WWE 2K23 Review – IGN, WWE 2K23 | WWE 2K23: s officiella hem

WWE 2K23 Official Launch Trailer – Nya mästare

2K-spel och visuella koncept behövde en seger med WWE 2K22, och även om det är långt ifrån en fullständig grunduppbyggnad, är det kanske det största språnget framåt serien någonsin har sett. . Allt detta ovanpå en imponerande visuell översyn som gör att alla 160+ superstjärnor ser det bästa de någonsin har sett i ett videospel. . – Mitchell Saltzman, 10 mars 2022

WWE 2K23 Review

“Även starkare” är den perfekta taglinjen för WWE 2K23. . Kampen är flexibel utan att bli betungande, och Myrise-kampanjläget fokuserar på att berätta mer fokuserade historier utan att kompromissa med dess öppna spel. MYGM är mer användarvänlig och låter dig bjuda in ett större antal vänner att också komma in på handlingen. Till och med 2K -utställningen, som kanske har de mest bländande inkonsekvenserna i alla lägen, undergräver förväntningarna på kreativa sätt. Plockningarna är smala för fulla SIM-stil pro-grappling-alternativ, men WWE: s flaggskeppsspel har aldrig varit mer förtjänande av sin plats i spetsen för brottningsspelbordet.

2K brottningsspel har till stor del träffats eller missats när det gäller hur de ser ut och ljud, men 2K23 måste vara den bästa “hit” som denna serie har haft på flera år. Det finns fortfarande flera karaktärer som har antagit nyare utseende och attityder än de som fångats här, men med bara en handfull undantag ser alla åtminstone bra. Omslagspojke John Cena och son till en son till en rörmokare, Cody Rhodes, är standouts på high end, vilket ironiskt nog gör att några av de avancerade modellerna som fattiga Dana Brooke känns som så mycket mer av en missad möjlighet. Nya belysningseffekter och reflektioner ger ett övergripande uppsving som får steg att skina och titelbälten glitter. Menyer är rena och färgglada, ett steg upp från förra årets intetsägande layouter, allt utan att offra läsbarhet. Visuellt är 2k23 en grand slam.

. Detta är trots allt ett årligt sportspel, och hjulet har inte uppfunnits, särskilt när förra årets stora översyn ansågs allmänt vara en enorm framgång. De förenklade gripande layouterna och ett kombinationsbaserat slående system lägger lite djup till var och en av de nära 200 brottare som antingen är tillgängliga att spela vid lanseringen eller låses upp med valuta i spelet. Det finns dock några märkbara ändringar: PIN-minispelet har nu en valfri stick-flick-mekaniker, som är en av mina favoritförbättringar. . Du måste fortfarande knappa mos för att återhämta dig tillbaka till dina fötter efter att du har tappat, och när du kämpar dig ut ur inlägg.

Stamina – och specifikt bristen där – är ett sätt större affär.

Stamina – och specifikt bristen där – är ett sätt större affär när matcher fortsätter. Utan det är det svårt att springa snabbare än en genomsökning, och du blir väldigt lättare att motverka och slå ner. Spammande brott riskerar obevekligt att tröttna dig tidigt, och det enda sättet att återfå din energi är att hänga tillbaka och tomgång i några sekunder. Att veta när du ska bromsa din roll och när du ska träffa gasen kan ge matcher mellan jämnt skickliga motståndare en rolig rytm.

Payback -systemet, en uppsättning speciella förmågor som enskilda karaktärer har som kan få enorma konsekvenser på matcher, har också utvidgats. Varje brottare kan ha upp till två förmågor, vilket ger dem mer flexibla alternativ i en nypa jämfört med förra året. De är fortfarande bara en användning per match, men nu har du ett sekundärt scenario där du kan vända borden. Att använda din elasticitet för att omedelbart vinna en pin eller inlämningsminigame behöver inte vara det enda tricket i ärmen längre.

