?,

Band of Brothers and the Pacific satte september Netflix släppdatum

? Även om jag var i u.. .. . .

‘Band of Brothers’ vs ‘The Pacific’: som är den största militära serien genom tiderna?

Det finns bara några saker som sannolikt inte kommer att bli avgjorda. . Sanningen är att dessa svar ofta än inte bildas i samband med varje individs upplevelse.

.”Två av de största, mest ikoniska militära serierna som någonsin nådde skärmen. Dessa HBO -dramas berättar historierna om vår största generationens kamp i europeiska teatrar och Stillahavsområdet under andra världskriget. Kontrarier kan debattera det, men för de av oss som accepterar sanningar som att jorden är runda och Amerika är det största landet i världen, är det ingen tvekan om att dessa serier är utan kamrat.

Är en bättre än den andra? Även om jag var i u.S. Armé och var luftburen och skulle verkligen älska att hata alla saker u.S. Marine Corps – Jag kan omöjligt välja en favorit. Men det finns viktiga skillnader i dessa serier om du kommer att försöka krona en som bättre än den andra.

Det första att tänka på när man jämför dessa två serier är fördelarna med ett filmskapande perspektiv. Å ena sidan släpptes “Band of Brothers” 2001, hela nio år före “The Pacific”, så det hade den olyckliga fördelen med att ha mycket mer överlevande veteraner från berättelsen för att intervjua. Lägga till dessa tidigare oskrivna anekdoter och andra små detaljer gjorda för en mer personlig redovisning av händelser. Å andra sidan kunde producenterna som gjorde ”The Pacific” fixa alla självupplevda misstag som de hade gjort för att produktionen av ”Band of Brothers.

. ”Band of Brothers” är baserat på boken med samma namn av Stephen Ambrose. Det skrevs av honom baserat på arkiv och intervjuer med de överlevande medlemmarna i Easy Company, 501: e av den 101: e luftburna nästan 50 år efter kriget. .

Sledge och Leckie skrev sina egna böcker relativt snart efter att de kom hem från kriget, och tonen är mer vild och rå. . Detta är enligt min mening mycket uppenbar när du tittar på de två sidan vid sida.

Medan faran med strid känns levande i “Band of Brothers”, visas inte den råa smutsigheten i striden genom samma lins. Undantaget är i avslutningsavsnitten när Easy Company upptäcker skräcken från koncentrationsläger och visar att våra soldater är domare, jury och exekutiv till misstänkta SS -medlemmar. Dessa scener bleka emellertid till den vildskap som kändes på den individuella mänskliga nivån i ”The Pacific.. Om något kan denna skillnad handla mindre om filmskapandet och mer om de verkliga händelserna.

Pacific Coffee eller Die

På husets prestationssida är karaktärerna grunden. . . Den första av dessa är Frank John Hughes som “Wild Bill” Guarnere i “Band of Brothers” – inte bara är likheten otäck, utan accenten och prestationen var överlägset, enligt min mening, det bästa mötet i de två i båda serierna.

Den näst bästa gjutningen i de två världarna kan bara bedömas i fotografier och de skriftliga reaktionerna på hans karaktär av dem som kände honom eftersom den verkliga veteranen inte var levande för att delta i intervjuer: Rami Malek som korporal Merriel “Snafu” Shelton i ” Stilla havet.”Hans konstiga men förtjusande sätt är spikade på ett subtilt sätt i hela serien, tillsammans med en plats på norra Louisiana Cajun-accent. Det är ingen överraskning att Malek fortsatte att vinna ett Oscar -pris för sin transformativa roll som Freddy Mercury i ”Bohemian Rhapsody.”

Karaktärer bör också inspirera det dolda modet och potentialen som vi alla har genom att visa hur “genomsnittliga” människor kan åstadkomma extraordinära saker i omöjliga situationer. Både “The Pacific” och “Band of Brothers” gör detta. Överlagda fallskärmshoppare varaktiga oändliga beskjutningar i frysningstemperaturer och utan vinterkläder. Marines som trasslar genom svällande djunglar genom monsuner, malaria och en självmordsfiende. I båda fallen är dessa resor bara möjliga genom NCO: s inspirerande ledarskap.

