De sällsynta wow -titlarna fortfarande kan erhållas och hur man får dem, titel – Wowpedia – Din wiki -guide till World of Warcraft

Wow titlar

Legion, Varje klass får sin egen unika titel för att slutföra sin Order Hall -kampanj samt vissa andra titlar.

De sällsynta wow -titlarna fortfarande kan erhållas och hur man får dem

Sällsynta wow -titlar som fortfarande kan erhållas och hur man får dem

Det har redan gått mer än tre månader sedan lanseringen av Shadowlands 9.. Men bara för att saker är lite långsamma för tillfället betyder det inte att det inte finns något att göra i spelet. Raka motsatsen. Nu är den perfekta tiden att fokusera på att utöka dina samlingar och vi är här för att hjälpa dig att göra just det. Specifikt i den här artikeln kommer vi att prata om de sällsynta WOW -titlarna du fortfarande kan få om du har tillräckligt med tid på dina händer.

Titlar är inte riktigt lika eftertraktade som fästen eller transmogs men de är fortfarande en viktig statussymbol som visar andra hur allvarlig du är om World of Warcraft. Särskilt om nämnda titlar ägs av bara en bråkdel av spelare. Som jag är säker på att du redan har samlat nu, är det exakt den typ av titlar vi kommer att täcka här.

En liten stund tillbaka gjorde jag en liknande lista som täcker de sällsynta wow -fästen med data från en mycket användbar webbplats som heter Data för Azeroth. Webbplatsen gör ett bra jobb med att samla statistik och uppdateras regelbundet, så låt oss fortsätta använda det för den här artikeln också. Uppgifterna ska vara mycket färska eftersom den senaste uppdateringen ägde rum tidigare denna månad.

I den här artikeln diskuterar vi bara titlar som fortfarande kan erhållas i spelet. För att göra saker mer intressanta kommer jag att klumpa ihop liknande PVP -titlar för båda fraktionerna även om de inte är på samma exakta nivå av sällsynthet. Annars skulle de titlarna ensamma nästan hälften av listan.

Med den introduktionen ur vägen, låt oss ta en titt på Rest WoW -titlar som ägs av mindre än 1% av spelarbasen från maj 2022.

18. Mördare av kezan

Killer of Kezan är en allians-titel som först introducerades under Warlords of Draenor. För att få den här titeln måste du döda 500 Goblin -spelare i PvP var som helst över Draenor. . Om du gör det möjliggör Nemesis -uppdrag, som var och en innebär att döda 500 spelare av ett specifikt lopp.

Nemesis -uppdrag är särskilt svåra att slutföra i dag eftersom du inte hittar många spelare som hänger i Draenor. .

Det största problemet är att mycket få människor spelar som nissar. Därför kan det ta dig veckor om att få 500 hederliga dödar på dem.

17. Huojins fall

. Istället för att döda nissar måste du dock fokusera på att få 500 hederliga dödar på Pandaren -spelare. Återigen är detta en av de sällsynta wow -titlarna där ute eftersom det inte finns en hel del människor som spelar pandor. Särskilt på horden. . .

. Medan han är i en grupp multipliceras varje hederligt död som partiet multipliceras med antalet människor i nämnda parti. Men kom ihåg att bara spelare som är på samma uppdrag är berättigade.

Du kan också samla din grupp och sitta utanför Raid -ingångar för att försöka bakhåll spelare som går in och ut. Men det är i allmänhet bättre att odla döden i Ashran istället.

. Solist

Solisttiteln är ett nyligen tillägg till spelet eftersom det introducerades bara några månader tillbaka tillsammans med Shadowlands 9.2. För att få den här titeln måste du slutföra den högsta solistiska prestationen, som innebär att vinna 150 omgångar med solo shuffle.

Solo Shuffle är ett nytt Arena Brawl -läge som kryddar saker av att blanda spelare på båda lagen efter varje omgång. Läget har blivit mycket väl mottaget så jag antar att solist inte förblir en av de sällsynta wow -titlarna mycket längre.

Varje match av Solo Shuffle består av 6 omgångar och du behöver bara vinna 150 av dem för att få prestationen och titeln. Detta skulle ha varit mycket svårare om kravet var att vinna 150 matcher men 150 omgångar borde vara hanterbara även för avslappnade arenaspelare.

15. Stigande

World of Warcraft -titlar

Därefter har vi en annan skugglandstitel, den här läggs till i Patch 9.0.. Som du kanske har gissat nu är den här bunden till Kyrian. Du kommer inte att kunna slutföra det med en karaktär som är en del av ett annat förbund.

För att låsa upp titeln måste du slutföra vägen för Ascension minispel. . . .

Först efter att du har slutfört alla försök på ödmjukhet kommer du att kunna bli den uppåtriktade. Uppgraderingsväg för uppstigning till nivå 5 kräver inte mindre än 44K anima och 150 inlösta själar. Naturligtvis måste du odla en hel del för den här.

14. Lord of War/Lady of War

Rarest Pvp Wow -titlar

Nästa upp på vår lista över sällsynta wow -titlar, vi har Lord of War/Lady of War. . Den enda skillnaden är att Lord of War tilldelas manliga karaktärer medan Lady of War tilldelas kvinnliga karaktärer.

Att låsa upp endera titeln kräver att du slutför den sista av oss prestation – ”Bli den sista gladiatorn som står vid Highmaul Coliseum.”För att göra det måste du först bygga en nivå 3 Gladiators Sanctum -byggnad i din garnison på Draenor.

Men för att låsa upp åtkomst till den byggnaden måste du först göra ett gäng Pvp på Draenor. Du gissade det, det är till Ashran igen. När du har den nödvändiga byggnaden kan du börja stå i kö för Highmaul Coliseum. Vinn på arenan för att få din glänsande nya titel.