Vad vi sa om WWE 2K22

. Årets lediga har tydligt betalat utdelning: praktiskt taget alla de stora buggar som jag upplevt i WWE 2K20 har krossats; Den renoverade striden är snabbare, smalare och full av smarta tweaks som gör den tillämplig för nykomlingar och givande för veteraner; Myrise tar MyCareer -läget i en djärv ny riktning; Och MyGM erbjuder en mycket nisch, men ändå väl sammansatt ledningssim som säkert kommer att vara en explosion om du kan hitta ett likasinnat brottningsfan att spela det med. Allt detta ovanpå en imponerande visuell översyn som gör att alla 160+ superstjärnor ser det bästa de någonsin har sett i ett videospel. Det är det sällsynta fallet med en marknadsföringsslogan som faktiskt ringer sant: WWE 2K22 träffar olika. – Mitchell Saltzman, 10 mars 2022

Poäng: 8

Några gamla återbetalningsalternativ som saknades förra året är tillbaka som allmänna defensiva alternativ som du kan spendera en del av din speciella bar för att använda. Att kunna återhämta sig omedelbart från attacker eller spela Possum för en snabb hit eller överraskande rullande stift hjälper dig att hålla dig i matchen även när du är i fel ände av en lerahålstomping. Risk-belöningsförhållandet i den speciella baren får dig också att tänka: dessa försvar kan användas till stor effekt för att sluta ta skador under viktiga stunder, men om du fyller den baren helt, antingen genom att hantera eller få skador, flyttar signaturen dig dig Unleash kan göra mer för att vända tidvattnet till din fördel. Detta är den typen av resurshantering som vanligtvis bara ses i traditionella stridsspel som Mortal Kombat och Street Fighter, men det passar som det perfekta paret i 2k23.

Att kunna återhämta sig direkt från attacker eller spela Possum hjälper dig att hålla dig i matchen.

Årets 2K -utställning fokuserar på John Cenas största förluster, vilket är ett intressant tag på Marquee -spelläget. . Jag gillade den slingrande resan ner på minnesfältet, även om det fanns några anmärkningsvärda stötar i vägen. Några underlåtenheter är förståeliga, eftersom några av de viktigaste namnen för närvarande är kontrakterade utanför WWE och inte villiga eller kunna spela boll, men det var konstigt att inte se folk som JBL och Miz. Cena själv ger också några stunder av reflektion över de som gjorde det i, men de är konstigt sterila och ytnivå med tanke på att han är känd för att vara en djup tänkare när det gäller Pro Wrestling. Hans monologer mellan matcher erbjuder ingen verklig insikt utöver till stor del ung “Jag gick in där och försökte mina bästa” mantraer, vilket är synd eftersom det inte gör något av hans bästa karaktärarbete någon rättvisa.

Varje IGN WWE -spelöversikt någonsin

<a href =

Granskad av Fran Mirabella
7 juni 2002
Så vad rekommenderar jag när det gäller att spendera dina hårt tjänade pengar på x8? Hardcore brottningsfans som äger en GameCube vill inte vara utan den. Det är det bästa brottningsspelet på systemet och ger en intensiv multiplayer -action om du kan våga förbi kontrollmekaniken. Om du inte är ett hardcore brottningsfan eller letar efter ett spel med en spelare är detta inte för dig. En hyra rekommenderas absolut, om bara för att lägga ner några vänner.”bredd =” ” />