. . Efter att ha förtjänat Medal of Honor på Guadalcanal, vägrade Basilone ett liv med lyx som säljer krigsbindningar Stateside och tog istället på sig uppgifterna för att utbilda marinesoldater för strid. .

Band of Brothers Donnie Wahlburg First Sergeant Carwood Lipton Coffee or Die

När det gäller filmskapande immateriella tillgångar: Kinematografi, ljud och redigering är bara några kategorier som Hollywood anser vara tillräckligt viktiga för att betygsätta och tilldela film och tv. . Föredrar du de fantastiska Mass TAC -stridshopp som visas i “Band of Brothers” eller de breda, panoramabilderna av marina amfibiska landningar? Utseendet på den kalla och blå Hürtgenskogen eller det mörka och våta djungelgolvet i Peleliu? Föredrar du den nonstop stridsåtgärden och kontinuerliga makrobilder av striden, eller gillar du att se de vardagliga detaljerna om individen? .

. “Band of Brothers” gör ett fantastiskt jobb med att visa bindningar smide mellan männen i Easy Company när de tål månader av utbildning som förberedelse för invasionen av nazi-ockuperade Frankrike. . Vi reser med dem på deras resa, och sedan, precis vid sidan av dem, träffas vi med ett plötsligt slut på upplevelsen. Företaget är separerat i slutet av kriget, och männen går sina separata sätt att bedriva livet som civila.

I “The Pacific”, istället för att se dem träna och förbereda oss för sin öhoppkampanj, möter vi våra karaktärer i deras dop med eld. . Vi får se dem interagera med sina vänner och familjer och kämpar för att hitta sin plats. .

. Vi kan lära av dessa män och från dessa serier att styrkan att besegra alla imperium och åstadkomma de omöjliga lögnerna i oss alla. den där .

.


Band of Brothers The Pacific sätter Netflix släppdatum

I juni 2023 tillkännagav Netflix att det skulle förvärva ett antal licensierat innehåll från HBO i USA och andra regioner. Band av bröder Stilla havet .

, Band av bröder Följer resan för Easy Company of the 506th Parachute Infantry Regiment of the 101st Airborne Division, från deras utbildning på Camp Toccoa till D-Day, Operation Market Garden, Battle of the Bulge och överlämnandet av Tyskland.

Featured Videos – Artikeln fortsätter nedan.

.

Baserat på två böcker, med Gammal ras: på Peleliu och Okinawa , Stilla havet Följer resan och erfarenheterna från de två författarna i Pacific Theatre of Operations, och Gunnery Sergeant John Basilone. .

Band av bröder (, (), Michael Fassbender 12 år en slav, Michael Cuditz (The Walking Dead), Stephen Graham (Det här är England), Simon Pegg (, Tom Hardy (Gift), James McAvoy (X-Men, (), ), och många fler!

Stilla havet ), Jurassic parkBohemian Rhapsody) och (Straffaren).

Showen sändes först på HBO mellan mars och maj 2010.

Mellan båda programmen vann åtta primetime Emmy Awards med Steven Spielberg och Tom Hanks som tjänade som verkställande producenter på båda.

När är Band av bröder Stilla havet ?

Den 22 augusti 2023 meddelade Netflix US Twitter -konto att de två programmen skulle komma till Netflix tillsammans den 15 september 2023.

. Men båda och Boller strömmar i en mängd regioner, inklusive de flesta latinamerikanska länder och väljer europeiska territorier.

.

För hela listan över HBO och Max Originals på Netflix och vad som kommer nästa, håll den låst här på vad som finns på Netflix.

Band av bröder på Netflix?

Artikel av Jacob Robinson

Jacob gick med på vad som finns på Netflix 2018 och fungerar som en av huvudförfattarna här på vad som finns på Netflix. Jacob täcker alla saker Netflix-filmer och TV-program men är specialiserat på att täcka anime och K-dramas. Är bosatt i Storbritannien. Kontakt: [email protected]

Nyaste artiklar – Netflix News and Previews

Joy: Allt vi vet om Netflixs IVF Biopic med Bill Nighy med huvudrollen

2 Jordan Peele -filmer Land på Netflix USA i oktober 2023 Artikel Teaser Photo

Drop 01: Alla animerade och anime -serier bekräftade för Netflix

Drop 01: Alla animerade och anime -serier bekräftade för Netflix livestream