13. Expeditionsledare

wow titlar bfa

Battle for Azeroth var en av de värsta världarna av Warcraft -utvidgningar men den introducerade ett par intressanta aktiviteter som Island Expeditions. Trots att de inte levde upp till deras verkliga potential var öekspeditioner ganska roliga de första veckorna. .

Om du lyckas göra det, kommer du att belönas med en av de sällsynta WOW -titlarna för närvarande i spelet – expeditionsledare. Prestationen i fråga kallas också expeditionsledare och innebär att du slutför 11 mindre prestationer medan du kör öekspeditioner. Jag säger mindre men några av dem är faktiskt ganska utmanande. Många av dem förlitar sig också starkt på tur så se till att be till RNG -gudarna i förväg.

. I slutändan kommer besväret att vara väl värt det. .

12. Warbound/Warbringer

sällsynta wow -titlar rankade

Det är ganska imponerande att den här fortfarande lyckas vara en av de sällsynta wow -titlarna även idag med tanke på att det ursprungligen introducerades långt tillbaka i Cataclysm. Warbound tilldelas för att ha slutfört Warbound Veteran of the Alliance Achievement medan Warbringer tilldelas för att ha slutfört Warbringer of the Horde -prestationen. De kräver båda att du gör samma sak – vinna 300 rankade slagplatser.

Att vinna till och med några nominella slagmarker kan vara utmanande, än mindre 300. Du måste köra Battlegrounds med en mycket bra grupp för att få en chans att tjäna denna prestation och tillhörande titel. Och även då kommer det förmodligen att ta dig mycket lång tid.

Du kan få veteranen från Alliance/Veteran of the Horde -titeln för att vinna bara 75 rankade Battlegrounds. Men låt oss vara ärliga, det är inte så prestigefyllda som Warbound/Warbringer.

11.

Den underbara titeln är en annan sprängning från det förflutna. Först introducerade vägen tillbaka under dimma av Pandaria och sedan ändrades under striden om Azeroth, är titeln en belöning för att slutföra Master of Deepwind Gorge Meta-Azievement. Ja, det här är en annan PvP -titel.

Jag är säker på att du redan har lagt märke till nu att några av de sällsynta WOW -titlarna är relaterade till PvP. .

. Vissa av dessa är ganska enkla men det finns en som kräver att du vinner en match i slagmarken med en poäng på 1500 till 0. Du måste i huvudsak kopplas ihop med ett team av kompletta amatörer för att dra av det. . Men om du lyckades få den, bör resten inte ge dig för mycket besvär.

. Khan

Överraskning, överraskning! . Du får den här genom att slutföra Khan Meta-Azievement, som kräver att du gör en hel massa slagplatser. Den här gången måste du köra flera olika BG: er istället för att fokusera på bara en.

. Totalt finns det över 50 olika prestationer som måste slutföras över de fem slaggrunderna för att låsa upp Khan Meta-Azievement och titel.

Naturligtvis kommer detta att ta massor av arbete. Du kommer att tjäna många av dessa prestationer bara genom att spela Battlegrounds regelbundet. Men för några av dem måste du definitivt planera framåt. Ett bra exempel är Cloud Nine, som kräver att du fångar och returnerar nio flaggor i en enda Twin Peaks -strid. .

9. Tränare

sällsynta wow -titlar genom tiderna

. Alla vill vara de allra bästa som ingen någonsin var, men att göra det i World of Warcraft är extremt tidskrävande.

.

Om du tänker att du kan slåss mot några av dina vänner för att påskynda saker, tänker du bättre igen. Det beror på att du kommer att behöva stå i kö genom att hitta strid för att få husdjurstriderna att räkna med prestationen.

Silverfodret är att Deadly Pet Brawler är kontoövergripande så att du inte behöver vinna 1000 Pet-strider på en enda karaktär. Du måste förmodligen fortfarande spendera månader på den här.

8. Malmletare

Rarest Wow -titlar Prospector

Ja, vi har verkligen en annan PvP -titel för dig. Prospektortiteln introducerades i slutet av Legion och tilldelas för att ha slutfört Master of Seething Shore Meta-Azievement. Du vet förmodligen vart detta går.

För att få Master of Seething Shore kommer du att behöva genomföra åtta olika prestationer och de är alla, du gissade det, relaterade till den snygga strandfältet. . Till och med några av prestationerna är identiska, inklusive att behöva vinna en match med att tas med en poäng på 1500 till 0.

En annan prestation har att du samlar in 25k azerit, som faktiskt brukade vara 100k innan Blizzard beslutade att ändra den för att göra titeln enklare. Men ärligt talat, detta är fortfarande ett enormt krångel att få även efter förändringen, varför det finns på den här listan.

7. Partiet herald

Rarest Wow -titlar Shadowlands

Vi har äntligen en annan titel som lades till nyligen. Nämligen nära början av Shadowlands. Du måste låsa upp det eponymt partiet Herald Meta-Affement för att få den här titeln, som innebär att du slutför 10 prestationer relaterade till Ember Court.

Strax utanför fladdermusen behöver du en venthyr -karaktär med tillgång till Ember Court för att till och med försöka den här. Men det är den enkla delen. Att låsa upp partiet Herald är inte särskilt svårt, men det är ganska tidskrävande.

I likhet med många förbundssaker kan du bara göra en begränsad mängd framsteg per vecka medan du slutför aktiviteter för Ember Court. Om det inte räckte har några av uppdragen mer än ett dussin små saker du måste göra för att slutföra dem. Dessa inkluderar bland annat att låsa upp bekvämligheter, låsa upp uppgraderingar, låsa upp gynnar, hjälpa gäster och mer.

