Black Knight (2023) – Mydramalist, Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) – Mydramalist

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017)

Föreställningarna var fantastiska. Tror jag att de kommer att komma ihåg länge? Nej, eftersom karaktärerna inte var exakt så komplexa och välskrivna. Som sagt, skådespelarna gjorde ett fenomenalt jobb med att leverera föreställningar som gjorde att karaktärerna verkade verkliga och sammanhängande, även om skrivandet var ganska opriktigt. .

Black Knight (2023)

. . . . (Källa: CK Warrior på Mydramalist) ~ ~ Anpassad från webbtonen “Black Knight” (택배 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 택배 택배 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 기사 이윤균 이윤균 이윤균 이윤균 이윤균 이윤균 이윤균 이윤균 이윤균).

 • 택배 택배
 • Taegbaegisa, kurir, leverans riddare, leveransförare
 • Cho ui seok
 • Genrer:
 • Skicklig kämpe, hittad familj, stark manlig bly, social orättvisa, diskriminering, dystopi, post apokalyptisk, konkurrens, klasskonflikt, lastbilsförare manlig ledning (rösta eller tillägg taggar)
 • Land:
 • Typ: Drama
 • Sänds:
 • Sänds på:
 • Netflix
 • .
 • Göra: 8.2 (poäng av 9 933 användare)
 • 15+ – tonåringar 15 eller äldre
 • Tittare:

Song Seung Heon i Black Knight Korean Drama (2023)

Kang Yoo Seok i Black Knight Korean Drama (2023)

Black Knight (2023) Foto

Black Knight (2023) Foto

Black Knight (2023) Foto

63 Människor tyckte att denna recension var till hjälp
6 avsnitt sett

.

Det finns exakt inget innovativt med den här showen. Typisk överdrift av de orättvisa sociala strukturerna som för närvarande finns i världen, typisk skurk med själviska motivationer, typisk hjälte med personlig berättelse. .

. .

Jag kanske är i minoritet här, men det störde mig ärligt inte alls. . För mig är processen att fylla luckorna med mina egna idéer faktiskt en del av underhållningen. .

Föreställningarna var fantastiska. ? . . Brödraskapet mellan 5-8 och SA WOL var både underhållande och låg nyckelhjärtvärmande – allt tack vare bra på skärmkemi mellan Kim Woo Bin och Kang Yoo Seok.

Att vara ett fan av Song Seung Heon, det var ganska nedslående hur lite skådespel som denna man hade att göra. Förmodligen en av de svagaste aspekterna av showföreställningarna klokt, och det är allt på karaktärens skrivande och inte skådespelaren själv. Eftersom karaktären var ganska tråkig, tror jag ärligt talat inte att någon kunde få honom att sticka ut mer.

Att regissera klokt, alla bör se på detta drama som ett bra exempel på hur man slutar avsnitt – det var sanna klippor som gjorde dig nyfiken! Jag kunde ärligt talat inte sluta titta. Binge tittade på alla 6 avsnitten med Just Pee Breaks.

. . Tyvärr var den slutliga konfrontationen en svik. Det slutade innan jag till och med kunde registrera vad som händer och jag satt kvar med tanken: det är det? .

När det gäller produktionen – jag älskade setdesignen. ? De över de bästa komplexa designen. . .

. Ja, i sammanhang är det meningsfullt, men du måste fortfarande tänka på din publik och inte bara realismen i situationen. . . . .

. Pistolsåren var bra, men det dåligt animerade CGI -blodet under knytnäve var bara komiska.

. .

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017)

. Historien sträcker sig över två hundra år. Moon Soo Ho är en affärsman med ett rent hjärta, men han visar aldrig sina riktiga färger för någon utom Jung Hae Ra, en resebyrå som aldrig har rest utomlands. . De möter varandra efter att de växer upp och kärleken närmar sig dem som om det var ödet. Kommer deras kärlek att överleva trots alla de vaklande händelserna? (Källa: Viki) Redigera översättning

 • Också känd som:
 • Manusförfattare:
 • Han Sang Woo
 • Taggar:
 • 6 december 2017 – 8 februari 2018
 • Sänds på:
 • . 5 min.
 • 7.1 (poäng av 5 153 användare)
 • Rankad: #7852
 • Popularitet: #1004
 • 15+ – tonåringar 15 eller äldre
 • 14,002
 • Favoriter:

Var man kan titta på Black Knight: Mannen som vaktar mig

Viki

Netflix

Kocowa

Cast & credits

Kim Rae vann i Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Shin Sae Kyeong i Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Seo Ji Hye i Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Jang Mi Hee i Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Kim Hyun Joon i Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Hwang Jung Min i Black Knight: The Man Who Guards Me Korean Drama (2017)

Lee Sook Hee [Hae Ra’s moster]

Foton

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Foto

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Foto

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Foto

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Foto

Black Knight: The Man Who Guards Me (2017) Foto

Recensioner

45 Människor tyckte att denna recension var till hjälp
av 20 avsnitt sett
Denna översyn kan innehålla spoilers

Alla kan inte sluta bashing på drama. Killar, gör dina egna råd och tittar på drama, sedan om du inte gillar det, släpp det. Men be inte folk att inte titta på det.