<a href =Granskad av David Smith
7 november 2002
Multikonsolspelare rekommenderas att vänta lite tills Raw kastar sin hatt i ringen, bara för att vara på den säkra sidan. Heck, den öppensinnade kanske till och med vill ge Def Jam Wrestling en go. Die-hårda hängivna från WWE borde inte ha för många klagomål med den senaste smackdown!, särskilt, särskilt eftersom de kan vila i kunskapen om att de aldrig behöver lyssna på Michael Cole igen.”bredd =” ” /> <a href =Granskad av Craig Harris
25 november 2002
Det finns några riktigt, riktigt bra idéer i detta brottningsspel, från dess användning av lönen per vy för dess utmaningar, till ShopZone -artikeln, till dess rekordhållning som visar var och en av WWE -bälten och vilken brottare den vann från. Sidorullande 2D-motorn gör ett bra jobb som låter utvecklarna skapa några trovärdiga animationer för var och en av brottarens signaturrörelser, samtidigt som de skapar trovärdiga digitaliseringar av dessa karaktärer på GBA: s skärm. Problemet är i dess utmaningar och dess dator AI. Åh, säkert, du kommer definitivt att hitta dig själv kyssa mattan flera gånger innan du lär dig spelets kontroller, men hålen i motståndarnas beteende är vidöppen, kvar för dig att utnyttja. När du har hittat dem är det inget som hindrar dig från att ta bälten. Jag rekommenderar dock detta spel som en multiplayer -design, eftersom det är mycket svårare att läsa vad en mänsklig motståndare kommer att göra i handlingen.”bredd =” ” /> <a href =Granskad av Cory Lewis
17 mars 2003
Att blanda genrer är alltid en intressant sak, och det tar också en populär licens som WWE och översätter den till en spelgenre än brottning än brottning. Men THQ har gjort exakt det med Crush Hour, och ärligt talat kunde slutresultatet ha varit mycket, mycket värre. Spelet är helt spelbart, och för det pris du betalar är det väl värt pengarna. Om du är som jag håller du några spel till hands för de snabba actionfixarna – de stunder när du bara vill skjuta upp något och njuta av en snabb runda rövspark. WWE Crush Hour är en värdig titel på en sådan ära. Det är extremt enkelt, så förvänta dig inte att hålla den här snurrar in i sommarmånaderna, men det lyckas fylla en spelare behov av att tävla runt galna och spränga saker. Om du är ett WWE -fan, är de licensierade brottare, röster och intromusik bara värda pengarna, men om du absolut hatar WWE, har du fortfarande tur, eftersom spelet inte riktigt har så mycket för mycket av den adrenalin tjocka personligheten.”bredd =” ” /> <a href =Granskad av Cory Lewis
18 mars 2003
WWE Crush Hour är en värdig titel på en sådan ära. Det är extremt enkelt; Så förvänta dig inte att hålla den här snurrar in i sommarmånaderna. Även om det lyckas fylla en spelare behov av att tävla runt galna och spränga saker. Om du är ett WWE -fan, är de licensierade brottare, röster och intromusik bara värt pengarna. Och trots att det är en sämre bilkampprodukt, kunde spelare som har några dollar att bränna och en halvtimme per dag hitta att Crush Hour kan vara värt investeringen.”bredd =” ” />

Strukturen i showcase liknar tidigare, men det finns en bra twist: Eftersom det här handlar om att Cena förlorar får du spela matcher som hans motståndare. Detta håller handlingen fräsch från match till match, men det kommer att innebära att du måste läsa om karaktärer varje gång, vilket kan vara lite skurrande – särskilt när olika versioner av samma karaktär (Undertaker Circa 2003 kontra 2014, till exempel ) kan ha liknande drag men mappas till olika knappar. Tack och lov gör de mål du får ett bra jobb med att lägga ut exakt vad som frågas av dig, ner till de exakta knappkombinationerna som behövs för att utföra en viss manöver.

Eftersom det här handlar om att Cena förlorar får du spela matcher som hans motståndare.

Samtidigt känns inte sammankopplingen av gamla WWE-bilder i spelet så smart som det brukade, särskilt när live-action-videon har besvärlig musik som spelar över den utan kommentarer, falska publikreaktioner och censurerad domare och kommentator inslag. Målen är också lite inkonsekventa med hur det försöker få dig att återaktivera några av de gamla klassiska matcherna. Ibland måste du träffa ett specifikt drag, och när du gör kommer det att utlösa ett gammalt klipp för att fylla i vad som händer nästa. Andra gånger måste du bara stå upp och attackera, och matchen kommer att spela ut en hel sekvens av drag som AJ Styles som träffar hans signatur Pele -spark och krossande Cena med sina patenterade stilar som troligen hade varit roligare att göra själv än de är att titta på. Vid mer än ett tillfälle startade ett enkelt försök att attackera eller greppa ett klipp som ledde direkt in i slutet av en match, utan ytterligare input krävs.

Svansänden av showcase kastar några roliga kurvbollar som du inte kommer att se kommer, men det övergripande paketet förblir ett allvarligt men grovt försök att göra det omöjliga. Det verkar som om du inte riktigt kan återskapa specifika brottningsmoment och fånga drama och magi på ett spelbart sätt.

WWE 2K23 skärmdumpar

Det andra stora enspelarläget, Myrise, delas upp i två separata berättelser. Av de två föredrog jag låset, som får dig att hoppa in i stövlarna till en global sensation vars talanger äntligen har höjt honom till WWE. Dess berättelse om konflikten mellan att försöka vara dig själv jämfört med att försöka vara vad WWE -maskinen vill att du ska klickas med mig mer. Legacy, en berättelse om att debutera i skuggan av din Hall of Fame -moster, är också en solid berättelse om att leva upp till förväntningarna, och de olika sätten som gamla rivaliteter och dåliga beslut in och ut ur din kontroll kan göra det utmanande.

