De bästa mobila co-op-spelen 2023 | Pocket Tactics, 5 bästa co-op-spel för Android och iOS (september 2023)

5 bästa co-op-spel för Android och iOS (september 2023)

Denna serie har funnits nästan så länge som smartphones själva, och det är fortfarande ett utmärkt sätt att spendera några timmar. Ja, ord med Friends 2 är som det andra klassiska brädspelet, men det finns också den läckra undertexten till Who-Spells-vad-när.

Hitta de roligaste två spelarens titlar med vår lista över de bästa mobila co-op-spelen

En silhuett mot en gul bakgrund

Publicerad: 17 juli 2023

Oavsett om du letar efter strategi, däckbyggnad eller bara ett roligt litet indie -spel, Bästa mobila co-op-spel .

De öppnar också mycket fler möjligheter: kanske vill du inte sitta inuti och spela spel? Med mobil kunde du och din vän spela på ett kafé, en bar, i parken eller var som helst! Det är glädjen med mobil. Vår guide för de bästa mobila co-op-spelen är full av de roliga små upplevelserna för dig och en vän att njuta av.

Här är .

Raid: Shadow Legends

. . .

Genshin påverkan

Medan Genshin Impact gör en utmärkt soloupplevelse, tack vare dess andedräkt av den vilda inspirerade öppna världen, är den byggd för co-op-upplevelsen. . .

Ett livligt Santorini -styrelse

Santorini

Problemet med många dedikerade två-spelare-spel är att de ibland bara kan underhålla dig så länge; Mot samma person betyder ständigt att du slutar lära dig sin lekstil, och istället för spända, utdragna affärer kan det vara lätt att förutsäga vem som kommer att vinna. , En utmärkt hamn i ett brädspel med samma namn, sido-steg de flesta av dessa problem genom att inte bara erbjuda ett taktiskt engagerande basspel, utan också nästan oändlig replaybarhet i form av krafter.

Ditt mål i spelet är att försöka bygga ett torn till sin tredje nivå och placera en av dina två bonde på det, men din motståndare gör detsamma. Varje bonde måste flytta och bygga varje tur, och tre våningar kan tas av en motståndare och förneka dig ditt vinnande drag. . Vill ha fler bordsspel? Se vår guide för de bästa digitala brädspel på mobil.

Ett Fort Sumter -spelbräde

Playdeks Fort Sumter: Secession Crisis hanterar början av det amerikanska inbördeskriget i en snabb, 15-minuters korthand mellan två spelare. Ditt jobb är att positionera dig själv för det mest politiska inflytandet, när du förbereder dig för krigets oundvikliga utbrott. . ? Se vår lista över de bästa mobila krigsspel.

Några av korten från Morels

Den fysiska versionen av Morels är ett mycket avslappnat men roligt kortspel för två personer. Det enda nackdelen är att det tar upp en hel del rum, men tack vare Mossbark Games utmärkta digitala anpassning är det inte längre ett problem.

Alla de bästa egenskaperna hos moreller har överlevt den mobila porten. Det är särskilt bra för par, att vara väldigt avslappnad, men också välmående och lätt att spela. Du behöver inte komma ihåg något för komplicerat, och det är en utmärkt tidsvätare om du reser tillsammans eller bara letar efter en snabb och enkel underhållning hemma.

Uniwar Game Board

Uniwar

Detta ambitiösa turbaserade strategispel bär stolt sina påverkan på ärmen. Uniwar har den erövra spänningen i förskottskrig, liksom den kreativa asymmetri för olika spelartävlingar: de köttiga terraner, kitinösa insektoider och de metalliska robotarna. Förmågan och interaktioner mellan dessa enheter är ganska livliga och varierade och går gränsen mellan intressant och obalanserad. Hitta fler taktiska triumfer på vår lista över de bästa mobila strategispelen!

YouTube -miniatyrbild

Denna serie har funnits nästan så länge som smartphones själva, och det är fortfarande ett utmärkt sätt att spendera några timmar. Ja, ord med Friends 2 är som det andra klassiska brädspelet, men det finns också den läckra undertexten till Who-Spells-vad-när.

Det fungerar bara på flera nivåer, ur ett rent spelperspektiv, men också när det gäller den sociala utbetalningen och anslutningen. På spelfronten är det värt att notera att avancerat spel innebär så mycket mer än att bara göra det mest imponerande enda ordet på en given tur. Det betyder också att tänka på positionering, bokstäver och stimulering. Se vår lista över de bästa mobila pusselspelen för mer hjärnstörande action.

