.50

Köp Instagram gillar med omedelbar leverans

De gör det säkert! Gillar materia så mycket som någonsin.

Hur man får fler gillar på Instagram 2023 (de är fortfarande viktiga)

Oavsett om du kan se Instagram -gillar, är de fortfarande en viktig engagemangssignal för Instagram -algoritmen. .

Alyssa Hirose 9 januari 2023

Likare är bara en av Instagrams många mätvärden som kan användas för att mäta din framgång. Att se hur många gillar ett inlägg, karusell eller rulle har är ett av de snabbaste sätten att berätta hur bra du har det.

? Räknar dolda gillar fortfarande? Om du köper likes på Instagram?

För att svara på den sista frågan: nej. Gör det inte. Att köpa likes på Instagram fungerar inte. .

Om du har kort tid sammanfattar den här videon de viktigaste tips från listan nedan:

Det avslöjar de exakta stegen som en fitnessinflytare använde för att växa från 0 till 600 000+ följare på Instagram utan budget och ingen dyr utrustning.

Gör Instagram gillar fortfarande, även om de är dolda?

De gör det säkert! Gillar materia så mycket som någonsin.

.

Men oavsett om vi kan se Instagram likes eller inte, fortsätter Instagram -algoritmen att fungera som den alltid har, enligt plattformen – och likes är en av framgångsmätningarna som hjälper den att avgöra om ett innehåll ska visas för fler människor.

Hur man får fler gillar på Instagram: 24 taktik

1.

. När du använder en hashtag kommer ditt inlägg att visas på sidan för den hashtaggen. Det gör det lättare för människor att hitta dig (och gilla ditt innehåll).

.

. Tagg relevanta användare

Att märka andra användare i dina IG -inlägg skickar dessa användare ett meddelande – och inte bara kommer taggade användare vanligtvis att gilla inlägget, de kommer förmodligen också att dela det. Mer synlighet = mer potentiella gillar.

Visa det här inlägget på Instagram

Detta superkonstiga inlägg krävde en samarbetsinsats från en poet, stylist och flera keramiker, och var och en av de inblandade kreativa är taggade (och nämns i bildtexten). Detta utvidgar postens publik till alla följare av alla kollaboratörer.

3.

. Ta dig tid att skriva tankeväckande bildtexter för att berätta för din publik mer om ditt inlägg-det hjälper till att visa upp ett mer avrundat perspektiv på ditt varumärke. Och Instagram -användare så.

. .

. Göra en rulle

Även om videor inte är din sak, försök att göra en Instagram -rulle. .

Visa det här inlägget på Instagram

.

5. Kör en tävling som vinner

Visa det här inlägget på Instagram

. Märkande vänner är en annan genial komponent i Instagram -tävlingar – Tagged vänner kommer att meddelas om inlägget, vilket får dem att också komma in (och gilla).

.

Eyeroll, höger? Uppenbarligen är ett av de mest grundläggande sätten du kan få fler gillar på dina foton genom att publicera foton som är bra: Tänk av högkvalitativ, välkomponerade, engagerande bilder som är så delbara som möjligt.

. . För att skapa iögonfallande, vacker grafik, prova att använda Canva rätt i Hootsuite-kompositören eller en av dessa 21 andra Instagram-fotoredigeringsappar.

7. Lägg upp användargenererat innehåll

Att posta användargenererat innehåll (med tillstånd, naturligtvis) hjälper dig att främja en starkare relation med din målgrupp. Uppmuntra användare att publicera foton av din produkt och tagga ditt varumärke, så du har gott om bra innehåll att välja mellan.

Visa det här inlägget på Instagram

Till exempel publicerades fotot ovan ursprungligen av ett vintage klädmärke som taggade flickvän kollektiv, varumärket som gör den fickade kjolen. Girl Girlfriend Collective publicerade fotot (krediterade den ursprungliga affischen) och fick lite gratis – och roligt – när han visade upp sin produkt. .

Du kan uppmuntra dina följare att publicera användargenererat innehåll genom att skapa en hashtag. Det var vad skådespelaren Stephanie Hsu gjorde för att få folk att publicera sina kostymer. .

8. Post bakom kulisserna

Inte varje foto och video som du publicerar måste vara perfekt och polerad-dela en del av din process, eller bakom kulisserna, ger dina följare en mer helhetssyn på ditt varumärke.

Visa det här inlägget på Instagram

Detta karusellinlägg (och den medföljande bildtexten) går djupgående i processen för hur skaparen gör sina produkter. Hennes följare kan bättre uppskatta – och gilla – allt arbete som går in i hennes handgjorda smycken.

9. Vara värd för en övertagande

Fråga någon ansluten till ditt varumärke (en anställd, partner, samarbetspartner etc.. .

Visa det här inlägget på Instagram

Till exempel hade den engelska nationella baletten en av sina dansare att ta över sin Instagram och dela lite backstage -magi. .