För mig var dramaet bra. Ett avancerat reinkarnations koncept. (Liknar Goblin)


-svartsjuka,
– minnen,
-hårda livsförhållanden,
– ?
– Resor, tidsresor,
-äventyr
– Arbets liv, Work’s Motivation..

Dramaet är så rikt ! Hur kan du hata det så mycket. Ja, jag håller med, dramaet förtjänar inte en 8/10 men åtminstone en 7/10. Det är inte ärligt att ge det 1/10 eller 3.
Showen började starkt ! Men var äntligen långsam, ibland komplicerad. Karaktärerna var bra gjort ! Shin se Kyung förbättrar mycket, hennes kemisty med Kim Rae Won var inte ett skämt.

Slutet var ganska intressant, han valde att leva för alltid för att hålla henne med honom. Jag älskade verkligen slutet.
Som Goblin handlade dramaet om kärlek genom tiden, och OST var ganska bra !

Black Knight Review – Föreställ dig att din Ocado -förare är Mad Max och du är inte långt borta

!

Stuart Jeffries

Fre 12 maj 2023 11.00 CEST Senast modifierad den 15 maj 2023 03.

För de dåliga nyheterna. . Överlevde Kim Jong-un och dina favoritk-pophjältar? Vi har ingen information just nu.

Luften är så giftig att människor bär syremasker utomhus, till och med tidigare följare av Piers Corbyn. Vår hjälte, en kurir som heter 5-8 (spelad av ex-runway-modellen Kim Woo-bin) levererar syre och mat till de överlevande som hålas upp i dystra betongnybyggnader, som är konstruerade på en rutnät som liknar Milton Keynes-minus charmen och rondell. För att få signaturer för paket måste 5-8 gå igenom avgiftande luftlås vid varje egenskap, vilket visar ett engagemang som är oöverträffat av DPD eller Amazon Prime enligt min erfarenhet.

Black Knight kanske låter som den senaste spin-off från Marvel Comic Universes Wakanda-underfranchise, men är i själva verket anpassad från en koreansk webtoon om ett motintuitivt dystopi där, effektivt, Parcelforces futuristiska homologer är sexiga, heroiska och lämnar aldrig ditt paket i soptunnan.

Till skillnad från, säger hjälten från Ken Loachs film 2019 som indikerar exploaterande anställningsmetoder för kurir, lämnar 5-8 inte anteckningar och säger: ”Tyvärr saknade vi dig.” Varför? . Verkligen i detta post-apokalyptiska hellscape måste de levande avundas de döda.

Men det finns goda nyheter. . . Hur lyckligt att kometen skonade så många frisörer och sminkkonstnärer.

Selle Braverman får aldrig få se detta program. Det skulle ge henne idéer. Post-apokalyptiskt koreanskt samhälle är uppdelat i tre klasser som kallas allmän, specifik och kärna. Skannerbärande säkerhetsgäster avgör vem som tillhör vilken klass genom att använda QR-koder på sina handleder.

Överst i samhället är Cheonmyeong-gruppen, en kabal av kravatklädningsarkitekter och politiska lackeys, som bygger gated samhällen med pålitliga syretillförsel. Deras kundkrets är de fantastiska människorna som skyddas av säkerhetsuppgifter som har policyer för skjut-till-kill-riff-raff som ännu inte verkställs i Londons mest exklusiva nya utveckling.

Förutsättningen för öppningsavsnittet är att en flykting, en oförstörbar tonårsscamp som heter Sa-Wol, försöker inse sin dröm om att följa i 5-8: s fotspår. Samtidigt kommer Sa-Wols syster Seul-ah, över alla onödigt fnissade när Hunky 5-8 dyker upp genom luftlåset med hans sändning av färska råvaror, mejslade snygga utseende och drömmande ögon som skulle smälta polära iska kåpor. Den sexuella politiken är allt annat än futuristisk.

Den enda starka kvinnliga karaktären hittills är Seol-ah, som är förvirrande för mig, inte Seul-ah utan en vuxen militär underrättelse polis med snabba händer och kamouflagedigues. Mina pengar säger att hon kommer att ha en sak med 5-8 när de båda går skurk och leder en revolution mot Cravat-bärarna i ungefär, OOH, avsnitt sex.

Hur slående det idag är vi bortskämda efter val när det gäller post-apokalyptiska TV-dramas (söt tand, den sista av oss, för att inte tala om omresor från Westworld och The Walking Dead) eventuellt gjorda på begäran av våra värdelösa överherrar att visa oss att vår nuvarande dystopi inte riktigt är så dålig. Just nu på Apple TV+är den mycket effektivare silon beroende på mänskliga överlevande inklusive Rebecca Ferguson, Rachida Jones och David Oyelowo som bor i en underjordisk silo.