6. Tornrangerare

Rarest Wow Titles Tower Ranger

På tal om sällsynta wow -titlar som kommer att äta upp mycket av din tid, nästa upp har vi Tower Ranger. Jag hoppas att du älskar Torghast eftersom du måste spendera mycket tid där inne om du vill få tag på den här titeln.

Du behöver bara genomföra fem prestationer för att låsa upp den här titeln, som inte låter så illa, rätt? . .

Några av kraven för Tower Ranger kommer att sänkas Come Patch 9.2.5, så du kanske vill hålla lite innan du försöker den här. Du kommer fortfarande att behöva få de felfria körningarna på alla vingar i Layer 16, dock.

5. Grand Marshal/High Warlord

. . .

De ursprungliga titlarna togs faktiskt bort för länge sedan men återinfördes senare under Cataclysm. .

Att få den aktuella versionen av endera titeln är enklare nu än den var tillbaka på dagen, men det krävs fortfarande en enorm mängd arbete. .

Till och med några av titlarna som leder fram till dessa, till exempel Field Marshal/Warlord och Marshal/General, är sällsynta än många av de titlar vi pratade om tidigare på denna lista. Jag ville bara inte ge dem separata poster för att undvika upprepning.

4. Hero of the Alliance/Hero of the Horde

Hero of the Alliance/Hero of the Horde

Titlar som Hero of the Alliance och Hero of the Horde är med rätta reserverade för en handfull dedikerade spelare som inte vill ha något annat än att stolt representera sin fraktion. Men för att kunna göra det måste du avsluta en PvP -säsong i topp 0.5% av den nominella slagmarkstegen. Dessutom måste du vinna minst 50 under den säsongen.

I grund och botten måste du göra rankade Battlegrounds ganska mycket dagligen för att till och med ha en chans att få den här. Inte bara det, men du måste göra det konsekvent under en hel säsong.

Hero of the Alliance/Hero of the Horde var ursprungligen en prestation av styrka som introducerades under Cataclysm men har sedan förvandlats till en regelbunden PvP -prestation och titel.

3. Mönstrets vårdnadshavare

Den här är ganska enkel. . Allt du behöver göra är att slå fängelset på mytiska svårigheter. Hej, jag sa bara att det var enkelt. Jag sa inte att det skulle bli enkelt.

Sepulcher för den första är den sista raidet i spelet just nu så att det är en ganska utmaning, än mindre att avsluta det på mytiska svårigheter. Det säger sig självt att du måste vara i en raiding -guild om du vill försöka bli vårdnadshavare för mönstret. Och en mycket bra raiding guild på det.

Om du på något sätt lyckas minska den stora baddien för utvidgningen, får du också Zereth -övervakaren för dina ansträngningar, som för närvarande är den sällsynta berget i spelet.

2.

Rarest World of Warcraft -titlar

Vi kommer nära slutet av vår sällsynta WOW -titlista här. Denna speciella titel har ett mycket lämpligt namn eftersom det är bundet till en dold styrkan i motsats till en regelbunden prestation. Styrkans prestation kräver att du slutar Shadowlands Mythic+ säsong 3 med en mytisk+ betyg i topp 0.1% av din fraktion. Med andra ord måste du vara bland de bästa av de bästa på Mythic+ under säsong 3.

Med tanke på att Shadowlands säsong 3 slutar ganska snart är det säkert att säga att det är omöjligt att få denna prestation om du inte redan har arbetat mot det de senaste månaderna. Och även om du har gjort massor av Mythic+ den här säsongen har du fortfarande bara en mycket liten chans att uppfylla kraven.

Men känn dig inte så illa om du inte kan få den här titeln eftersom det kommer att finnas en annan med liknande krav nästa säsong. Kanske kommer du att ha bättre tur nästa gång.

1. Kosmisk gladiator

Och sist men inte minst har vi naturligtvis den mycket eftertraktade Gladiator-titeln. Dessa fungerar på samma sätt som Mythic+ -titlarna genom att det finns en ny titel varje säsong och du har bara ett begränsat fönster för att få tag på det. Under Shadowlands säsong 3 är titeln Cosmic Gladiator.

Som alltid, att få en Gladiator -titel kräver att du slutar säsongen i topp 0.1% av 3V3 -arenstegen. Du måste också vinna minst 150 matcher under den aktuella säsongen.

Från detta skrivande pågår säsongen fortfarande så ingen har den här titeln ännu. Samma sak gäller den kryptiska hjälten. Jag sätter detta i förväg på nummer ett på listan eftersom det nästan säkert kommer att bli sällsyntare än Mythic+ -titeln. Cosmic Gladiator är definitivt mer eftertraktad, särskilt eftersom den kommer med en fantastisk Soul Eater Mount, men det är betydligt svårare att få.

För mer World of Warcraft, kolla in artiklarna nedan.

 • World of Warcraft skurkar från varje expansion rankad
 • Wow kinematik rankad från värst till bäst
 • Varje vrede av den lich kung fängelse rankade från värsta till bäst
 • Random Dungeon Finder bör vara i klassisk vrede av Lich King

Det här inlägget producerades och syndikerades av Boss Level Gamer.

Författare

Jag är en klassisk jack-of-all-handel författare som älskar att skriva om de flesta ämnen, även om spel alltid har varit min starka kostym. Som sagt, jag kommer definitivt inte att avslå chansen att täcka några saftiga nyheter som involverar superhjältefilmer, Stephen King -romaner eller rymdresor. Eller robotar. Eller rymd-resande superhjältrobotar förklädda som Stephen King. Visa alla inlägg

Skrivet av Jason Moth

Jag är en klassisk jack-of-all-handel författare som älskar att skriva om de flesta ämnen, även om spel alltid har varit min starka kostym. . . Eller rymd-resande superhjältrobotar förklädda som Stephen King.