Ett Burgle Bros -spelbräde

.

Co-op-spel är fantastiska, men till och med storheterna tenderar att vara bäst spelade solo, eller med maxspelarnas räkning. Burgle Bros är dock unikt genom att det lyser i co-op. Med bara två spelare är fogen höljet dubbelt så snabbt, men gömningen är också mycket svårare. Spelare utforskar varje vånings plattor tills de upptäcker säkra, knäcker kombinationen, hämtar bytet och går vidare till nästa nivå.

Patrullering av vakter och larm gör saker svåra, och om någon spelare har slut på stealth -poäng riskerar de att fångas och skickas till slammaren. Några av spelets mer avancerade taktik och interaktioner kommer egentligen bara till sin egen med en dynamisk duo, vilket gör det till ett perfekt spel för två.

Ett Onitama -spelbräde

Onitama

Det låter roligt, men Onitama handlar främst om att inte förlora. Vad detta betyder i praktiken är att tänka många steg i förväg, fundera över varje rörelse, något som är förvånansvärt svårt. Onitama är ett tvåspelare abstrakt spel som spelas på ett tvådimensionellt fyrkantigt rutnät, ungefär som schack.

Spelare vinner genom att antingen fånga sin motståndares kungstycke, eller genom att flytta sin egen respektive kung till den andra spelarens startutrymme. Vridningen är hur rörelsemönstren fungerar, eftersom de dikteras av kort som bara kan användas en gång, men ändå så småningom blir spelbara för din motståndare. Appen är gratis och lika välpolerad som någon av Asmodees utgåvor.

Ett Neuroshima Hex Game Board

Neuroshima Hex

Den här har asymmetriska fraktioner som försöker styra ett bräde genom att välja två av tre plattor varje tur. Den post-apokalyptiska miljön och vilda divergerande spelstilar i fraktioner gör det till ett ovanligt färgstarkt strategispel, men dessa blomstrar av variation gör ingenting för att förringa spelets balans. Basspelet innehåller bara fyra lopp, men det är bara mycket att börja med och resten är tillgängliga som betald DLC.

Detta spel kan vara pintstorlek i jämförelse med några av dess juggernaut-grannar på denna lista, men vad det saknar i spelarens räkning eller tidsåtagande, det kompenserar för charm och kristallklart, knivskarp strategi. Patchwork är ett perfekt informationsspel med variabel uppsättning för två: Spelare arbetar för att fylla sina tomma brädor genom att lägga till lappar till dem, med det ultimata målet att fylla hela strängen och samla så många värdefulla knappar på vägen som möjligt.

. .

Kungariket två kronor

Vi älskar Kingdom Two Crowns, en kärlek som vi uttrycker långt i vårt kungarike Two Crowns Review. Det är ett smart mikrostrategispel om att reglera ett kungarike, genom att dela ut guld och korsa sin längd på en ädla sten. Men det har också utmärkt co-op split-screen, och med två härskare blir utmaningen att bekämpa de giriga monster som attackerar varje natt, och att bygga din infrastruktur, blir mycket lättare.

Badland

. När du är klar med dem kan du till och med bygga din egen att spela i, med spelets nivåredigerare.

Crossy Road

Alla kommer ihåg den mobila klassikern, Crossy Road, men visste du att den har lokal split-screen multiplayer? Du kan tävla mot vänner och familj, tävla om dina kycklingar för att korsa vägen, samtidigt som du försöker undvika de slumpmässiga hinder som är ströda i din väg.

Uno

Det klassiska kortspelet firar för närvarande 50 -årsjubileum! Uno Mobile innehåller ett 2v2 -läge som gör att du kan samarbeta med en vän för att ta ner dina motståndare. Förutom 2V2-läget kan du tävla i realtidsmatcher, prova olika spellägen och tävla i turneringar för att hålla konkurrensandan igång.

Monopol

Monopol är det klassiska fastighetsbrädets spel som krymper ner för att passa på din mobila enhet. För att vinna måste du köpa, sälja och bygga hus strategiskt för att bli en framgångsrik hyresvärd med fler rikedomar än de andra spelarna.

Vi måste vara ärliga mot dig, monopol är inte för svag hjärta. Om du väljer att leka med en konkurrenskraftig vän eller familjemedlem kan de försöka kasta din enhet, eftersom det inte finns ett bräde de kan vända. Du har blivit varnad.