.

Båda lägena ger din progression till toppen av kortet något riktigt fokus. Där förra årets Myrise ofta kändes som om jag bara sprang runt och gjorde uppdrag helt enkelt för att de var där, i år kränker huvudtråden dig i mycket tydliga kapitel. Istället för att köra mellan olika platser för att hitta rätt NPC eller bläddra genom sociala medier i spelet för att starta nötkött med människor, läggs dina huvudsakliga och sidomål tydligt i historien om historien framsteg och alla lämpliga människor att prata att för att initiera dessa uppdrag finns alla i ett område. Historien är också separerad av handlingar, och framstegsmenyn visar dig alla distraktioner du kan komma in innan du går vidare till nästa.

Öppenheten av förra årets Myrise finns dock fortfarande. . Några av dem är helt enkelt engångsmatcher som har några poäng för att anpassa din karaktär, medan andra kan vara hela multi-match-fejder. Jag önskar att det fram och tillbaka du måste göra för att starta många av sido -fejderna var mer än textblock på en falsk social medieplattform, men de delar som är röst agerade känns mer konsekventa över hela linjen än förra året. Jag är inte säker på att något av detta kommer att göra dig till ett Myrise -fan om du inte redan var det, men ett starkt historieläge är en brottningsspel, och jag är glad att det äntligen känns värt tiden igen.

För människor som letar efter mer av en sandlådan till superstardom är universum tillbaka och med undantag för några små tweaks i berättelsesuppgifterna är det praktiskt taget identiskt med 2K22: s version. För klassiska lägesfans betyder det att du kan ha en fältdag som justerar varje detalj i din egen version av WWE, från showen du producerar, stjärnorna och fejderna mellan dem och till och med bälten de kan vinna och försvara. Dess top-down-strategi är lite för stor för min smak, med för många knoppar att vrida och inte tillräckligt med belöning utanför tillfredsställelsen med att helt enkelt göra saken. Jag föredrog superstjärnläge under den relativa tiden jag tillbringade med universum, så jag kunde sätta min skapade Grappler genom en oändlig karriär av rivaliseringar och titelbilder.

GM -läge är mitt föredragna SIM -läge, och årets version är ännu större och mer robust än någonsin. Förutom att ge oss fler varumärken att kontrollera, chefer att arbeta med och kraftkort att välja mellan, kan upp till fyra spelare nu försöka främja varandra över flera säsongspel. Nya överraskningar som skakningen-stora, spelförändrande passiva förmågor som du kan välja efter stora shower-hjälper till att hålla dina motståndare på tårna. Bonusar som att sänka uthållighetskostnaden som det tar för brottare som är involverade i vissa typer av matcher kan verka som en liten buff, tills du inser att det betyder att du kan dra mer riskabla matcher oftare, dra in bättre matchbetyg och fler fans med färre skador.

Slutligen hjälper små livskvalitetsförändringar att göra det lättare att se fördelarna med vissa åtgärder över andra. Något som popularitetsbonusar du får för att boka en viss arena var i föregående spel, men det är mycket tydligare här. Specifika matchningstyper kan också påskynda en rivalitets våldsamhet bättre än andra, och nu är det tydligt identifierat. Men att räkna ut hur man gör populära, högt rankade matcher under långa perioder är fortfarande en brant inlärningskurva.

Dom

. Det är åtminstone stegvis bättre på nästan alla sätt från förra årets inträde i den striden känns mer givande, flexibel och följd. .

JOHN CENA

16-tiders världsmästare John Cena är den officiella omslag superstjärnan för WWE 2K23. Läs mer om en av WWE: s största och mest allmänt älskade superstjärnor.

WWE 2K23 täcker idrottsman

Spelfunktioner

WWE 2K23 är fullastad med tunga slående funktioner, inklusive wargames, MYGM, Myfaction, Showcase och mer!

Ringside rapporterar

WWE 2K23 har en djup lista över spelbara karaktärer från hela WWE -universum. Klicka för att lära dig mer om de presenterade spelplaner och superstjärnor som du hittar i spelet.

