunk -spelstation som helt enkelt kallas retro rost. Dess skapare, Joel Hunt, gick in i Cooler Masters årliga modding -tävling där den inte vann priset men vann säkert våra hjärtan. Följ den här länken för mer om denna fantastiska trä steampunk -dator.

87. Akta dig i skelettet i denna fantastiska speldatoruppsättning

Spelinställning Skeleton Infinity Mirror 04

Det händer så mycket i den här fantastiska PC -speluppsättningen att vi inte vet var vi ska börja. . Se bara för det livsstora skelettet satt i hörnet. Åh, och det finns svärd … fyra av dem! Se mer av denna Skeleton PC -speluppsättning.

88. Denna vattenkylda retro lykta byggnad använder antika radiatorer

Hope Lantern PC Build

. Byggd av PC Modder Carl Collard kallas denna unika PC -byggnad Hope Lantern, med datorn som visas under Lantern’s Glass Top. .

89. Denna rosa vattenkylda rigg har fyra 360 mm radiatorer

Lila vattenkyld datorbyggnad

Nu är detta lite allvarlig kylkapacitet. Om du tycker att den 240 mm AIO -kylaren är fastspänd på din CPU är ganska bra, förbered dig på att bli ödmjuk av den monströsa kylkraften här. Denna friluftsvattenkylda dator har fyra (ja, fyra!) 360 mm radiatorer, vilket innebär att det lyckligtvis kan svalna sina avancerade komponenter samtidigt som de gör knappt en viskning av brus, och den vattenkylande slingan sticker ut från en mil av med sin rosa/magenta kylvätska. Se mer av denna rosa vattenkylda PC-byggnad.

90. Denna datorbyggnad är oändligt fantasi

Phanteks-NV7-Lian-Li-SL-Infinity-PC-Build-03

Denna oerhört snygga byggnad drar full nytta av Phanteks NV7-fallet, vilket ger dig en oavbruten utsikt över både sidan och framsidan av riggen med sin dubbla fönsterdesign. Anpassad PC Facebook-gruppmedlem, Javier Perez, kombinerade detta utmärkta fall med Daisy-Chainable Lian Li Sl-Infinity-fans för att skapa en slående byggnad. Se mer av denna Phanteks NV7 PC Build.

91. Ta en rundtur i denna Witch House Gaming PC Build

Häxhus PC Build

. Vi älskar alla små potionflaskor och bokhyllor, och du kan knappt se datorn alls. Se mer av denna häxhus PC Build.

92. Kör för trappan, det är en Dalek -dator!

Dalek PC Build

Utrota! Oavsett om du är ett fan av Doctor Who eller inte, är denna Dalek PC -byggnad en fantastisk bit av hantverk. Hela roboten byggdes från grunden, och den har en röstlåda och rörelsessensor, så att den kan reagera på rörelse. Öppna den, så ser du till och med den faktiska Dalek som styr robotskalet, liksom den vattenkylda datorn inuti, naturligtvis. Se mer av denna läkare som PC Build.

93. Denna rymdstation PC Build är enastående

Renare sci-fi pc build

. Det är lämpligt kallat renare, den gjordes av taiwanesiska modder extraordinär ak, och slutresultatet är en extraordinär vattenkyld dator delad i tre delar. Se mer av denna rymdålders PC Build.

94. Denna Viking PC -fodral är redo att komma in i Valhalla

Top PC Builds: Viking PC Build

Fyll ditt drickshorn och höj en skål till Thor. Denna Viking PC -byggnad, tillverkad av Custom PC Facebook Community -medlem Pavel Virozub, har tagit mycket arbete. Konstruktionen innehåller 3D-leramodellering, spraymålning och vinylskärningstekniker för att skapa komplexa knutarbetsdesign, samt ett utmärkt modellerat 3D-ansikte. .

.

Speldator byggd inuti ett billegeringshjul 01

Så enkelt som det låter byggde Jon Salvini sin speldator i 20-tums legeringshjulet i en bil. Även om det kan låta som om det skulle vara en snäv klämma, kunde Jon passa ett standard ATX -moderkort med ett normalt grafikkort och det fanns till och med utrymme för en 240 mm radiator AIO Cooler. Det är en enkel men snygg byggnad som är det perfekta ackompanjemanget för Jons racing-simbesession. Se mer av denna bilhjulsspeldator här.

96. Varför så allvarlig? Eftersom denna Joker -speldator är bra

Den här Joker-spel-datorn, som kombinerar det gröna och lila färgschemat för Batmans huvudnemesis. All belysning har synkroniserats för att omedelbart framkalla jokerens anda och matcha med den onda Joker -tapeten på dess maskinens skrivbord. Se mer av denna gröna och lila Joker -speldator här.

97.

Sneak Energy Drink PC Setup 01

Vissa människor gillar verkligen sina spelvakdrycker, verkar det … Anpassad PC och speluppsättning Facebook -gruppmedlem, Jake Cheshire, har ägnat hela sitt spelutrymme till saker. Med sina spridda badkar med sneak energidryck och till och med ett Sneak Neon -skylt, visar denna Sneak Energy Drink Gaming PC -installation verkligt engagemang för orsaken.