Och det är alla spelen vi har! Om du vill ha några rekommendationer för andra spel att spela med vänner, kan vår bästa lista över mobila multiplayer -spel vara för dig. Det är också värt att kolla in vår lista över de bästa mobila skyttarna och de bästa mobila MMORPG: erna.

Mer från ficktaktik

Pocket Tactics Din go-to-destination för alla saker Mobile, Nintendo Switch och Roblox. Tillhandahålla guider för de största och bästa iOS- och Android -spelen, recensioner av alla de senaste titlarna och nyheter för att hålla dig uppdaterad. Varför gå någon annanstans?

Bästa co-op mobilspel för Android och iOS

Mobilspel är inte bara för att gå på egen hand längre. Numera låter många spel dig samarbeta med vänner och ha massor av kul tillsammans, direkt från din telefon! Så om du älskar att spela spel och samarbeta med kompisar har vi en godbit åt dig. Här är vår lista över de fem bästa co-op mobilspel som du kan spela med vänner, för både Android- och iOS-spelare. ? Låt oss börja!

. Rocket League Sideswipe

. . Spelet har laddats ner över 10 miljoner gånger i Play Store och har fått 4.1 stjärnor av 5 stjärnor.

I Rocket League Sideswipe kontrollerar spelare Supervehicles utrustade med ökar och hoppar för att göra mål på en fotbollsplan. Den som gör de flesta målen i den tid som givits kommer att vinna omgången. Spelet kan spelas i enspelar- och multiplayer-lägen. Spelare kan bjuda in sina vänner att bilda ett lag för att kollidera med sina motståndare. Spelet är väldigt enkelt och liknar sin PC -version, men med 2D -grafik och svepkontroller är andra saker liknande, och du blir inte förvirrad över någonting.

Den har också olika spellägen, till exempel casual matcher, rankade matcher och turneringar. Spelare kan anpassa sina fordon för att öka sin statistik. Det finns olika fordon tillgängliga i spelet, som du kan låsa upp genom att slutföra mål eller köpa med valuta i spelet. . Alla dessa gör det till ett av de bästa co-op mobilspel som finns tillgängliga för både Android och iOS 2023.

.

Nästa på vår lista över de bästa co-op mobilspel är det populära Pokemon-spelet. Alla kommer ihåg Pokémon -tecknade filmerna med de söta varelserna som vi alla ville fånga. Niantic, som förvandlade denna dröm till verklighet, släppte “Pokémon Go!”, Ett Augmented Reality (AR) -spel med Pokémon Company och Nintendo. Detta spel blev snabbt en global sensation. Emellertid ledde dess popularitet till vissa frågor, som olyckor, och några få platser förbjöd till och med det på grund av beroendesproblem.

I “Pokémon Go!”, Spelare strövar om den verkliga världen med sina smartphones för att fånga virtuella Pokémon. Med hjälp av telefonens GPS och kamera hittar spelare Pokémon på platser som parker, nära floder och till och med uppe på himlen. För att fånga en måste du först slåss mot den eller använda föremål för att försvaga det. När du är klar, kasta en Pokéball. Om du lyckas är Pokémon din!

Spelet lyser dock verkligen i sitt co-op-läge. Att samarbeta med vänner gör uppdrag och strider mot gymledare mer spännande. Plus att spela tillsammans hjälper dig att utvecklas snabbare. Med över 100 miljoner nedladdningar förblir spelet en favorit för många.

3. Bland oss

Bland oss ​​är ett multiplayer -strategispel utformat av Innersloth. Ursprungligen designad för datorn, dess stigande popularitet ledde till att versioner släpptes för både Android och iOS. Det är ett engagerande spel att njuta av med vänner och familj, och det framgår av de häpnadsväckande 500 miljoner nedladdningar som det har samlat i Google Play Store, tillsammans med en mängd positiva recensioner.

I bland oss ​​kommer spelare in i ett rum som rymmer 4–10 användare och klassificeras sedan i två roller: besättningar eller impostorer. Besättningar stressar för att slutföra uppgifter på kartan, medan impostorer är på uppdrag att sabotera och eliminera dem. Segern går till sidan som uppfyller sina mål först.