Titel

För spelarens karaktärer, . Medan en karaktär kan ha tjänat flera titlar, kan bara en visas åt gången – spelare kan välja vilken titel som ska visas, om någon, på fliken Titlar i karaktärinfo -ramen.

. De hjälper vanligtvis till att identifiera antingen fraktionen eller organisationen som varelsen tillhör eller vilken typ av tjänst de kan tillhandahålla.

 • 1 För närvarande erhållna titlar
  • 1.
  • 1.2 utforskning
  • 1.3 spelare kontra spelare
   • 1.3.1 nominella slagfält
   • .3.2 hederssystem
   • 1..3 PvP -säsongstitlar
    • 1.3.3.1 pågående
    • 1…2 Arena -turnering
    • 1.17.
    • 2.1 Pve -titlar
    • .2 Utmaningsläge
    • .
    • .
     • .4.1 säsongspecifik
      • 2.4.1.1 Arena
      • 2.4.1.2 nominella slagmarker
      • 3.1 Retur av PvP -titlar i Cataclysm

      Majoriteten av tillgängliga titlar är i spelet erhålls genom att slutföra prestationer. Nedan listas alla kända titlar, i ordning på kategorin till Associated Achievement, följt av icke-Apprement-relaterade titlar. .

      Uppdrag []

      Titel Kriterier Formatera Introducerade
      N Veteran från det fjärde kriget Det fjärde kriget , Veteran från det fjärde kriget Patch 8.2.5
      N Skräppost [10-60] Jag är skräpmästaren Skräppost Patch 8.2.0
      En Inkvisitor [Drust gör det. Inkvisitor Patch 8.0.
      N [ Prioriterad post ] Patch 7.3.5
      N de troliga .0.3
      N Blodmästare [40] Blodmästare Blodmästare .1.
      N av djungeln [Rumble in the Jungle] Patch 6.1.0
      N [Stormbreaker] Stormbreaker Patch 5.2.
      N flambrytaren [Veteran från den smälta fronten] Patch 4.2.0
      Loremaster [The Loremaster] Loremaster Patch 3.0.
      N sökaren Patch 3.0.

      Utforskning []

      Formatera
      N av djupet [Undersea usurper] av djupet Patch 8.2.
      N Bildemontering [Junkyard Tinkmaster] Patch 8.2.0
      N Demonsklagare [Och vi är alla ute av mana bullar] Demonsklagare .3.
      N [Paragon of Argus] , Lightbringer Patch 7.3.0
      N Fältfotograf [Fältfotograf] Fältfotograf Patch 6.1.0
      reliken jägare [Är en annan mans skatt] reliken jägare Patch 5.0.4
      Utforskaren [Universal Explorer] Utforskaren Patch 3.0.2

      Titel Kriterier Formatera Introducerade
      N , N’zoth .3.
      Erövrare av azeroth , Erövrare av azeroth ..
      N Utmanare Utmanare .0.1
      En , horde slayer Patch 8.0.
      H Alliansen Slayer , Alliansen Slayer Patch 8.0.1
      Malmletare [Master of Sleething Shore] Patch 7.3.5
      N Brandskådare [Brandvägg] .4.0
      [Hjälten av alliansen] , Alliansens hjälte Patch 5.0.
      H Here of the Horde [Hero of the Horde] , ..4
      N Underbar [Master of Deepwind Gorge] Underbar Patch 5..0
      N Khan [Khan] Khan Patch 5.2.
      En Alliansens veteran [Veteran från alliansen] , Alliansens veteran Patch 4..0
      [Warbound Veteran of the Alliance] Krångel .1.0
      [Horde veteran] , Patch 4.1.
      H Warbringare Warbringare .1.0
      N [250000 hederliga dödar] Patch 4.0.3A
      [Arenmästaren] Patch 3.0.2
      Slagmästare [Battlemaster] Slagmästare Patch 3.0.2
      En av alliansen [100000 hederliga dödar] av alliansen Patch 3.0.
      H av horden .0.
      Besegrare [ Erövraren ] Besegrare Patch 2.1.0
      .1.0

      Betygsatta slagmarker []

      Titel Kriterier Formatera
      [Privat] Privat
      spana [ Spana ] spana
      En [Korporal]
      H Grymta
      Sergeant [Sergeant]
      H [Sergeant] Sergeant
      H Äldre sergeant [Senior Sergeant]
      Fanjunkare [Sergeant Major] Fanjunkare
      Första sergeant [Första sergent]
      En [Riddare] Riddare
      H [Stenvakt] Stenvakt
      En [Knight-lieutenant]
      Blodvakt Blodvakt
      En Riddare-kapten [Riddare-kapten]
      [Legionnaire] Legionär
      En Riddare Riddare
      H Centurion
      En Löjtnantchef
      H Mästare [ Mästare ] Mästare
      [Befälhavare]
      H Generallöjtnant [Generallöjtnant] Generallöjtnant
      Marskalk [Marskalk]
      H Allmän [Allmänt] Allmän
      Fältmarsjal
      [Warlord] Krigsherre
      [High Warlord] Högkrigsherre

      Honor System []

      Kriterier Formatera Introducerade
      N Patch 8.0.
      N De prestigefyllda [Honor Level 50] De prestigefyllda Patch 8.0.
      N Den oöverträffade Den oöverträffade ..1
      N [Honor Level 100] den ostoppbara kraften Patch 8.0.
      Bundet av ära [Honor Level 200] , ..
      N taktikern [Honor Level 300] Patch 8.0.1

      .

      • .
      • Säsongspecifika titlar .
      • Arenaturneringstitlar .

      För tidigare säsongsspecifika titlar, se #säsongsspecifik.