.

. .

11.

.

. .

.

Eftersom många Instagram -användare utnyttjar berättelser istället för att bläddra igenom deras foder (och Instagram -algoritmen betyder ibland att dina inlägg inte kommer att dyka upp på deras flöde, ändå), är det en bra idé att dela nya foton eller rullar till din berättelse.

. . .

.

. . .

Visa det här inlägget på Instagram

. . .

.

. .

. . .

.

? .

Visa det här inlägget på Instagram

. .

.

I sitt pågående försök att ge folket vad de vill, prioriterar algoritmen Instagram -inlägg från konton som den tycker är ”nära.? Genom att övervaka hur mycket konton som interagerar med varandra.

. .

.

. . .

Köp Instagram gillar med omedelbar leverans

för att stärka ditt inflytande över andra på sociala medier. Att växa populärt på Instagram kan vara mer utmanande än du tror, ​​eftersom det kräver tid, ansträngning och en nivå av engagemang som de flesta är ovilliga att utöva. genväg . . . . . . . , , säker och . . . . . Du kan till exempel köpa Instagram -följare. .

Varför är gillar betydande för ditt konto?

är avgörande för att vara berömd. . . .. . Alla kända människor på Instagram köper gillar att stanna så, så varför skulle du inte göra det?? . . . . . . Det är därför vi föreslår dig på ett gradvis sätt. . Att bli en berömd persona på Instagram kan vara ganska snabb än, låt oss säga, på TV, men du kan glömmas ännu snabbare om du inte kan fortsätta vara relevant. . . .

Varför Instafollowers?

Instafollowers är den bästa webbplatsen att köpa Instagram -gillar. . .

, . Om du får färre Instagram -likes än du beställer, lägger vi omedelbart till mer för att täcka det. . . .

. Efter ditt köp. Å andra sidan gäller denna garanti inte för verkliga likes eftersom verkliga gillar görs av riktiga människors konton, och de är fria att ta tillbaka sina gillar när som helst om de inte gillar ditt innehåll.

. , ! . .

?

. . . Om du köper Billiga Instagram gillar, . När du köper Instagram -produkter från oss kommer ditt inlägg och profil att bli mer populära med varje enskild kran på den lilla hjärtikonen.

20 Instagram gillar

?

. . Även om Instagram inte vill att sina användare ska köpa engagemangstjänster som Instagram likes, följare, kommentarer osv., det är lagligt . Om du har några frågor eller problem kan du nå oss via vår dygnet runt whatsapp kundtjänst.

Instagram gillar billigt

?

 1. Enskilda användare eller företag som driver företag använder Instagram för företag. .
 2. När besökare märker att dina Instagram -inlägg får massor av Insta -gillar kommer de att vara mer benägna att stanna i din profil och som dina inlägg.
 3. . .

?

Hur man får gillar på Instagram, Läs vidare. Få riktiga gillar, eller också. De som vill ha fler gillar kan interagera med riktiga användare och be dem följa sina profiler. . . Detta är emellertid inte de enda sätten att få verkliga gillar på Instagram. Det finns många sätt att göra det. Nu kommer vi att nämna några av dessa populära sätt.

Eftersom marknadsföring på sociala medier har blivit en viktig disciplin i företag, kan företag och företagare köpa tredjepartstjänster som tillhandahåller dem Instagram-gillar. . De måste dock överväga om tjänsten har utmärkt kundsupport inte. Det blir bättre om tjänsten ger omedelbar leverans. Det är svårt att hitta en tjänst som den här, och även om du hittar den är det upp till dig att lita på dem eller inte.

Som Instafollowers levererar vi alla dessa funktioner, plus mer. ! . Välj bara hur många gillar du vill få totalt och välja varaktighet (från 1 månad upp till 12 månader), så kan vi ordna resten åt dig. Du behöver bara dela din Instagram -profil -URL, och vi skickar likes när du publicerar något nytt.

. .. Våra kvalitetsstandarder är giltiga för alla våra tjänster. .

. Eftersom Instagram är baserad på bilder, bör du komma med kreativa idéer om dina foton och videor. Istället för att använda de förberedda filtren på Instagram, börja använda en högkvalitativ kamera när du tar foton. . Det är därför ditt innehåll måste vara underhållande och färgstarkt. .

. Men om ditt innehåll är tillräckligt hög kvalitet, skulle du inte behöva marknadsföringsalternativet. Om du äger ett företag eller ett skaparkonto är det viktigaste i dina bilder konsistens. . .

30 Instagram gillar

. . Även om du inte är någon populär bland många följare är hashtags mycket praktiska. Du behöver inte ens ha många inlägg också. Att använda rätt hashtags på dina inlägg kommer att öka synligheten mycket. . . .

. .

. Det kallas geotag. . . . .