Ringside Report #4

RingSide Report 4 – Avancerade Gameplay Sliders

WWE 2K23 Ringside Report #3

WWE 2K23 Ringside Report #2

Ringside Report 2 – Showcase

WWE 2K23 | Ringside Report nr 1

Ringside Report 1 – Wargames

WWE 2K23 -programlista

WWE -universum är fyllt med en mångfaldig roll av superstjärnor, allt i alla former och storlekar. Från Emerging NXT Talent, till Legends och Superstars of Raw och SmackDown, WWE 2K23 har en djup spelbar lista från ledaren inom Sports Entertainment.

Vaktlista

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera för att ta emot nyheter och marknadsföringsmeddelanden från 2K och dess dotterbolag.

karaktär om det inte tillhandahålls ->

Esrb

© 2005-2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, 2K-logotypen och Take-Two Interactive Software är alla varumärken och/eller registrerade varumärken med Take-Two Interactive Software, Inc. All WWE -programmering, talangnamn, bilder, likheter, slagord, brottningsrörelser, varumärken, logotyper och upphovsrätt är WWE: s och dess dotterbolags exklusiva egendom och dess dotterbolag. Alla andra varumärken, logotyper och upphovsrätt tillhör deras respektive ägare. Andre The Giant ™ licensierad av CMG Brands, LLC. Macho Man Randy Savage TM licensierad av CMG Brands, LLC. © 2023 WWE. Alla rättigheter förbehållna.

ESRB tonåring

WWE 2K23

Utökade funktioner, underbar grafik och den ultimata WWE -upplevelsen. Slå ringen med en djup lista över WWE -superstjärnor och legender inklusive Roman Reigns, “American Nightmare” Cody Rhodes, Ronda Rousey, Brock Lesnar, “Stone Cold” Steve Austin och mer!

2K Showcase: Interactive Sports Documentary
Spela igenom de viktigaste stunderna och tuffaste motståndare till John Cena’s Storied 20-åriga WWE-karriär. Och i en franchise -först, ta på sig rollen som varje markörmotståndare – några av WWE: s största av tiderna – när du strävar efter att ta ner Mr. Hustle, lojalitet och respekt.

Det är Wargames
De fan-favorit actionfyllda wargames debuterar i WWE 2K23 och levererar hjärtböjande 3v3 och 4v4 multiplayer Mayhem inuti två sida vid sida ringar, omgiven av en dubbelstål bur!

Din show, dina val
Med MYGM, ta tyglarna i en veckoshow och tävla mot rivaliserande allmänna chefer om varumärkesöverlägsenhet. Nu har fler GM: er att välja mellan, ytterligare showalternativ, flera säsonger, utökade matchkort och fler matchtyper för upp till 4 spelare.

Du har alla kort
Samla och uppgradera kort av WWE -superstjärnor och legender för att bygga den ultimata fraktionen och tävla om global dominans i Myfaction, nu med online -multiplayer!

Definiera din framtid i Myrise
Gå igenom gardinerna för din WWE -debut och forma din karriär som en WWE -superstjärna med de beslut du tar på vägen genom distinkta berättelser – låset och arvet.

Universum är allt ditt
WWE Universe -läge är den ultimata sandlådan som sätter dig ansvarig för WWE, från Superstar -tävlingar, fejder, mästare, veckoshower och mer!

Plattform: PS4 Släpp: 3/17/2023 Utgivare: 2K Genre: Action Voice: Engelska Skärmspråk: Engelska, franska (Frankrike), spanska

För att spela detta spel på PS5 kan ditt system behöva uppdateras till den senaste systemprogramvaran. Även om detta spel är spelbart på PS5, kan vissa funktioner tillgängliga på PS4 vara frånvarande. Se PlayStation.com/bc för mer information.

Online -funktioner kräver ett konto och är föremål för servicevillkor och tillämplig integritetspolicy (PlayStationNetwork.com/termer-of-service & PlayStationNetwork.com/integritetspolicy).

Programvara med licens (USA..com/softwarelicense).

Engångslicensavgift för Play på Account: s utsedda primära PS4 ™ -system och andra PS4 ™ -system när de är inloggade med det kontot.

© 2005-2023 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, 2K-logotypen och Take-Two Interactive Software är alla varumärken och/eller registrerade varumärken med Take-Two Interactive Software, Inc. All WWE -programmering, talangnamn, bilder, likheter, slagord, brottningsrörelser, varumärken, logotyper och upphovsrätt är WWE: s och dess dotterbolags exklusiva egendom och dess dotterbolag. Alla andra varumärken, logotyper och upphovsrätt tillhör deras respektive ägare. © 2023 WWE. Alla rättigheter förbehållna.