      Pågående []
      Titel Introducerade
      Gladiator .5% av Arena -lagen i slutet av föregående säsong Patch 2.1.2
      N .0% av Arena -lagen i slutet av föregående säsong Patch 2.1.2
      N Rival Patch 2.1.2
      N Utmanare Topp 35% av Arena -lagen i slutet av föregående säsong .1.
      Arenaturnering []
      Titel Kriterier
      Topp 1 000 övergripande arenatag i slutet av en arena -turnering ..

      de oskorta [Mythic: N’zoth the Corruptor] Patch 8.3.0
      den eviga Patch 8..0
      N Dazar’Als hjälte , .1.0
      [Mythic: G’Huun] renare Patch 8.0.1
      N Titanslayer [Mythic: Argus the Unmaker] Patch 7.3.
      N den utvalda den utvalda Patch 7.2.0
      N mörkret mörkret Patch 7.2.0
      N graven raider graven raider Patch 7.2.0
      N drömmaren [Mythic: Xavius] Patch 7..3
      N Hämnd [Mythic: Gul’dan] , Hämnd Patch 7..
      [Mythic: Archimonde] , ..0
      Empire’s Twilight , Patch 6.1.
      N Järnbanor Patch 6.1.0
      den vilda hjälten .1.0
      N [Leeeeeeeeeeeeeeeroy. Jenkins ..2
      , .4.0
      , Orgrimmar .4.0
      [Liberator of Orgrimmar] , Orgrimmmars befriare .4.
      N [Heroic: Lei Shen] , Storm’s End Patch 5.2.
      N , Patch 5..4
      N de rädsla [Heroic: Sha of Fear] de rädsla Patch 5..4
      N den lugna mästaren .0.
      Destroyer’s End [Destroyer’s End] , Destroyer’s End .3.0
      N Azeroths frälsare , ..
      N [Heroic: Ragnaros] ..0
      Blackwings Bane [Heroic: Nefarian] , Blackwings Bane .0.
      [Försvarare för en krossad värld] , Försvarare av en krossad värld ..
      ..3A
      av de fyra vindarna [Heroic: Al’akir] av de fyra vindarna .0.3A
      N Bane of the Fallen King , Bane of the Fallen King .3.
      N gryningens ljus [Dawns ljus] gryningens ljus Patch 3.3.0
      kingslayer [Den frysta tronen (10 spelare)] eller [den frysta tronen (25 spelare)] kingslayer Patch 3..0
      N [Letar efter många] patienten Patch 3..0
      Herald of the Titans [Herald of the Titans] , Herald of the Titans Patch 3..
      N Astral Walker [Observerad (25 spelare)] Astral Walker Patch 3.1.0
      Starcaller Starcaller Patch 3.1.0
      Mästare av det frysta avfallet [Champion of the Frozen Wastes] , Patch 3.0.2
      N av natten ..2
      N Twilight Vanquisher Twilight Vanquisher Patch 3..

      Yrken []

      Titel Formatera Introducerade
      N
      Skaffa [nyckeln till Nar’Thalas Academy] och döda Elya Azuremoon
      Rektor
      Patch 7.2.
      N banbrytaren [Ingen sten ovänt] Patch 7.0.3
      N Hantverkare Hantverkare Patch 6.1.0
      N Mästare i vägarna [Master of Pandaren Cooking] , Mästare i vägarna .0.4
      N [Kunskapens säte] , Kunskapssökning .0.4
      N Assisterande professor Assisterande professor Patch 4.0.3A
      N Lektor [Det som kort var ditt är nu mitt] Lektor Patch 4.0.3A
      N Professor [Det hör hemma i ett museum! Professor .0.3A
      N Kock Kock Patch 3..
      N Salt [Uppnådd fiskare] Salt Patch 3.0.2

      Kriterier Formatera Introducerade
      N den uppskattade den uppskattade Patch 8.0.1
      N de beundrade Patch 8.0.
      Timelord [Chromie Homie] Timelord Patch 7.2.
      [Steamwheedle Preservation Society] “Naturvårdare” .0.2
      H av frostwolves [Frostwolf Orcs] av frostwolves Patch 6..2
      Patch 6.0.2
      En Fredsbevarare [Sha’tari -försvar] Fredsbevarare Patch 6.0.
      En Prelat Prelat Patch 6.0.2
      Talon King
      Talondrottning
      [Mantle of the Talon King] Talon King
      Talondrottning
      Patch 6.0.2
      N [Wakener] vikaren Patch 5.0.
      N [The Shado-Master] ..
      N Jordbrukare [Ravarna] Jordbrukare Patch 5..4
      N den älskade den älskade Patch 5.0.4
      N Hämnaren av Hyjal [Avengers of Hyjal] , Hämnaren av Hyjal Patch 4.2.0
      av Ashen -domen Patch 3.3.0
      N den vansinniga .0.
      N Ambassadör Ambassadör ..2
      N ! ] Patch 3..
      N Cenarius vårdnadshavare [Guardian of Cenarius] Cenarius vårdnadshavare .0.2
      N Argentmästaren [Argentmästaren] Patch 3..2
      N [Diplomaten] diplomaten .0.2
      N den upphöjda [40 upphöjda rykte] den upphöjda ..2
      av den krossade solen [Du är så stötande] och [25-30] en storslagen välgörare av den krossade solen Patch 2..0

      Scenarier []

      Formatera
      N [Bevisa dig själv: oändlig skada (våg 30)] Patch 5.4.
      N [Bevisa dig själv: Endless Tank (Wave 30)] .4.
      N [Bevisa dig själv: Endless Healer (Wave 30)] den beprövade helaren ..
      N scenen .0.4