Om du vill hantera ditt Instagram -konto på det mest professionella sättet kan du anställa en chef för sociala medier. . Dessa verktyg är fördelaktiga för att ge konsistens i dina sociala mediekonton. . Det är faktiskt ganska enkelt när du skapar en plan för dina inlägg. . Detta är bara om du inte vill ta itu med att förbereda ditt innehåll.

. Hur kan du dra nytta av att samarbeta? . . Anta att du gör smakstrategin, som allt innehåll i din kollega Instagrammers profil och dela den på din berättelse. Detsamma kommer i gengäld. .

. Giveaways är mycket populära i dag. . Detta är en win-win för alla. Båda kontona i samarbetsvinst gillar, kommentarer och till och med följare, tillsammans med synlighet. Instagram -användare som går med i Giveaway vinner också om de vinner priset. . Ändå har du mer att vinna än att förlora. Tänk på att ju större pris, desto större är kampanjen.

. Det kommer att locka båda kontonens tillväxt eftersom deras publik kommer att lära sig något nytt med denna live -video. .

Här är några av dessa fakta och förslag:
 • .
 • Att köpa likes finns med riktiga Instagram-användare eller realistiska botanvändare. .
 • När du köper riktiga Instagram -gillar, eftersom riktiga användare kommer att gå till ditt inlägg och gilla det, kan de njuta av ditt innehåll. Om de gillar ditt profiltema och postkvalitet kan de följa dig och gillar dina andra inlägg gratis.
 • Om du köper realistiska botanvändare kan du köpa upp till 10.. . .
 • Vi accepterar betalningar via kreditkort och PayPal. .
 • Efter att din transaktion är klar börjar din beställningsleveransprocess. I denna process kan vi börja leverera din beställning inom 15 minuter.

Som vi nämnde tidigare finns det betydande fördelar med att köpa riktiga gillar. .

. . Men att få gillar det här sättet är inte så lätt. Det kan ta allvarlig tid och ansträngning. .

?

. Du kan ha så många gillar du vill på kort tid. Så du kommer att spara tid och ansträngning. Fördelarna med vår tjänst är:

 • . .
 • Att köpa verkliga likes hjälper nybörjare och andra e-handelsprofiler för att nå nya potentiella likes. Med denna policy kan du följa våra förslag och köpa riktiga Instagram -gillar.
 • Verkliga användare kan gilla dina Instagram -inlägg, och om de tycker om din postkvalitet kan de till och med följa din Instagram -profil. .

.

Instagram gillar av riktiga människor

Om du köper Instagram -gillar?

. Även om de har olika namn och syften har alla sociala medieplattformar en liknande algoritm när det gäller att bestämma vilket konto som ska marknadsföras. Kontona med flest likes och följare föreslås vanligtvis för människor när de kontrollerar deras foder eller utforska sidor.

Med de högkvalitativa tjänsterna som Instafollowers erbjuder kan du med lätthet föreslå. Tänk på att vi inte bara tjänar likes från botkonton; Du kan också köpa riktiga Instagram -gillar som inte är falska. . . Det är helt legitimt. Genom att köpa följare kommer du inte att slösa bort din tid med att misslyckas. Ditt innehåll förtjänar fler likes, och du bör inte slösa bort din tid och innehåll när du försöker få gillar organiskt. Du kan använda den fritiden för viktigare saker som att skapa kvalitetsinnehåll och göra konsekventa uppladdningar.

Att köpa Instagram -likes kan verka som ett slöseri med pengar till dig till en början, men fördelarna med det kommer att bli mycket bättre i gengäld. Det finns många skäl baserat på fakta som kan få dig att överväga att köpa den här tjänsten.

Hur fungerar vår Instagram -tjänsten?

. . . Det kan ta ett tag, men du kommer att få verkliga likes i slutändan.

Att leverera vanliga likes är enkelt. Det kan vi göra det direkt. När vi har fått din betalning kan vi leverera liknande så snart som möjligt, vilket tar några minuter.

Hur man köper Instagram gillar?

Nu när du känner till detaljerna om våra tjänster och varför du ska köpa dem kommer vi att visa dig hur du gör det. Följ vår steg-för-steg-guide för att avsluta din betalning framgångsrikt på vår Instagram som service. Om du bestämmer dig för att välja ett månadspaket kommer det också att gälla för alla inlägg du delar inom den månaden. Här är stegen:

 • Kopiera länken till ditt inlägg och välj ditt följarepaket.
 • .
 • Justera priset inom din budget och bestäm hur mycket du ska betala.
 • Betala sedan online med de säkraste betalningsmetoderna tillgängliga, till exempel PayPal. När vi har fått din transaktion kommer vi att leverera dina produkter omedelbart.

Varför ska du välja Instafollowers för Instagram -gillar?