98. Den ultimata No-RGB PC Build

Thor Open Air Mini Itx PC Build 10

. Byggt av anpassad PC och Gaming Setup Facebook-gruppmedlem, Thor Silword, använder denna PC-installation ett mini-ITX friluftsfall som är ett litet och underbart industriellt utseende, även om du måste vara försiktig så att du inte får fingrarna på håret nära alla dessa exponerade snurrfans. Kolla in resten av denna NO-RGB Mini-ITX PC Build.

99. Ta en titt på den här Goku Black PC -byggnaden

Dragon Ball Goku Black PC Build 01

. .

. Den ultimata Razer -tema -speluppsättningen

Razer tema speluppsättning 02

. . Abadir. .

101.

Denna AMD-sponsrade Starfield PC Build är ett helt otroligt arbete. Dess rymdskepp-chassi är baserat på ett cougar cratus-fodral, men det är knappt kännbart under alla intrikata, anpassade 3D-tryckta delar. . .

102. Denna mini-ITX-rigg är vackert symmetrisk

Vi är förvånade över mängden anpassat moddingarbete som gick in i byggandet av denna mini-vattenkylda speldator. Kallas symmetri essens, dess skapare, herr. Massa, byggde sin egen CNC -maskin för att tillverka de anpassade vattenblocken och distroplattorna. Det är baserat på ett kraftigt modifierat Phanteks Evolv X -fall, med en slående symmetrisk layout baserad på två radiatorer och hårt slang. Det är värt att se mer av denna vattenkylda Mini-ITX PC-bygga, så att du kan kolla in alla anpassade delar.

103.

Bästa PC -byggnader; Samurai PC med Katanas

Den hornade röda masken på framsidan av denna samurai -pc -byggnad ger den en mardrömsk look, och den är också utrustad med ett par Katanas på ryggen, med ett rep som går genom munnen. Vi skulle inte vilja stöta på den här datorn i en mörk gränd, men vi älskar dess distinkta utseende och anpassade målning, som sträcker sig till komponenterna såväl som PC -fodralet. Se mer av denna samurai -dator bygga in vår fulla funktion på den.

. ?

En bild av en specialbyggd Naruto -temat dator från två olika vinklar

Anime är ett världsomspännande fenomen som har blomstrat under de senaste åren, och ledande avgift är Naruto, så det var bara en tidsfråga innan någon gick och skapade en anpassad Naruto PC Build. Vad vi dock inte förväntade oss var att bli så blåst bort av kvaliteten på byggnaden och livligheten i den lila och orange färgen. Otrolig!

105. Är det en motorsåg, en dator eller båda?!

Pochita pc build

Det är back-to-back anime bygger på listan när vi vänder oss till motorsåg man nästa för denna pochita pc build, med en fungerande (om än trubbig) motorsågblad! Aldrig har vi varit så förvirrade över våra känslor för en dator. Skulle vi hitta det söt eller frukta det? Hursomhelst är det ett helt unikt koncept som verkar som om det inte borde ha fungerat, men det gjorde det!

106. Denna Red Queen PC Build är lika delar fantastisk och skrämmande

Två foton av Red Queen PC Build som visar upp den interna belysning och komponentlayout

Det finns en viss generation av spelare som, efter att ha hört Resident Evil nämnda, omedelbart gör och efterliknar killen från huvudmenyn. Oroa dig inte, vi gör det också. Denna Red Queen PC Build respekterar en karaktär som faktiskt skapades av filmfranchisen och något med det känns rätt. Även om hur hon stirrar får oss att känna oss lite obekväma.

107. Flower PC Build är perfekt för en lugn installation

Sakura V2 Flower PC Build

Sakura V2 PC Build kan vara en av de vackraste anpassade byggnaderna vi någonsin har sett, inte bara för de livliga färgerna, utan för att det får oss att känna oss så fredliga. Vi har aldrig betraktat blommor som fungerar som en del av en PC -byggnad tidigare, men du vet att vi letar efter sätt att få det att fungera framöver!

108. Någon har tid?

Att bygga en fungerande mekanisk klocka i ett PC -fodral är ingen genomsnittlig prestation, men det åstadkoms med fantastiska resultat här. Time Keeper Case Mod var en glädje att utforska och videon som visade sin byggprocess fick oss trollbundna.

. Valnöt och mässing kombineras för att skapa en vacker trägbyggnad

Walnut och mässing Wood PC Build

PC -byggnader tillverkade av trä är inte vanliga, men de finns, och när de är rätt kan de vara bland de vackraste byggnaderna som vi ser. Denna valnöts- och mässingskombo dras till perfektion och visar verkligen att det kan finnas mer till ett PC -fodral än plast, metall och glas.

Vi har sett några verkligt enastående anpassade PC -byggnader och spelinställningar från våra läsare och samhälle, och vi är alltid angelägna om att se mer. Om du har byggt en dator som är ovanlig, monterat en fantastisk speluppsättning eller konverterat ett rum till ett coolt spelhål, så skulle vi gärna se det! Gå med i vår Facebook -grupp om du vill skicka in ditt eget arbete för övervägande.

Ben Hardwidge-redaktör för Custom PC i över ett decennium, anställd sedan 2003 och General PC-hårdvaruentusiast sedan 1989 har Ben sett allt, från skräcken från CGA-grafik till dagens fantastiska Ray-spårande GPU: er. Förutom att övervaka verksamheten för den gamla anpassade PC -tidningen och den nya anpassade PC -webbplatsen, granskar Ben fortfarande regelbundet de senaste grafikkorten.