      Kriterier Formatera Introducerade
      N Bråkare [Brawlin ‘och Shot Callin’ (säsong 2)] Patch 5..4
      N pilgrimen Patch 3..0
      Korsfarare Patch 3.1.0
      En av darnassus [Upphöjd mästare i Darnassus] av darnassus Patch 3..0
      En av exodaren av exodaren Patch 3..0
      En av gnomeregan .1.0
      En ironforge ironforge ..0
      av Stormwind ..
      H [Upphöjd mästare för orgrimmar] av orgrimmare Patch 3.1.0
      H av Sen’jin [Upphöjd mästare i Sen’jin] av Sen’jin Patch 3.1.0
      av Silvermoon [Upphöjd mästare i Silvermoon City] av Silvermoon Patch 3..0
      H av åska bluff av åska bluff Patch 3.1.0
      H av underkvinnan [Exalted Champion of the Undercity] .1.
      Bryggmästare Bryggmästare Patch 3.0.2
      N Äldre [Att hedra sina äldste] ..
      H [Flamvaktaren] .0.2
      En [Flamvaktaren] Flamvaktare Patch 3..
      Myr Patch 3.0.
      Beskyddare
      Beskyddare
      Husmor

      Patch 3.0.2
      [ Helgat varde ditt namn ] Patch 3..
      Patch 3.0.
      N .0.2

      Pet Battles []

      Kriterier Introducerade
      N , Minion av förödelse Patch 8.3.
      N den galna kattmannen
      den galna kattdamen
      den galna kattmannen
      ..0
      Tränare Patch 5..0
      Djurtämjare Djurtämjare ..4
      N [World Safari] Patch 5..4

      Titel Formatera Introducerade
      Patch 7..0
      N Patch 7..
      Crashin ‘thrashin’ [Crashin ‘Thrashin’ Commander] Patch 6.2.
      N [Lord of the Reins] , ..2

      Garrisoner []

      Titel
      N [Garrison Architect] Patch 6..
      N Kapten [Master of the Seas] Kapten ..
      N Lord of War
      [Den sista av oss] , Lord of War
      , Krigsdam
      ..0
      N Skogsarbetare Skogsarbetare .1.
      En Commandojack ..0
      H [Choppin ‘ännu fler loggar] .1.0
      En Dödsstalken Patch 6..0
      En [Nemesis: Huojins fall] , .1.
      En , Mördare av kezan Patch 6.1.
      En Orcsayer .1.
      Slayer of Sin’dorei , Slayer of Sin’dorei .1.0
      slaktaren ..
      [Nemesis: Troll Hunter] Patch 6..0
      Draenei Destroyer [Nemesis: Draenei Destroyer] , .1.0
      [Nemesis: Dwarfstalker] dvärgstalken .1.
      H Gnomeban [Nemesis: Gnomebane] Gnomeban Patch 6..
      [Nemesis: Manslayer] Patch 6.1.
      H Kaldorei [Nemesis: Scourge of the Kaldorei] , Kaldorei ..
      Tushuis skräck , ..
      Borgsjägare Patch 6..
      Stallmästare Patch 6..0
      [Warlord of Draenor] , DRAENOR ..0

      Titel Formatera Introducerade
      det väckta [Battle for Azeroth Keystone Conqueror: Säsong fyra] ..

      Patch 8..

      Styrkans feats []

      N .3.
      Berömd slayer av N’zoth , Patch 8.3.0
      Azeroths mästare , Patch 8.2.0
      , Berömd slayer av Azshara ..0
      Berömd erövrare av Dazar’alor , Berömd erövrare av Dazar’alor ..0
      Berömd försvarare av Dazar’alor , ..0
      , Patch 8..
      Rovdjur [Predator] Rovdjur Patch 6..
      N [Scourer of the Eternal Sands] kamelhästaren .1.0

      Klassspecifika titlar []

      , Varje klass får sin egen unika titel för att slutföra sin Order Hall -kampanj samt vissa andra titlar.

      Titel Kriterier Formatera Introducerade
      [45] Den fjärde ryttaren .0.
      N Illidari Standardtitel för nya demonjägare Illidari Patch 7..
      Baneman [45] Jag är Slayer! Baneman .0.3
      N Ark [45] Demi-Guds återkomst ..
      N , Patch 7..3
      N Jaktmästare [45] Försvar av Dalaran Jaktmästare .0.3
      N Båge [45] in i oculus Båge Patch 7..3
      N Stormästare [45] Storm Brew .0.3
      N Höglord [45] Warriors of Light Patch 7.0.3
      [45] Högpräst i Netherlight Patch 7..3
      N Skugga [45] Imposter Skugga Patch 7.0.3
      N Farseer Farseer Patch 7.0.3
      N Nederlär Patch 7..
      N Battlelord [45] Hodirs öde Patch 7..3

      Rekrytera-en-vän []

      Titel Kriterier Introducerade
      N Rekrytera-en-vän i fyra månaders World of Warcraft .2.5

      Tillfälliga titlar []

      Titel Kriterier
      N Kan erhållas genom att använda en gratis t-shirt
      (Obs: Den här titeln varar bara i 5 dagar
      T-shirtentusiasten ..
      H
      Akunda den fina
      Akunda den lugna
      Kan erhållas genom att välja motsvarande titel i [30-60] TRAGANDE
      ( )
      Akunda det modiga