Strategi och lagarbete är kärnan i spelet; Samarbetet ökar dina chanser att vinna. Varje omgång startar med en diskussionsfas, vilket gör att spelare kan prata och härleda impostors identiteter. Efter diskussioner finns det en röstningssession där spelare bestämmer vem de ska mata ut. Om den utslagna spelaren visar sig vara en impostor, firar besättningar en vinst. Men om en oskyldig besättningskamrat röstas ut går segern till impostorerna.

2.

På nummer 3 är vår lista över de 5 bästa co-op-spelen på Mobile Sky: Children of the Light, utvecklad av ThatGameCompany. Spelet har laddats ner över 10 miljoner gånger i Google Play Store och har fått ett betyg på 4.7 av 5 stjärnor. Det är en MMORPG -uppsättning i en mystisk värld där du måste slutföra historien genom att spela spelet med en följeslagare.

På himmel: barn av ljuset tar spelarna rollen som ett barn av ljuset som har valts att återställa fallna stjärnor till sina konstellationer. Utforska den hjärtskärande historien med fascinerande bilder när du spelar detta mästerverk. Historien är uppdelad i olika kapitel, som du måste slutföra.

Spelet har berömts för sina estetiska bilder och interaktiva spel. Njut av multiplayer -upplevelsen som aldrig tidigare genom att utforska de stora länderna och lösa mysterier tillsammans. Du kan också få vänner i spelet när du slutför pussel och utmaningar. Vi rekommenderar att du provar den här om du gillar äventyrliga spel.

1. Genshin påverkan

Genshin Impact sticker ut som ett av de bästa co-op-spelen för Android och iOS. Det är mer än bara ett regelbundet spelrollspel; Det erbjuder en expansiv öppen värld fylld med en mångfaldig roll av karaktärer. .

Beläget i det stora området för Teyvat, antar spelare rollen som resenären, på en strävan att hitta sin förlorade tvilling. . Fördjupade djupare i Teyvats mysterier, bindningar smids av dessa nyfundna allierade.

. För dem som vill snabbt spåra sina framsteg i huvudhistorien kan samarbeta med en vän vara både strategiska och roliga. Så det är lätt att säga varför det är vårt bästa val för de bästa co-op mobilspelen 2023.

Så vilket mobilt co-op-spel är din favorit? Dela i kommentaravsnittet nedan!

15 bästa lokala multiplayer -spel för Android

Bästa lokala multiplayer -spel för Android

Att spela multiplayer -spel är en bra tid. Du får dela med dig i spänningen, utmana dina vänner och ha kul tillsammans. Socialt spel är relativt enkelt på Android. . Den första är över Wi-Fi eller Bluetooth, och den andra är helt offline. Den ena kräver två enheter anslutna tillsammans, och den andra låter dig spela på en enda enhet.

Här är en lista över de bästa lokala multiplayer -spelen för Android som du kan spela med dina kompisar bredvid dig.

Vi vill också nämna ett hederligt omnämnande till Jackbox Party Pack -serien (Google Play). Det är väldigt dyrt, särskilt med sju spel i franchisen. Men det fungerar bra som ett festspel. Naturligtvis kan du göra klassikerna som AI Factory Limited Games (Google Play), som inkluderar schack, checkers och flera andra klassiska kort- och brädspel.

De bästa lokala multiplayer -spelen för Android

  1. 2 spelarspel
  2. Slaget vid polytopia
  3. Bombkv
  4. Crossy Road
  5. Hjältar i flatlandia

2 spelarspel

Pris: Gratis / $ 1.99

2 Spelarspel är ett enkelt lokalt multiplayer -spel. Den har flera spel i arkadstil där två vänner kan hertig. Spellistan innehåller ping pong, airhockey, tic tac tå och flera andra. Det är inte det mest fantastiska två-spelarspelet, men det är stabilt, snabbt och det ger dig något att göra. ..

AI Factory Limited

Pris: .99 (vardera)

Schackfri AI Factory Limited Screenshot

AI Factory Limited är en utvecklare på Google Play. De har en mängd lokala multiplayer -spel, och de är spel du borde känna till. . Det här är några av de bättre alternativen i detta utrymme. De är alla valfritt premiumspel, så det finns inga prenumerationer. Grafiken och mekaniken är vad du kan förvänta dig. Det lokala multiplayer -alternativet fungerar också över de flesta av spelen.

Pris: .

Bland oss ​​var en av de flyktiga virala hits från 2020. Det är ett ganska underhållande spel. . Ett par av fartygets besättning är dock imposters. Ett par spelare försöker döda alla på fartyget medan resten av spelarna räknar ut vem det kan vara. Det finns några underhållande spelmekaniker, och det är till och med kul att titta på Twitch. Det är tillgängligt online eller över lokala WiFi -anslutningar (ingen extern internetanslutning krävs) om du är i en grupp hemma.