Du behöver inte oroa dig för minskningen när du köper likes eller andra tjänster från oss. . De gillar du förvärvar är permanenta och också billiga, så vi tycker att detta är en utmärkt fördel. Så du behöver inte oroa dig för att dina gillar att försvinna.

. Vårt team kommer att kontakta dig på WhatsApp och svara på dina frågor så snart som möjligt.
I Instagram Real Likes-tjänsten använder vi endast mycket högkvalitativa Instagram-användare. Du kan vara säker på att vi använder riktiga Instagram -användare. . Gör ditt val och välj antalet gillar du vill få. Fortsätt sedan för att kolla in.

200 Instagram gillar

Hur man får fler gillar på Instagram?

De flesta Instagram -användare, särskilt de med många följare, köper Instagram -gillar. Alla har upptäckt den här funktionen och dess fördelar. Om du använder sådana tjänster på lämpligt sätt och utan överdrivning kommer ditt konto att se någon skada. Om du inte kan få gillar Instagram online på naturliga sätt, bör du köpa dem. Du kan få obegränsad gillar detta sätt. När du gör det måste du vara säker på vilket företag du ska köpa likes från. Vi råder dig att hålla dig borta från bedragare. De flesta företag är inte experter, så deras tjänster är inte så stora. Om du vill köpa riktiga Instagram -gillar och om du vill arbeta med ett expertteam, välj Instafollowers.

köp riktiga Instagram -gillar

Hur man ser vad någon gillar på Instagram?

Det finns en enkel och praktisk metod för att se vad någon gillar på Instagram. Du kan se vad folk gör på Instagram, till exempel vem de följer och vilka videor eller foton de gillar. Här är en enkel metod:

 • Öppna Instagram -appen på din mobila enhet.
 • Klicka på “Hjärtikonen” på den nedre delen.
 • Om du klickar på fliken “Du” kan du bara se dina profilmeddelanden här.
 • .
 • .

Du behöver inte använda något program eller tredje parts program för att se detta. Du kan se det direkt från appen. Om du redigerar meddelandesinställningarna exakt kan du till och med få omedelbara aviseringar för varje åtgärd som dina vänner gör.

Hitta svar på alla frågor du kan ha i åtanke om våra produkter och verktyg. Om du inte hittar ditt svar på FAQ kan du nå oss via vårt Live Support Center utan en avgift.

Kan jag köpa Instagram -gillar?

Ja! Med de utmärkta tjänsterna som Instafollowers erbjuder kan du köp likes För att bli större på Instagram. Våra tjänster är 100% säkra och säkra.

Vilka är fördelarna med att köpa gillar på Instagram?

. Om du har många likes på dina inlägg kommer Instagram -algoritmen att börja föreslå dina inlägg och profil till andra på utforskasidan. Du kan få nya följare på detta sätt och döda två fåglar med en sten!

Är det olagligt att köpa Instagram -gillar?

Nej, det är inte olagligt att köpa Instagram -gillar. Du bör dock komma ihåg att Instagram inte godkänner denna typ av åtgärder. , . .

Hur länge måste jag vänta tills jag får mina gillar?

Inte för mycket. . Efter det tar det cirka 30 minuter att ta emot dina gillar!

Kan jag få en återbetalning om jag inte är nöjd med produkten?

Du kan bara få återbetalning om vi inte har levererat din produkt inom tre dagar.

?

Att ha likes är en del av kraven för att komma på utforskningen. Så, i princip ja. Men gillar räcker inte, du kommer också att behöva interaktioner som kommentarer. Du kan också köpa kommentarer från vår webbplats och göra en kombination.

?

Först och främst måste du välja om du vill ha vanliga gillar eller riktiga gillar. När du bestämmer och köper Instagram -gillar får du dina gillar direkt om de är vanliga. För verkliga gillar kan du behöva vänta på den uppskattade tiden. Du kan se det när du anger antalet följare du vill till den andra rutan.

?

Det är helt upp till dig. .000 gillar åt gången. Ändå skulle det vara bättre att köpa gillar att börja med en liten mängd och öka det till högre antal.

Är det säkert att köpa Instagram -gillar?

Ja. Vårt system är skyddat av ett SSL -certifikat. Alla transaktioner du gör är helt säkra på vår webbplats.

Kan jag bli förbjuden för att köpa likes på Instagram?

Nej, Instagram förbjuder dig inte för att köpa likes.

?

. Kostnaden varierar beroende på hur mycket gillar du ska köpa. Så du kan bestämma hur mycket du ska betala genom att justera den totala mängden likes du vill få.

Kommentera din upplevelse

Vi bryr oss om dina idéer och åsikter. Du kan hjälpa oss att förbättra genom att utvärdera våra tjänster och verktyg som tillhandahålls av vår webbplats genom att fylla i vårt avsnitt “Kommentar till din upplevelse” nedan.