      Akunda den lugna
      Patch 8.0.1
      Inget bra, smutsigt, ruttet, godis stealer! Kan erhållas genom att öppna äventyrarens samhällets byte stash
      (Obs: Den här titeln varar bara i 1 timme)
      , ! ..1
      N Moonkin Festival – kan erhållas genom att slutföra [1-70] Moonkin Monitoring
      (
      , Äventyrsinstruktör Patch 7.2.
      N Kan erhållas genom att köpa [Ivory Talon] från Trinket
      Obs: Den här titeln är endast synlig under effekterna av [elfenben talon]
      , Talons hämnd Patch 7..
      N Secrets of Ragefire – kan erhållas genom att hjälpa Gob Squad
      (
      Patch 5..0
      N Secrets of Ragefire – kan erhållas genom att hjälpa Gob Squad
      Obs: Den här titeln varar bara under scenariot
      Gob Squad Recruit ..0
      N Kan erhållas genom att klicka på liken av Skeer the Bloodseeker i belägringen av orgrimmar
      ()
      Bloodseeker Patch 5.0.4
      N Kan erhållas genom att klicka på liket Rik’kal dissektorn i belägringen av orgrimmar
      (Obs: Den här titeln varar bara i 1 timme
      dissektorn ..4
      N Kan erhållas genom att klicka på Iyyokuks lik
      (Obs: Den här titeln varar bara i 1 timme)
      ..
      Obs: Den här titeln varar bara i 1 timme) gräshoppan Patch 5..4
      N manipulatorn Kan erhållas genom att klicka på liket av Kaz’tik manipulatorn i belägringen av Orgrimmar
      (Obs: Den här titeln varar bara i 1 timme)
      Patch 5.0.
      det förgiftade sinnet Kan erhållas genom att klicka på liket xaril det förgiftade sinnet i belägringen av orgrimmar
      )
      det förgiftade sinnet Patch 5..4
      N främsta Kan erhållas genom att klicka på Korvenens lik i belägringen av Orgrimmar
      (
      främsta Patch 5..4
      N Kan erhållas genom att klicka på Hiseks lik svärmare i belägringen av Orgrimmar
      Obs: Den här titeln varar bara i 1 timme)
      svärmföretaget .0.4
      vindkraften Kan erhållas genom att klicka på liken med kil’ruk vindavvisaren i belägringen av orgrimmar
      ()
      Patch 5..4
      N Kan erhållas genom att klicka på liket Rik’kal dissektorn i belägringen av orgrimmar
      )
      dissektorn Patch 5..4
      Välsignad försvarare av NORDRASSIL Kan erhållas genom att besegra Volcanus för [35] delegation och plundring [gren av NORDRASSIL]
      (
      , Patch 4.2.
      Kan erhållas genom att besegra Maloriak i Blackwing Descent på Heroic Mode
      (Obs: Den här titeln varar bara 30 minuter
      , Slayer av dumma, inkompetenta och nedslående minions Patch 4.0.

      Följande arenatitlar är speciella klassspecifika titlar, tillgängliga Under säsongen var de tjänade.

      Titel Introducerade
      eliten död riddare .1.0
      elitdemonjägaren Tjäna ett arenabetyg på 2400 på en demonjägare ..
      N eliten Druid eliten Druid Patch 8.1.0
      N .1.0
      N Tjäna ett arenabetyg på 2400 på en Mage Patch 8.1.0
      Patch 8..0
      N elitpaladin Tjäna ett arenabetyg på 2400 på en Paladin elitpaladin Patch 8..
      elitprästen elitprästen ..
      N Tjäna ett arenabetyg på 2400 på en skurk .1.0
      Tjäna ett arenabetyg på 2400 på en shaman Patch 8..
      N Tjäna ett arenabetyg på 2400 på en warlock Patch 8.1.0
      N elitkrigare Tjäna ett arenatillstånd på 2400 på en krigare Patch 8.1.

      Pve -titlar []

      . .

      Formatera
      , Legend of Pandaria .. ..
      N [Breaker of the Black Harvest] av den svarta skörden Patch 5.2.0 Patch 6.0.
      Argentförsvarare .2. ..
      Ulduars mästare [Champion of Ulduar] , Patch 3.1. Patch 4.0.
      N [Conqueror of Ulduar] , Erövrare av ulduar Patch 3.1. Patch 4..
      N [ Den odödliga ] ..2 ..
      odödlig [De odödliga] odödlig .0.2 .0.3A
      N A’DAL , A’DAL .4. Patch 3.0.
      Naaru mästare [Champion of the Naaru] , Naaru mästare Patch 2.3.0 Patch 3..

      Utmaningsläge [ ]

      .

      Formatera Introducerade
      Hamnmästare .1. .0.3
      N , grimrail suplexer Patch 6..0 Patch 7..
      N den oändliga den oändliga Patch 6.1. .0.3

      Blackrock Lady
      , Lord of Blackrock
      ,
      ..0 ..
      gruvmästaren gruvmästaren .1. .0.
      N [Challenge Master: Skyreach] , Rukhmar .. Patch 7..3
      N själen bevarare [Challenge Master: Auchindoun] själen bevarare Patch 6..0 Patch 7..
      [Challenge Master: Shadowmoon Burial Grounds] .. ..3
      N .. ..3
      N [Utmaning Conqueror: Bronze] den obekräda .0.4 Patch 6.0.
      N .0. Patch 6.0.
      N [Challenge Master: Scholomance] Patch 5.0. Patch 6.0.
      , .0. ..3
      N [Challenge Master: Scarlet Halls] Flamweaver .. .0.
      N Stormbryggare .. Patch 6..3
      Belägring Belägring ..4 Patch 6..
      [Challenge Master: Scarlet Monastery] Patch 5.. Patch 6.0.
      N Renad försvarare Renad försvarare Patch 5.0. ..
      N [Challenge Master: Mogu’shan Palace] Mogu-skikt ..4 ..
      Jadeskydd [Challenge Master: Temple of the Jade Serpent] .. Patch 6..

      Titel Formatera Avbruten
      Spear of Vol’jin , .. .0.
      En , Svärd av wrynn Patch 6.. Patch 8.0.1

      .