Badland

Pris: Gratis / upp till $ 3.

Badland är ett klassiskt plattformsspel. Det är också en av få med lokalt stöd för multiplayer. . Spelet har också rolig grafik, en nivåredigerare, full controller -stöd, molnbesparing och stöd för Android TV. Det gör detta till ett av de fantastiska lokala multiplayer -spelen oavsett enhet. . Det kommer upp där i åldern lite. Men utvecklarna håller den uppdaterad för nu.

.49

Striden för polytopia är ett turnbaserat strategispel. . Det spelar som de flesta liknande strategispel. Du utvidgar din domän, använder dina resurser för att övermanna och fortsätta att vinna. Spelet har en hel del spellägen, inklusive online och lokal multiplayer. Det spelar till och med offline om du vill spela i enspelarläge. Spelet går till och med bra på de flesta moderna Android -telefoner tack vare sin låga polygrafik. Det är också ett av de få strategispelen med ett lokalt multiplayer -element.

Bombkv

Pris:

Bombsquad är en rekommendation av flera spelare från en av våra läsare. Det är ett feststil med ett gäng explosioner och trasdockfysik. Spelet möjliggör upp till åtta deltagare på en gång. De försöker alla bomba varandra för att hävda överhöghet. . . Det finns reklam, men annars är det helt gratis.

Crossy Road

Pris: Gratis att spela

. Det är som den här generationens Frogger. . Spelet har Support Support, Android TV -support och lokalt stöd för multiplayer. Varje spelare behöver sin egen enhet. Därifrån, anslut bara till ett lokalt WiFi -nätverk. Det finns en anledning till att den här är så populär. Den enda nackdelen är freemium -delen. .

Hjältar i flatlandia

Pris: $ 1.99

. Det är tur baserat så alla får en tur. Dessutom har spelet 30 olika enheter, åtta spelbara hjältar, en anständigt smart AI och mer. Det finns ett enda spelarläge där du kan spela spelet. Ett annat alternativ är varmstolens multiplayer där du skickar din telefon till din vän när du duellerar dem. Detta är ett av de spel som förmodligen borde vara lite mer populära än det är. Det går för $ 1.99 utan inköp i appen eller annonser.

Minecraft

Pris: $ 6.99 med inköp i appen

. . Du läcker in i en värld och gör alla slags saker där. Den har enspelare och multiplayer -alternativ. . . Detta har också plattformsstöd med Windows och Xbox-versioner av spelet. . .

Riptide GP: Renegade

$ 2.99

Riptide GP: Renegade är det bästa lokala multiplayer -spelet för tävlingsfans. Den här har våglöpare racing. Spelet har ett ganska djupt karriärläge, online multiplayer och split-screen multiplayer support. Split-screen multiplayer tillåter upp till fyra spelare att spela på samma enhet. Du behöver dock fyra styrenheter för att det ska fungera. Annat än så är detta spel en hemmalopp. Grafiken och mekaniken är fantastisk, och det är inte heller ett spel med gratis att spela. . Asfalt 8: Airborne har också lokal multiplayer om du vill prova det racingspelet också.

Läs mer:

Robotek

Pris: .99

. Du och en motståndare torg för att se vem som kan slå den andra. Det finns uppdrag, online multiplayer och lokal multiplayer också. . Den lokala multiplayer -aspekten är i princip det, och det kan vara en bra tid. Det är tillräckligt långsamt att strategin betyder mer än någonting, så det är en ganska avkopplande upplevelse totalt sett.

Havstrid 2

Pris: Gratis att spela

Sea Battle 2 är i princip en klon av det klassiska spelets slagskepp. Således vet de flesta hur spelet fungerar. . Alternativen inkluderar anslutning över Bluetooth eller en pass-och-spelstil. Några andra spellägen inkluderar enspelare och online-multiplayer-lägen. Spelet innehåller också en chatt i spelet, flera enspelares svårigheter och ytterligare speltyper. Det är ett freemium -spel och det är inte optimalt. Men det är annars ett mycket kompetent spel. Fleet Battle är ett annat spel med slagskip med lokal multiplayer över både Bluetooth och WiFi. .

Krosshit

Pris: Gratis / $ 1.99