      Kriterier Formatera Introducerade
      H Sydshore slayer , Patch 6.0.
      En [Victory in Hillsbrad] , ..

      Säsongspecifik []

      Kriterier
      N Demonisk gladiator Demonisk gladiator .3.5
      N Dominerande gladiator ..
      Hård gladiator [Fierce Gladiator: Legion säsong 5] Hård gladiator Patch 7..0
      N Våldsam gladiator ..5
      Grym gladiator Grym gladiator ..5
      Patch 7..
      N Vinkande gladiator ..
      [Warmongering Gladiator: Warlords säsong 3] Varma gladiator Patch 6..0
      N Vilda gladiator [Wild Gladiator: Warlords säsong 2] Vilda gladiator .2.0
      .0.
      Patch 5.4.0
      N Grievous Gladiator Patch 5.4.
      N Tyrannisk gladiator [Tyrannisk gladiator] Patch 5.4.
      N [Malevolent Gladiator] Ondskapsfull gladiator .2.
      Kataklysmisk gladiator [Cataclysmic Gladiator] Patch 5.0.4
      N Hänsynslös gladiator Hänsynslös gladiator Patch 4..0
      N Ond gladiator [Ond Gladiator] Patch 4..0
      Gladiator Patch 4..
      Obeveklig gladiator [Obeveklig gladiator] Obeveklig gladiator .2.0
      N [Rasande gladiator] Rasande gladiator Patch 3.1.1
      N Dödlig gladiator Dödlig gladiator .1.
      N Brutalt gladiator Patch 3..
      N Hämndgladtiator Patch 2..
      N Nådelös gladiator [Nådlös gladiator] Patch 2.3.0
      Kriterier
      Alliansens vårdnadshavare Avslutar en Warlords eller Legion PvP -säsong i topp 3% av den nominella slagmarkstegen , Alliansens vårdnadshavare
      H Hordens vårdnadshavare Avslutar en Warlords eller Legion PvP -säsong i topp 3% av den nominella slagmarkstegen ,
      En Alliansens försvarare , Alliansens försvarare
      Hordens försvarare ,
      En Alliansens soldat ,
      H Avslutar en Warlords eller Legion PvP -säsong i de bästa 35% av den nominella slagmarkstegen ,

      Världshändelse [ ]

      Kriterier Introducerade
      av Iron Vanguard .. ..
      En [Hordebreaker] .3. Patch 5.4.0
      H [Darkspear Revolutionary] Darkspear revolutionär .. .4.0
      [Scarab Lord] Scarabherre .0. .0.

      Yrken []

      Titel
      .. ..1

      Dessa uppdrag krävde att en RAID -grupp var den första som slutförde raidet på sin server och är därför väsentligen otillgängliga, såvida inte Blizzard öppnar nya Realms.

      Kriterier Formatera
      N ! , Naxxramas .0.2
      [Realm först! , Dödens bortgång Patch 3..0
      Grandkorsfarare [Realm först! Patch 3..0
      [Realm först! Obsidian slayer] .0.2
      N [Realm först! Celestial Defender] Patch 3..
      ! Magic Seeker ..2

      Titel
      N Krigsförbänk , ..
      Het Hot Hot Streak den felfria segern Patch 3..2 ..

      … .0.. Alla hederssystemtitlar visas i formatet: titeln .

      Rang Allians Gynn
      Tabard
      [Korporal] Grunt (arv)
      3 dölja; 10% rabatt från Faction NPCS
      4 Sällsynt
      [Första sergent]
      Stone Guard (Legacy) .
      [Blodskydd]
      bröst och benpansar
      9 [Riddare-mästare] Centurion (arv)
      10 [Löjtnant Commander] Sällsynt
      Episk montera
      12 handskar, leggings och stövlar
      Episk
      14 [High Warlord] Episk

      Blizzard har angett att i , .

      I Cataclysm planerar vi att göra de gamla PVP -titlarna tillgängliga baserat på din prestanda i vårt kommande rankade Battleground -system, liknande de aktuella arenatitlarna som är baserade på dina prestationer på arenorna. . .

      . ] Jag kommer att klargöra mitt ursprungliga inlägg, eftersom jag inte tror att det har beslutats ännu om de kommer att köpas med Arena -poäng eller hederspoäng, eller om en specifik Battleground -betyg är det enda kravet att låsa upp dem. .

      . ] Vi känner att de kommer att passa bra med det nya nominella Battleground -systemet. Titlarna tjänades tidigare genom en mycket besvärlig upplevelse som inte nödvändigtvis mätte en spelares PvP -skicklighet. Med ett nytt system för att mäta prestanda i Battlegrounds, känner vi att det passar bra att tilldela hederstiteln till dem som utmärker sig. . Det kommer att bli ganska svårt att få hög krigsherre eller storslagen marskalk; Och inte för att det kommer att kräva att någon spelar i Battlegrounds mer än alla andra på deras rike varje vecka, utan för att det kommer att kräva ett mycket imponerande vinst/förlustkvot.

      Den nuvarande planen är fortfarande för rankade Battlegrounds för att bevilja arenapoäng, även om vissa belöningar kommer att kräva ett visst betyg från detta system precis som med det nuvarande arenasystemet.

      Anteckningar och trivia []

      • . .
      • Även om det finns en prestationshjälte från Shattrath för att få upphöjd status med Aldor och Scryers, finns det ingen associerad titel.
      • .0..
      • !.
      • Innan patch 2..
      • . Betatest av nya utvidgningar väljer ofta humoristiska titlar som “The Camel-Hoarder” som standardalternativet.

      1. . . Arkiverades från originalet 2008-09-06. .

      World of Warcraft Community Site Old PvP rankas